|
RE: Nedrček, košarica H ali I 29.1.2013 15:26:09
|
|
|
|
zaspancek1
|
Tudi jaz se strinjam z Otiko, da ta trik z različnimi velikostmi obsega ni ravno ok. Da je obseg res premajhen, ni težko ugotoviti, da pa je prevelik, se pa večina žensk ne zaveda, zavajajo pa tudi te tabele, po katerih imaš takoj avtomatsko večjo številko, kot pa je prava zate. Tako imam jaz podprsni obseg nekje 83 cm, pa bi po vseh možnih tabelah morala imeti velikost 80, če ne celo 85, pa imam v veliki večini 75 oz. angl. 34. Imam sicer nekaj modrcev tudi v velikosti 80 oz. 36, pa ugotavljam, da so mi v bistvu preveliki. Res so se malenkost raztegnili, ampak vseeno ne tako hudo in so bili že od začetka preveliki. In pravilo oz. nasvet naj bi bil, da nov modrc zapenjaš na tistih zunanjih kaveljčkih, kjer je obseg največji, sčasoma, ko se raztegne, pa zapenjaš na notranjih kaveljčkih. Ampak če že nov modrc zapenjaš na notranjih kaveljčkih, kmalu postane prevelik in pravzaprav neuporaben, kar se pri večjih prsih še kako pozna. Sicer pa so pri meni modrci zdržali tudi 4 leta brez da bi se kaj pretirano raztegnili (ok, imam res samo ff košarico, pri večjih je najbrž življenjska doba malenkost krajša) so pa res postali že malo zdelani, ampak če upoštevam dejstvo, da jih perem v stroju na 40 stopinjah in sušim v sušilcu, čeprav bi jih naj prala na roke, je to kar ok ). Skratka - se splača vseeno pogledat in naročit kaj s teh spletnih trgovin, če nič drugega, je izbira neprimerljivo večja, cene pa so tudi nižje. Kvaliteta pa je vsaj po mojih izkušnjah neprimerljiva s tem, kar zaenkrat dobiš pri nas.
|
|
|