Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj toplega za na noge - za ven 23.9.2008 11:59:27
|
|
|
|
špelin@
|
Kaj pa take posebne nogavice z mehkim usnjenim podplatom? Prodajajo jih v H&M, videla sem jih tudi na Rudniku (LJ) v Mercatorjevem Hipermarketu,... Za moje pojme so fajn zadeva, naša mala pika jih zelo rada nosi. Aja, sem spregledala,da rabiš za ven! Potem pa krzneni copatki od Alenke. BOUTIQUE ALENKA, DARILNI IZDELKI, KRZNENI COPATI Gabrovšek Alenka s.p. Palmejeva ulica 14,1000 Ljubljana, (01) 568 10 99
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.9.2008 12:01:06 >
|
|
|
|
RE: Nekaj toplega za na noge - za ven 23.9.2008 12:05:45
|
|
|
|
maša2008
|
Hvala. Bom šla pa tudi v H&M pogledat za tiste, ki si napisala.
|
|
|
|
RE: Nekaj toplega za na noge - za ven 23.9.2008 12:13:27
|
|
|
|
laruska
|
Jaz sem kupila v pikapolonici takšne, kot praviš ti. Usnjeni zunaj (tudi podplat) in muckasti noter. Firma je bla pa playshoes. Bli pa so do gležnjev. Nogice je mela vedno lepo tople, bli so mehki, pa cena je bla zlo nizka. Priporočam.
|
|
|
|
RE: Nekaj toplega za na noge - za ven 23.9.2008 12:31:41
|
|
|
|
Calena
|
Ojla, Tudi mi imamo kar tople krznene copatke podložene z ovčjo volno od Alenke. Drugače pa imajo veliko izbiro copatk in prvih škorenjčkov tudi tukaj: http://www.zverinica.si/index.php/trgovina/kategorija/2 Lp, Calena
|
|
|
|
RE: Nekaj toplega za na noge - za ven 23.9.2008 13:57:10
|
|
|
|
Ekaz
|
Tistim iz H&M se reče mokasini. Vsaj tako na njih piše. So kot štunfek, vendar z usnjenim podplatom. Ne sname jih iz nogic in zelo dobro grejejo. Bogovski. Mi smo jih imeli lani in letos jih bomo tudi kupili.
|
|
|
|
RE: Nekaj toplega za na noge - za ven 23.9.2008 22:14:44
|
|
|
|
Zofy
|
V Nami imajo take, ki so od zunaj kot bunda, notri pa je ovčka. Imajo roza, rjave in modre. Cena pa je 14€. So torej brez kakšnega podplata (gumijastega ali usnjenega) in so ful praktično narejeni, se dajo lepo zapeti, pa še visoki so kot škorenjci. Jaz si bom kar te omisila, ker moja mala ima 6m in še ne hodi, torej ne rabi nič več kot to, da so topli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?