Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj mi uničuje paradižnike 8.5.2012 22:57:49
|
|
|
|
Muca83
|
Prebrala sem že cel Google, pa ne najdem pravega odgovora na to, kar se mi dogaja. Letos prvič sama vrtnarim in sem posadila paradižnike. Po enem dnevu je en ležal čisto uvenet in ko sem ga prijela, mi je kar v roki ostal. Itak sem mojga obtožila, da je kol preblizu zabil in ga zlomil Naslednji dan je padel drugi paradižnik. OK, malo čudno. Sem šla kupit nove sadike in včeraj na novo posadim, danes spet en od teh dveh uvenet leži na tleh... Sem ga izkopala in korenino ima videti celo, samo steblo mu je nekaj požrlo, tisti del, ki je bil pod zemljo. A bi katera vedela kateri škodljivec je to? Rova ni videti nobenega, tudi v zemlji okrog sadike ni bilo nič.
|
|
|
|
RE: Nekaj mi uničuje paradižnike 9.5.2012 7:12:37
|
|
|
|
danyy
|
Možno da je bil bramor na delu, meni je letos že uničil nekaj sadik paprike.SIcer se dobi neka stvar (strup), katero nasuješ v v luknjo (tam kjer je pojedel korenino), jaz tega sicer ne pakticiram, ker prejšnja leta nisem imela težav, pa tudi tak način "odganjanja " mi ni všeč.
|
|
|
|
RE: Nekaj mi uničuje paradižnike 9.5.2012 13:48:05
|
|
|
|
hubi
|
Posadi jih v lonce v novo zemljo in daj pod streho na sončno stran. Uspeh je zagotovljen. Nam zrastejo samo tako.
|
|
|
|
RE: Nekaj mi uničuje paradižnike 9.5.2012 18:03:40
|
|
|
|
Muca83
|
Včeraj sem imela na sumu strune in sem v luknjo (in še med solato) postavila na pol prerezan krompir, ki naj bi jih privabil. Danes sem jih izkopala, strune nobene nikjer, krompir med solato je bil nedotaknjen, tisti, ki je bil zakopan tam, kjer je bil prej obžrt paradižnik pa ima eno luknjico požrto, cca 1 cm premera in 0,5 cm globine. A je to potem bramor?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?