|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neješč otrok
17.1.2008 22:51:35   
Maleal
So imeli vaši otroci tudi kdaj takšno obdobje,da si moral it full lepo z njimi skozi,da so vsaj malo pojedli?Naš je star 2 leti in pol  in zadnji čas opažam,da nima tistega pravega apetita,jedel bi le same sladkarije,kar pa mu seveda ne pustim,ko pa je kosilo poje le malo juhe in pač četrt tistega kar mu dam na krožnik-no včasih je pojedel vse s krožnika,zjutraj tud deci kakava in pol koščka namazanega kruha,za popoldansko malico kako sadje,če je res dobre volje,bolj mu gre kak jogurt ali puding,za večerjo pa pol porcije čokolina.A obstaja kakšen sirup za apetit,se dobi v prosti prodaji ali mora pediater napisat recept?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neješč otrok
17.1.2008 23:00:39   
lex
mi imamo dogovor, da je potrebno pojest kosilo, da se dobi sladkarije, ker drugač bi on samo bone jedeluser posted image

jaz mu dajem omega 3 in 6 sirup. pa se mi zdi, da se je malo popravil. sadje, to je edino kar si sam vzame in je v stanju tud celo pomarančo ali jabolko pojest. aja pa skledo solate.

včasih pride kak dan ko že ne več kaj vse bi pojedel, spat drugič pa noče nič. jaz v takih primerih (med praznikih 3 dni ni hotel nič drugega kot kakav in kakšno juho) pač poleg risanke na kavču probam srečo in potem ko začne jest poje celo porcijo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2008 6:52:22   
žarnica
naša je tudi toliko stara in je zelo malo jedla. Ona bi samo pudinge in jogurte. Tudi v vrtcu ni nič jedla (tam je od 8-12h)Sedaj pa je prebolela še virozo,tako da res zelo malo je. Kupila sem ji sirup za apetit APETITO BIMBI,v lekarni ga je pohvalila,hčerka je začela malo več jest,tako da je mogoče kaj na tem

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2008 8:28:20   
honey
Mene pa samo zanima, se ti zdi, da otroku kaj manjka, če manj je? Jaz imam doma 2,5 letnika, ki je že od malega zelo neješč. Včasih se smejijm, da se on naje 1x na teden, potem pa vegetira. Ker to je dejansko res. Kolikokrat poje v celem dnevu 1 ali mogoče 2 skutki in to je to. S tem, da ne je nobenih sladkarij ali piškotov takrat. Pač očitno ne potrebuje. Ampak jaz se ne sekiram, bo že jedel, ko bo lačen. Če poje 1 žlico krompirja, je to zanj že veliko. Pride pa dan, ko poje cel krožnik hrane (čeprav so to redki trenutki user posted image ). Pa mu ne manjka popolnoma nič - velik je 94 cm in težak 14,5 kg. Pač poje toliko, kot potrebuje. In če pravi, da ni lačen, ga niti ne silim. Pač ni lačen, glavno je, da veliko pije.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2008 8:31:18   
nuala
Mi smo bili en mesec na dopustu v Ljubljani in otroka sta bila brez pravega apetita. Slabo vreme, prazniki z dosti sladkarijami in težjo hrano. Posledično brez energije, kar spet vodi v neješčnost. Pa še virus sta potem fasala, drugače res redko zbolita.
Pomagal je dan na Rogli ( sonce, trak, smučanje in sankanje ), vendar je en dan nekako malo. Zelo pomagalo je nekaj dni toplic. Veliko spanja, veliko plavanja ter pred plavanjem sprehod po svežem zraku.
To jima je apetit vrnilo in odkar smo spet "doma" in vsak dan vsaj 1 uro ( rajši 2 ali 3 ) na zraku, pa kuham spet mediteransko hrano z veliko zelenjave, pustim mesom ali ribo, žita in stročnice, veliko sadja in vztrajam, da dovolj spita je vse v redu.

Jaz bi neješčim otrokom definitivno priporočila spremembo zraka, vsaj 1 teden morja ali "smučanja" ali toplic. Dovolj spanja, hrano z dovolj svežega sadja, zelenjave in mesa ter gibanje na zraku.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 18:59:59   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Mi smo bili en mesec na dopustu v Ljubljani in otroka sta bila brez pravega apetita. Slabo vreme, prazniki z dosti sladkarijami in težjo hrano. Posledično brez energije, kar spet vodi v neješčnost. Pa še virus sta potem fasala, drugače res redko zbolita.
Pomagal je dan na Rogli ( sonce, trak, smučanje in sankanje ), vendar je en dan nekako malo. Zelo pomagalo je nekaj dni toplic. Veliko spanja, veliko plavanja ter pred plavanjem sprehod po svežem zraku.
To jima je apetit vrnilo in odkar smo spet "doma" in vsak dan vsaj 1 uro ( rajši 2 ali 3 ) na zraku, pa kuham spet mediteransko hrano z veliko zelenjave, pustim mesom ali ribo, žita in stročnice, veliko sadja in vztrajam, da dovolj spita je vse v redu.

Jaz bi neješčim otrokom definitivno priporočila spremembo zraka, vsaj 1 teden morja ali "smučanja" ali toplic. Dovolj spanja, hrano z dovolj svežega sadja, zelenjave in mesa ter gibanje na zraku.

user posted image  se strinjam

iz malega zraste veliko

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?