|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 14:57:11   
Annny
Živjo, punce,

do PDP imam še 11 dni..
Danes zjutraj sem bila na CTG-ju, ki je pokazal močne popadke, ki pa jih sploh nisem zaznala.
No, potem pa mi je G Tratnjek rekel 'Ni se še čisto začelo, ampak bo kmalu'...in mi je naročil, naj pridem nazaj, ko bom popadke čutila v rednih intervalih (najbrž- ko bodo boleli..).
Ko sem prišla domov, sem zaspala za 2 uri in se zbudila s FUL 'zategnjenim' trebuhom. Zdaj se trebuh vsake toliko časa močno zategne za kake pol minute / minuto, zraven malce špikne..in to je zaenkrat to. Bolečin nobenih.
No, zdaj s fantom čakava, kaj bo:)-

Mamice, zanima me- po kolikem času so pri vas 'neboleči popadki postali boleči'? Ali to traja več dni?

Najlepša hvala:):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 15:10:20   
ninca
DRŽIM PESTI ZATE :miska::miska::miska:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 15:19:44   
-luna-
Ojla!

Pri meni je bilo nekaj podobnega.Naslednji dan pa sem rodila.

Držim pesti da se vse hitro in brez bolečin konča.:angel::rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 15:22:52   
dory
Oi Annny...to bo to :)...drzim pestke in ti zelim cim lazji porod in evo zdravo dete :)....drgac pa mal porocaj, da namo prevec firbcne

pestke drzi tudi mali Maj :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 15:27:49   
Pandi
Aha Annny, počasi se bo treba pripraviti ;) vso srečo in čimprej :duda: ti želim!

Tole pa ravne ne gre sem, ampak ne morem si pomagat: teja., kolk je pa tvoj Maj fleten :love::love::love: ...me kar prime, da bi .... imela še enga ... :ups::)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 15:35:47   
niki5
Anny,
jaz ti kakšnih hudih nasvetov ne morem dati, prvič namreč nisem imela svojih popadkov, zdaj so me pa že prejšnjo noč tako dajali in so se potem proti jutru umirili, ravno tako da zaradi tega nisem spala celo noč :(

Želim ti pa veliko sreče in predvsem lahek in hiter porod ! Držim pesti :bravo:

Pa upam, da imaš kaj manj skrbi in da se zdaj bolje počutiš :)

Pa ne pozabi se nam javiti kako je šlo :duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 16:04:50   
Pupica
Ja Annny držimo figice zate.9nebesaTvoj dan se nevzdržno bliža.Lep porod ti želim:bravo:, punklčke maš pa tko al tko že prpravljene;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 16:16:25   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)-:)-JUUUUUPPPPPPIIIIIIII!!!!!!!!!!PA BOSTE TRIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa TAKOJ KO BO NAJ DRAGI JAVI;ČE LAHKO!!!!SREČNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 16:55:01   
Aly

Annny, ali se greva katera bo prej ? :)-:)-:)- .

Ti popadki me dajejo že kar nekaj dni, danes pa so povsem drugačni :ups: ...... ne vem, sicer neredni, ampak jih občutim, kot npr. bolečino pri menstruaciji (vendar znatno bolj...), da o medeničnih kosteh, oz. tam nekje spodaj :)-:)- sploh ne govorim...... Mogoče pa bomo vzdržali še do petka, ko imamo dogovorjeno 9nebesa .

Pa poročaj o nadaljevanju...... Aly

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 16:59:19   
Annny
No, zdaj pa tudi mene (poleg vsega, kar sem že napisala) 'šrauba' kot ob menstr. In imam take mini krvavitve- po tri kapljice. Skratka- tako da mi hitreje mine čas, visim na netu in se poskušam zamotiti..
Tudi jaz upam, da bo vse skupaj še malo počakalo:ups: Imam kar malo 'treme':ups::ups:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 17:08:41   
dory
Annny drzi se...ce ne danes pa jutri bos ze crkljala svojo tezko pricakovano strucko...mi2 drziva pestke, da bo cimprej mimo :)

Da pa imas tremo je cisto normalno...pobozaj se malo busija...kmalu ga ne bo vec...namesto njega bos dobila pa najlepsi zakladek,ki se kriva v njem :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 17:46:12   
beba76
Anny in Aly, kmalu bo...:bravo::bravo: Še malo ptrpet in bušije pobožat (za slovo), pa nič se sekirat.
Držim pesti, pa čimlažji porod obema!!!;)
Beba in :):):duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 19:35:37   
ZARA
ANNNY!!!

Jst in detka Zara ti zeliva da se cimprej vrnes na RR z novimi informacijami o srecnem dogodku...

srecno :rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 20:09:05   
niki5
Ne mi rečt, da boš še ti pobegnila :)
No ja, zgleda da boste vse pred mano :((

Drugače pa če bo pa držim pesti za lahek porod :):bravo:

Pa javi se, če bo kaj novosti;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 22:03:12   
Aly
Niki,

sem se oglasila že na Mon-u, pa ti še tu sporočam, da ti verjetno res ne bom pobegnila.....

Res pa je, da sem danes imela prav konkretne popadke (kot močne menstrualne krče)...in to kar zaporedoma na nekaj minut, in potem zopet z malo večjimi presledki...... In v moje "veselje" :( sem zvečer dobila polno gostov, zaradi česar sem skoraj padla v depresijo (večino časa obiskov sem sedela na WC-ju, kasneje sem šla ležat....) in sedaj ko so odšli, in imamo končno svoj mir, so tudi meni popadki prenehali.............. Sedaj pa več ne vem ali je to dobro ali slabo....... :ups:

Ja upam, da se bodo začeli ponovno, če ne prej, pa v petek....... Takrat pa se "potrudi" tudi ti Niki, saj sva se tako zmenile, ali ne ?

Lahko noč :rozica::rozica: Aly

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 22:10:41   
niki5
Mene je tudi danes dajalo in še cel dan se mi je presenetljivo praznil črevesje in sem si mislila, da mogoče bo pa to TO. Potem pa ginekologinja pove, da še nič ne kaže :(( Mene pa ta medenica vedno bolj boli :((

Dej da me počakaš Aly ;) drugače pa vseeno navijam zate in za otročka :bravo:

Lepe sanje 9nebesa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nekaj dogaja!
6.10.2004 22:30:21   
Erdbeere
vsem trem zelim čim lažje porode, pa nej bo čimprej za vami ;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?