Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj poporodnih vprašanj 15.4.2007 11:20:28
|
|
|
|
lex
|
Kot sama veš se med nosečnostjo telo izredno spremeni. Nekatere imajo srečo in so spet hitro takšne kot so bile prej. Čeprav stare mame pravijo: "Kar se je s telesom dogajalo 9 mesecev do porodA, toliko rabi telo da pride spet v staro formo." Če dojiš ti bo doječek pomagal kilograme dol spravit. In če dojiš ti na srce polagam, da pazi da ne ješ kakšne mastne hrane (razni krofi in potice) ali pa preveč svežega sadja in zelenjave, ker bo lahko dobil krče. Z mozoljčki pa malo počakaj, saj bodo izginili.
|
|
RE: Nekaj poporodnih vprašanj 15.4.2007 13:42:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Če dojiš, boš z malo pomoči vse šlo vstran. Jaz sem bila nekaj pred 3meseci na 0, sedaj jih imam pa -2, tako da imaš še čas. Poizkusi malo paziti na to, kaj ješ, da ne poješ ravno ogromne količine sladkarij in mastne hrane. Po prvem poporodnem pregledu pri G, pa se lahko začneš tudi postopoma ukvarjat s športom. Jaz sem najprej začela na orbitreku ali sobnem kolesu, sedaj pa že rolam, tečem, delam trebušnjake, tudi v fitnes sem že šla. Glede mozoljčkov pa si nabavi kvalitetno kozmetiko in sčasoma bodo zginili. malo potrpljenja pa bo
|
|
|
|
RE: Nekaj poporodnih vprašanj 15.4.2007 20:18:04
|
|
|
|
binkla
|
ne dojim
|
|
|
|
RE: Nekaj poporodnih vprašanj 16.4.2007 14:13:18
|
|
|
|
sisi80
|
Nič se ne sekiraj. Jaz sem bila čisto obupana, ker sem se po porodu samo redila. Jedla sem veliko, nisem dosti spala ... Tri mesece pred začetkom službe sem se vzela v roke, obiskala sosednji forum hujšanje (družina) in začela s puncami 90 dnevno dieto. Zdaj imam že - 10 kg, počutim se super, motivacija je tudi. Mozolji bodo izginili s pomočjo ustrezne hrane, mogoče kozmetičarke. Pa nič se sekirat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?