|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj lepega...
5.3.2008 15:15:54   
Skratek46
Berem včasih teme in mi je vedno bolj jasno kako sem srečna in kakega angelčka sem našla. Vem, da se moram pazit, da se ne zarečem-sam se mi pa zdi vseeno, da si te besede zasluži po vsem kar sem prebrala po forumih. Vedno najde kako tolažilno besedo, ko mi je hudo, pomaga mi pri vsemu in me vedno razvaja, ko zbolim ali se slabo počutim. Nikoli ne dovoli, da bi mi kdo kaj žalega rekel ali naredil.
Včasih se spomnem na prejšnjo vezo in vam povem, da mi prav zaslabi. Tako, da vse punce,ki vam je hudo, obveščam, da se da najdet PRAVEGA...samo verjet morate da si ga zaslužite!
Držim pesti za vse vas.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj lepega...
5.3.2008 15:40:10   
Polona31
pravih je zmanjkalo, ker jih je ZELO, ZELO ZELO malo!! Pa če še tako verjamemo da si zaslužimo najboljše, je to nemogoče dobiti. Povpraševanje je veliko večja kot ponudba. Žal! Srečna ti!!

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 15:48:34   
Chopika
Skratek, vem kaj misliš...tut jst mela eno ubijalsko zvezo za sabo z enim prašičem, k je bil čist preveč zaverovan vase in svojo lepoto, ampak jest sm bla vseeno čist nora nanj! Zdej sem pa najdla super fanta, spoštuje me, rad me ima in vem, da bo tko tut čez 20 let! Sva se poročila, mava dojenčka in super se mava, pa čeprov nism bla nikol tok zaljubljena vanj, k v bivšega... včasih napačne stvari postavljamo za ideal...in ne razmišljamo, da to slej ko prej izgine in pol je vprašanje, kaj sploh ostane...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 15:51:23   
Skratek46
Ne obupat...res ne. Ko se spomnem kako sem razmišljala kako leto nazaj...ko sem se psihično pripravljala, da bom nekje pri 30ih mati samohranilka(kr neki...), ker so itak vsi moški enaki in znajo samo izkoriščat in sploh ni več unih PRAVIH moških-prejšnji še žarnice ni znal zamenjat-da ne govorimo o temu, da je bil brez karakterja in mislim, da bi me po njegovo še kdo lahko pljunu v obraz(bil je vedno tiho kot ena rit) in mi je prekipelo-grozno mi je prekipelo.Sem mu govorila, da se bo zgodilo,pa mi ni nikoli verjel-dokler me še ni zadnja malenkost čisto povozila in sem mu zmetala stvari na cesto,pa vseeno ni verjel-še vseeno je čakal, da si bom premislila...
Vsaka šola nekaj stane-verjemi.Sama sploh nisem več verjela ne v ljubezen,ne v moške...v nič več.Pa je prišel...
Ne smeš nehat verjet-sam zavedaj se da moraš vedno stremet k boljšemu...vedno si zaslužiš več!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 15:55:18   
BlackyMouse
Pravih moških ni.. So le moški, s katerim se dopolnjuješ, kateremu lahko zaupaš, itd, ... Vesela sem zate, da imaš ti nekoga, ki ne pomisli niti na to, da bi ti kaj žalega naredil.

user posted image user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 16:39:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse

Pravih moških ni..

Kaj s(m)o pa potem? Ponaredki, replike? Nehaj, no. Ne sodi vseh po enem primerku.

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 16:39:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Pravih moških ni..

Kaj s(m)o pa potem? Ponaredki, replike? Nehaj, no. Ne sodi vseh po enem primerku.
user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 16:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

pravih je zmanjkalo, ker jih je ZELO, ZELO ZELO malo!! Pa če še tako verjamemo da si zaslužimo najboljše, je to nemogoče dobiti. Povpraševanje je veliko večja kot ponudba. Žal! Srečna ti!!

Jaz pa mislim da jih je veliko, veliko.....sam opazite jih ne, ker običajno niso tako zanimivi kot ven padajoči nastopaški, frajerski dedci.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 17:01:05   
BlackyMouse
Saj ne razumete. user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 17:03:05   
Volga

Saj ne razumete. user posted image user posted image

Nič hudega, vsega pa tudi ne moremo. Važno, da ti razumeš, za druge se ne sekiraj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2008 17:14:25   
pijja
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Jaz pa mislim da jih je veliko, veliko.....sam opazite jih ne, ker običajno niso tako zanimivi kot ven padajoči nastopaški, frajerski dedci.

Točno!
se imela prijatelja,ki je bil tak miren ,ne lepotec.Bila sem mu všeč,samo on meni ne.Pa se mi zdi da bi mi dal, svet pod noge,toda meni ni bil všeč in konec.

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 17:43:25   
lotoska
Ja Pijja, s takim kot ga ti opisuješ sem bila jaz v vezi. Celo tako prikrito potuhnjen je bil, da si je izvolil me varati dalj časa, gnida ušiva. Pa sem bila res prepričana, da ga po vseh letih res poznam in mu zaupam.

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 18:33:20   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Pravih moških ni..

Prav maš.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2008 18:37:45   
Anonimen
. Tako, da vse punce,ki vam je hudo, obveščam, da se da najdet PRAVEGA

Res je, vedno pride boljsi :).

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2008 18:38:25   
Anonimen
Pravih moških ni..

Za prave zenske vedno pridejo pravi moški :).

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2008 18:43:28   
Šarki
jaaaa, moj srček je tud najboljši. vse bi dal za nas tri babnice. user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2008 19:59:16   
taja27
Pravih moških ni..

Za prave zenske vedno pridejo pravi moški :).

se strinjam ... in obratno ... samo včasih malo pozabimo, tako eni, kot drugi ...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2008 20:09:13   
Nenya

se popolnoma strinjam, za uspešen odnos se je treba itak trudit vsak dan posebej, ni tko kot v filmih, da je s poroko vse popolno do konca dni.

Jaz se imam za zelo srečno, moj ni frajerski lepotec, ima pa kvalitete, ki so meni dosti pomembnejše, pa tudi jaz nisem kaka manekenka. Najin odnos temelji na drugih stvareh.

user posted image user posted image user posted image , ki ste zbrale pogum, da ste končale zveze z neprimernimi partnerji in iščete ali pa ste našle ustreznejšega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2008 21:15:13   
nasmejani
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Berem včasih teme in mi je vedno bolj jasno kako sem srečna in kakega angelčka sem našla. Vem, da se moram pazit, da se ne zarečem-sam se mi pa zdi vseeno, da si te besede zasluži po vsem kar sem prebrala po forumih. Vedno najde kako tolažilno besedo, ko mi je hudo, pomaga mi pri vsemu in me vedno razvaja, ko zbolim ali se slabo počutim. Nikoli ne dovoli, da bi mi kdo kaj žalega rekel ali naredil.
Včasih se spomnem na prejšnjo vezo in vam povem, da mi prav zaslabi. Tako, da vse punce,ki vam je hudo, obveščam, da se da najdet PRAVEGA...samo verjet morate da si ga zaslužite!
Držim pesti za vse vas.

Kar je lepo kratko traja.
Pusti sanje po stran.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2008 21:53:24   
taja27
Kar je lepo kratko traja.
Pusti sanje po stran.

nasmejani ... ob tvojih postih sem tud jst vedno nasmejana ... skoraj vedno, nooo user posted image

malo bom nasmetila:
zgleda, da si nik izberemo na podlagi tega, kar bi želeli biti ... ti bi bil torej rad nasmejan ... tudi jst ti želim, da bi doživel v življenju kakšno lepo izkušnjo ... in naj le-ta potraja ... da boš res lahko nasmejani ...

(odgovor članu nasmejani)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2008 22:10:48   
mami_miki
vsak je pravi, ko ga znaš sprejet takega kot je-ampak, pustimo to, to je za vas še nemogoče....

ja..nekdo je "pravi" dokler ustreza naši merilom in ne presega naših mej...ko naredi nekaj, izven naše omejenosti nam ni prav in takrat ni več pravi...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2008 22:16:09   
Anonimen
ja..nekdo je "pravi" dokler ustreza naši merilom in ne presega naših mej...ko naredi nekaj, izven naše omejenosti nam ni prav in takrat ni več pravi...

Se raje imamo, da je malo pod naso mejo, da ga lahko kontroliramo.

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2008 22:55:41   
taja27

pa ne več v naših letih ... zdej že vemo, da nam ob takšnem hitro postane dolgaš ... in hočemo več ... no, jst sm to ugotovila že pred mnogimi leti ... in nisem naredla več iste napake

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.3.2008 23:03:14   
Anonimen
pa ne več v naših letih ... zdej že vemo, da nam ob takšnem hitro postane dolgaš ...

Ja, eni ja, drugi ne. Enim pasejo komoditeta, povprecnost in obvladljivost.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.3.2008 23:06:07   
taja27
Ja, eni ja, drugi ne. Enim pasejo komoditeta, povprecnost in obvladljivost.

drži ... sej pravim, dolgčas ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?