Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 15:34:13
|
|
|
|
kimi
|
Jaz svojemu 6 mesečnemu:duda: dajem zjutraj hippove kašice. Popoldne pa zaenkrat še mlečni riž, ki se meša z adaptiranim mlekom od milupe. Moram pa začeti sama kuhati in miksati bo bolj učinkovito.
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 16:21:00
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Ojla.Kristina! Naši Kristini sem začela ravno tako dodajati gosto hrano ob kosilu.Sedaj pa bova imeli še za večerjo,bo pa Hipp-ova Bio mlečna kaša,ker mi žal adapteranega mleka(ki sem ga mešala z Millupino riževo žitno kašo)ni sprejela.Upam,da ne bo reakcij na Hipp. Mene pa zanima koliko zelenjavne kašice poje za kosilo Filip? Mi smo danes prešli na 5 čajnih žličk korenčka z jabolkom.Približno koliko se šteje za celi obrok?! :muca:
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 16:23:20
|
|
|
|
ZARA
|
Kaksne skutke pa kupujete punce :zmeden2:...jst bi Zari tud probala mal dat!!??
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 17:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Najnovejša novica (sicer ni ne vem kako primerno za male :duda:, pa vseeno). Fruhtswerge od zdaj nimajo več umetnega lsadkorja ampak so sladki zaradi sadja:)(reklama po tv:))
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 17:58:46
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Zakaj misliš,da ni primerno za naše sončke? :muca:
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 20:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne vem...eni pravijo da nisi, drugi da so...tko da ne vem...:zmeden:
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 20:11:30
|
|
|
|
dory
|
Moj ima skute al pa fruhtzwerge za malco...zjutraj ima frutolino al pa kaksno drugo kaso,vmes malico opoldne kosilo, popoldne malico in zvecer rizolino s kaksnimi priboljski,da gre lazje dol :)..ponoc pa na tri ure flaso mleka
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 20:57:14
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni ena skutka tuki na forumu? Ta bo gotovo še kaj več vedela.
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 25.10.2004 21:11:43
|
|
|
|
MINEJA
|
Našemu malemu pa najbolj odgovraja Obstgarten 0,4% mlečne maščobe... :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 26.10.2004 11:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbara, tvoja pikica je Kristina?:) No, če je tako, imam končno eno soimenjakinjo:bravo::bravo::bravo: Koliko kašice poje za kosilo Filip? Ma približno ti lahko povem...kakšen deciliter-včasih tudi več...odvisno kakšna je kašica. Najraje ima cvetačo in bučo. Jaz to na približno skuham...kolikor se mi zdi na oko dovolj. Ima pa vse kašice, kar sem jih do sedaj pripravila (sadne in zelenjavne) zelo rad. Tudi jaz sem že poskušala zvečer z riževim zdrobom od Nestle (Alete-se meša z vodo), pa je bil čisto navdušen, ampak se je potem še pri meni hotel pocrkljat. Tako da raje ne bom hitela. Naj zvečer še kar pri meni je. Rada pa bi začela s temi skutkami. Verjetno kar dopoldne. Bom jutri poskusila.
|
|
|
|
Nekaj o skutkah me zanima 26.10.2004 14:47:43
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Saj je prav da začne po malo,kajne?! Včeraj je pojedla za večerjo 60 ml riževe mlečne kašice in se še malo podojila.Za prvič se mi zdi to O.K. Kaj ni tako? Je pa tudi meni "mnjam" ta zadeva in ne samo Kristini. :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.