Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj načinov, kako odvrnemo nezaželenega moš... 17.10.2007 21:51:14
|
|
|
|
tjaga
|
ON : Hej, lahko častim pijačo ? ONA: Pravzaprav bi raje imela denar. ON: Sem fotograf. Iskal sem ravno tak obraz, kot je tvoj. ONA: Jaz pa sem plastična kirurginja. Tudi jaz sem iskala ravno tak obraz, kot je tvoj… ON: Živjo? Nisva šla midva že enkrat ven? Ali celo dvakrat? ONA: Mogoče enkrat. Nikoli ne naredim iste neumnosti dvakrat. ON: Kako je narava lahko ustvarila takšno lepotico? ONA: Najbrž sem dobila še tvoj del… ON: Bi šla v soboto z mano ven? ONA: Sori, v soboto bom imela glavobol. ON: Za tabo se zagotovo obrne kar nekaj glav. ONA: Ja, ob tebi pa kar nekaj želodcev… ON: Naj ti ne bo nerodno. Povabi me ven! ONA: Hej, pojdi ven! ON: Mislim, da te lahko zares osrečim. ONA: Kako? A ravno odhajaš? ON: Kaj bi rekla, če bi te prosil, da se poroči z mano. ONA: Ničesar. Ne morem govoriti, kadar se smejem… ON: Kje si bila vse moje življenje? ONA: Skrivala sem se pred tabo… ON: Je tale sedež prost? ONA: Ja, pa tudi tale bo, če boš prisedel. ON: Tvoje telo je kot tempel… ONA: Oprosti, ampak danes v templu ni nobene daritve… ON: Umrl bi od sreče, če bi te videl golo… ONA: Če bi jaz tebe videla golega, bi umrla od smeha…
|
|
RE: Nekaj načinov, kako odvrnemo nezaželenega... 17.10.2007 21:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nekaj načinov, kako odvrnemo nezaželenega... 17.10.2007 22:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudo!
|
|
|
|
RE: Nekaj načinov, kako odvrnemo nezaželenega... 17.10.2007 22:19:21
|
|
|
|
cicido
|
|
|
|
|
RE: Nekaj načinov, kako odvrnemo nezaželenega... 18.10.2007 9:55:06
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: Nekaj načinov, kako odvrnemo nezaželenega... 18.10.2007 12:42:09
|
|
|
|
Serendipity
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?