Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj poletnih vprašanj 4.5.2006 17:31:50
|
|
|
|
Primoza
|
Dojenčka povsem enostavno, s seboj peljite tanko flis odejico in gapokrijte ob vstopu v trgovino. Ne pretiravati, samo nekaj stopinj pod zunanjo temperaturo, pa pazite kam je usmerjena. Ja, če bo hotel zakaj pa ne, vam bo sam pokazal. Brez pečke.
|
|
|
|
RE: Nekaj poletnih vprašanj 4.5.2006 20:05:13
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejča 1. Klima v vseh trgovinah in lokalih - kako obvarovati pred prehladom? Ponavadi ne piha dirketno... Sicer pa, izogibati se prav napravam, da ne piha direktno v otroka, pa pazit, da sicer ni preveč oblečen, ker potem ves prepotem pride v klimatiziran prostor. Se mi zdi, da veliko staršev pretirava z oblačenjem otrok. 2. Klima v avtu - na koliko imate naštimano, kdaj jo začeti uporabljati? Mi jo imamo tam nekje 23-24. Ker je dvodelna, ima tamala zadaj kakšno stopinjo več. 3. Ponujati toplo papico tudi ko bo zunaj 30°C? Meni takrat ni do kakšne juhe! Kakor mu paše. Predvsem veliko piti. 4. Zdaj ko bodo češnje, ali jih dati z lupino ali brez (za 10 mesečnika)? Ja, lahko z lupino, samo da so brez pešk
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?