|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neg. test a nosečnost?
12.10.2005 14:09:19   
TanjaS
Se je kateri zgodilo, da je bil test negativen, a je bila vseeno noseča?
Koliko časa po zamuni user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neg. test a nosečnost?
12.10.2005 14:21:36   
muki1
Meni ne, ampak da te potolažim, je kar nekaj mamic, ki so prerano delale test, pa se že crkljajo z otročki dandanes.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 14:50:13   
mala maja
meni tud. ŠE celo krvni test je bil neg.

Verjami da se tud to lahko zgodi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2005 13:11:40   
TANTRA
Tole pa me zanima? Krvni test je bil negativen. Koliko pa si imela vrednost in kdaj so ti vzeli kri? Namreč meni je nekaj videla na ultrazvoku, test pozitiven, krvni negativen....

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2005 13:26:10   
lory05
Meni osebno ne, imam pa dve sodelavki, ki se jima je to zgodilo. Pa niso delale testa prezgodaj, obe sta nareditili test nekje 14 dni po izostanku user posted image . Obema je test pokazal negativno, ena ima sedaj 2,5 meseca staro punčko, druga pa še ni rodila. Ampak zgleda da tudi testi niso več, kar so bili.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2005 10:18:22   
TanjaS
Katere teste pa uproabljate?

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2005 19:51:58   
Anonimen
Baby check mini (med najbolj občutljivimi v lekarnah, bolj kot CB in cenejši z 2 trakovoma), Romed (ga slabo priporočajo - baje se maže), krvni test - laboratorij 1500 sit...

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2005 23:38:10   
KODA
Pri meni je bil clearblue v 7 tednu komaj,komajn opazen.Šele v 8tednu,se je na uz kaj videlo.Na krvi mi je pa pokazalo v 5tednu st,hormona 40 na začetku,nato pa se je vsak dan podvojila.Nto je bilo 1o2,nato 200,nato so me pa nehali kontrolirati.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2005 18:15:22   
Anonimen
Koda, kak pa je bil občutek v spodnjem predelu trebuha, kaj drugačen (ko še nisi vedela da si user posted image )?

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?