|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:16:42   
sparkle
Vsem lep pozdrav. Naj vam povem, da se vaših pogovorov sicer ne udeležujem vendar vas redno spremljam (no se udeležujem drugače).8) Že nekaj časa me mori :((ena zadevica in po dolgem brskanju in prebiranju raznih sporočil (od Pušenjaka do forum Neplodnosti do... kaj vem še kaj) nisem še prišla do konca temu. Pravzaprav sem vedno bolj zmedena in že kar prestrašena.
Torej... odkar si želim postati :nosecka: (to bo zdaj 5 mesecev) se mi vsak mesec pojavlja rjav izcedek (traja od 4 do 5 dni) pred :hudicek: (ta nastopi 29-30 dne). Kaj za ena reč je zdaj to? Pa zakaj tega ni bilo prej? Ali lahko sploh zanosim ali je ta reč problem? Dr. Pušenjak po eni strani odgovarja, da načeloma ni problemov za zanositev po drugi pa, da nobena M daljša od... ni normalna. Ja pa kaj zdaj? Saj ne vem. Mogoče se sekiram brez veze ampak vsak mesec (zdaj že 4.) je ista stvar. Najprej ta čokoladna reč, potem pa še redna :hudicek: (skupaj nekje 12 dni!). Ima morda katera podobne izkušnje? Eno :rozica: vsem in vnaprej hvala za odgovore!
Sparkle
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:19:59   
Skorpija
Jaz take izkušnje nimam, moja M je 4-7 dni dolga, ampak vedno se pa začne s to čokoladno stvarjo... Mogoče so živčki, pričakovanje? Imaš kakšne bolečine? Še kakšne druge spremembe? Potem bi bilo dobro, da stopiš do svojeG, drugače pa, bo mogoče kakšna druga vedela kaj več...

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:23:33   
tinkamiška
Jah je težko kr tako ugibat:zmeden: Po mojem je res najboljše, da se oglasiš do G. Upam, da se bo potrudla, pa se zavzela zate kljub temu, da bi se naj čakalo do enega leta poskušanja za:duda: Bi blo prav.

Sama nisem nikoli imela prej izcedka, se ke kr ulilo zjutraj in trajalo nrkjr 5 dni.

Ja pa kr ene par punc tle gor, ki imajo tak izcedek, sej verjetno se bodo oglasile in ti kej napisale:)

Pa doborodošla:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:24:38   
biba77
Jaz vcasim M po tej cokoladni stvari sploh nisem dobila... Je bilo hormonsko pogojeno.
Kar povej na naslednjem pregledu in bo ti ze G vedela svetovati.
:)

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:29:12   
svizc
ja jez vedno dobim tak svetlo rjav izcedek dva dni pred mojo menstruacijo in vonj je že tudi izrazit. pol se pa vlije ko hudič.:hudicek:
ja ta vsesplošno znani izcedek je nekakšno oznanilo za prihod naše predrage tetke.

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:30:29   
svizc
aja menstruacija mi pa pol traja cerka 4 dni:metulj:

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:36:25   
sparkle
Ja, na zadnjem pregledu je bilo vse ok. Naredil mi je UZ in takrat mi je rekel, da bo v kratkem O. Samo z :love: sva rekla, da bova 3 mesece pridno "pazila" (in ker sva zdržala 2, sva seveda bila tako pridna še 3.). Ko pa je le napočil "pravi" čas... je rezultat nič :duda: cucelna in vedno ta :grrr: izcedek.
Hvala, da ste odgovorile! Se bom kar pri G najavila.

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nekaj me mori...
10.5.2005 13:44:21   
aljča
Sparkle tud jaz imam že dolgo časa tak problem kot ti,sam da so men povedal da so to krivi moji hormoni,ki so zelo ,zelo nestabilni.Včasih se zgodi, da po kakšni hormonski terapiji se zadeva nagliha ko pa je mimo,potem pa je vse po starem.Nekak sem se že sprijaznila da se mi tako začne predmenstr.znak.Včasih ko pa se kar vlije sem pa čist :zmeden2:ko nisem navajena.:)Upam pa da se bodo v poletnih mesecih zadeve naštimale in da bomo :nosecka:,ki nimajo nobenih problemov z:hudicek:.
Držte se punce:rozica:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nekaj me mori...
10.5.2005 15:19:06   
pokraculja
Imam enake probleme kot ti!
To se mi dogaja že pet mesecev. Sem čisto na koncu z živci!!!
:((:((
Pisala sem Pušenjaku pa je bil njegov odgovor, da sem do pregledov zaradi neplodnosti upravičena šele po enem letu. Potem sem mu pa odgovorila, da zakaj pa potem piše da menstruacija daljša od osem dni ni normalno stanje- pa mi je odgovoril, da je v tem primeru potrebna hormonska podpora drugega dela ciklusa( progesteron). Ja zdaj pa ne vem ali naj grem do ginekologinje ali ne!
Če jo boš ti obiskala te prosim, da poveš kaj ti je svetovala, kajti jaz sem že skoraj obupala!!!!

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nekaj me mori...
10.5.2005 15:21:56   
pokraculja
Ja pa jaz imam tudi menstruacije redno na 28 dni. Pred odločitvijo o otročku je bilo vse v redu zdaj pa tole!!!
Za znoret!!!!!!!

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nekaj me mori...
10.5.2005 15:26:41   
sparkle
Ojla Lira!
Ti bom odgovorila, vendar to ne bo tako kmalu. Kajti čakalna doba za pregled je ca. 1 mesec. Se bojim, da bova obe živeli še nekaj časa s tem vprašanjem (razen, če nama v tem času ne uspe :nosecka:).
Je že tako... ampak, ko bi vsaj enkrat stvari tekle kot po maslu. Jaz nisem nikoli imela ginekoloških težav. M je bila vedno točna... zdaj pa tako. Je pa tudi res, da sem jemala tabletke 5 let. Mogoče se mi hormoni še niso poštimali :)
Pa saj ne bomo obupale zaradi tega, ne! Pozdravček.
Sparkle

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nekaj me mori...
10.5.2005 15:32:52   
pokraculja
Najlepša hvala!
Jaz pa ne jem tabletk že tri leta!! Pa menstra tudi vedno točna!
Jaz lahko pridem do ginekologinje že prej, pa imam strah da mi bo rekla, da pretiravam pa da se preveč obremenjujem... Saj vem, da je to moja pravica, pa nekako ne zberem poguma. Pa še odgovor Pušenjaka me je malo zatrl (sicer ga izjemno spoštujem, da ne bo pomote)!

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?