Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 21:26:26
|
|
|
|
total
|
lušna sta,jaz sm mela Liscine modrce za dojenje pa sta bla ok.
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 22:25:11
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest sem prvega naročila že pred mesecem in pol, pa jih trenutno sploh nimajo. V dopisu so mi poslali, da ne vedo kdaj bo zadeva sploh dobavljiva, tako da ne upaj preveč nanje če si jih boš naročila.
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 22:26:21
|
|
|
|
arielca
|
Kaj pa tile: http://www.alisa.si/item_list1.asp?skupina=Dojenje&podskupina=nedrčki
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 22:30:23
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest sem želela imet modrčk za dojenje, ki ni tako zelo zaprt spredaj, da bi poleti nosila brez problema vse majčke. Pa mi ni ratalo dobit . Sem pa mal spraševala po trgovinah, kjer bi človek pričakoval, da imajo kaj izbire, pa je en sam dolgčas povsod. Sem v bistvu že obupala.
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:01:51
|
|
|
|
Lejči
|
Paštetka, poglej še na stran od otto. v katalogu imajo nekaj modrčkov za dojenje. mogoče bi ti bilo pa kaj všeč.
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:04:07
|
|
|
|
arielca
|
Vidim, da link ne dela, zato še enkrat: www.alisa.si
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan Jest sem prvega naročila že pred mesecem in pol, pa jih trenutno sploh nimajo. V dopisu so mi poslali, da ne vedo kdaj bo zadeva sploh dobavljiva, tako da ne upaj preveč nanje če si jih boš naročila. A potem so tako dobri ali koga? ALi imajo z dobaviteljem težave ?
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Vidim, da link ne dela, zato še enkrat: www.alisa.si sem ravno klela
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
arielca, 2 taka za stare mame imam še od prej . Zdaj bi pa rada take, da bo tudi moj imel kaj od njih Lejči, hvala bom jutri, ker je že poooooooooozno
|
|
|
|
RE: Neckermannovi modrčki za dojenje 29.6.2007 23:12:36
|
|
|
|
arielca
|
Tole je boljše ? http://www.lavie.si/doma_si.html
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......