Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 20.9.2006 14:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj moram napisat.Na tem forumu je veliko govora o takih in podobnih vožičkih,o in in ah oblačilcih,igračah,...zlo redko pa se katera vpraša,kako dobro bo otrokovo ležišče.Ponavadi ga privlečemo kar iz podstrešja,al pa podedujemo od prijateljev.Ne zavedamo pa se,da je otrokovo ležišče že od prvega dne temelj otrokove hrbtenice v prihodnosti.Ko se otrok rodi,je njegova hrbtenica kot ravna črta.Da si kasneje pridobi vse normalne fiziološke krivine hrbtenice,je pomemben tako jogi,kot tudi pravilno posedanje,hoja...Starši moramo biti obveščeni o tem,kar je prav za otroka in kaj ne.Ni pomembno,da je sobica najbolj moderna,ker to otroku ne bo pomagalo pri spanju.In drugo,kar je-človek prespi v svoji postelji velik čas svojega življenja.V njej raste,počiva,vrši se prenova telesa,...in če bomo ta čas slabo spali,bo tudi drug del,takrat,ko smo budni,ne preveč dober.Zato vam polagam na srce-uredite sebi in svojim dobro ležišče.In ne podležite proizvodom,ki jih oglašujejo reklame,ker tudi te niso poceni-kakšna je potem kvaliteta? Vsa ta stvar ni zrastla na mojem zelniku.Nastala je po pogovoru z zelo dobro fizioterapevtko,ki dela z nedonošenčki in otroci,ki rabijo pomoč v psihomotoričnemu razvoju.Jaz ji zaupam.Pripravljena vam je predstaviti in svetovati glede nakupa dobrega ležišča za vas in za vašega otroka.Če katera želi njeno telefonsko,se lahko obrne name,z Z.S.! PS: Debata se lahko nadaljuje...brez žalitev...vsako (pozitivno) mnenje je dobrodošlo...
|
|
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 20.9.2006 14:43:46
|
|
|
|
ribicau
|
Živjo! Se strinjam, da je ležišče zelo pomembno. A bi ta tvoja prijateljica lahko kar napisala kaj je najbolj priporočljivo za posteljico, košek.....zakaj to, zakaj to ne....Pa bi potem na to punce spraševale itd. Marsikdaj so vprašanja od drugih zelo dobrodošla, saj ti mogoče ravno to na kraj pameti ne pride, da bi vprašal.
|
|
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 20.9.2006 19:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal ni moja prijateljica.Je oseba,ki sem jo spoznala v času klinične prakse pri nedonošenčkih.Čudovita fizioterapevtka.Nimam pa stika z njo. Če katera želi njeno telefonsko,se mi lahk javi na zasebno.Tako boste lahko iz prve roke izvedeli,kaj je dobro in kaj ne. Mislim pa,da ona osebno zelo priporoča podjetje "figura",katerega tudi zastopnica je.
|
|
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 20.9.2006 19:54:31
|
|
|
|
adelinna
|
Se mi je kar zdelo, da gre za "svetovanje" v smislu prodaje.
|
|
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 20.9.2006 19:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim,da ni to.Ne želim pa vas prepričevati,ker to itak nima smisla.Men je prepričala.Zato sem povedala še vam.Če želite,vam dam še telefonsko,če ne,pa pač upoštevajte sam zgornji del začetnega posta. In še enkart povdarjam-ne poznam je osebno!Prisežem!Zato to ni reklama...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2006 13:24:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2006 13:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 25.9.2006 21:06:02
|
|
|
|
mayflower
|
Jst sem kupla svojemu malemu za v postlco ležišče iz naravnih vlaken. Je blo še enkrat dražje ko najcenejši jogi, sam je res kvalitetno (sem videla sesatvo jogija, pa tud proti pršicam je,...) Res pa da za v zibko sva dala samo eno mehko peno.. Na srečo je noter spal samo dober mesec. Sam takrat res nisem mela denarja, da bi dala še za zibko naredit jogi po meri.
|
|
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 26.9.2006 23:14:32
|
|
|
|
Vesnika
|
Najin sinko je skoraj 4 mesece spal v zibki iz podstrešja , ampak penico za v zibiko je dobil pa novo. Zdaj že 2 meseca spi v novem kinderpetu z novim jogijem Meblo, ki ni bil poceni! Upam, da mu ne bo kdaj škodovalo...
< Sporočilo je popravil Vesnika -- 26.9.2006 23:18:02 >
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 27.9.2006 13:25:54
|
|
|
|
bomaja
|
mi smo za malega naročili dormeo. tudi nama dvema do sedaj ta jogi najbolj paše. ne poznam pa nobenega primera, da bi jogi privlekli iz podstrešja ali kupili rabljenega. a to sploh še kdo dela? lp
|
|
|
|
RE: Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:) 27.9.2006 20:22:39
|
|
|
|
danu
|
Jaz in moj mož imava Figurino ležišče.Res je, da je svinjsko drago, vendar ga ne zamenjam za noben denar. Je zelo trdo, odeja je iz marino ovce in jo imava tako poleti, kot pozimi. Se ogreje na telesno temperaturo in je super.Tud če se potiš, ne ležiš na mokrem.Za tamalo posteljo so ležišča predraga, ko bo večji in bo imel večjo posteljo, sigurno dobi od Figure. Trenutno pa ima ležišče iz pire in je super.LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?