|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neckermann oblekice
11.8.2006 9:28:47   
Paci
Živjo punce!

Imate mogoče kaj izkušenj z neckermannovimi oblekicami za dojenčke? Meni se zdijo tako lušne in bi si privoščila kakšen kompletek. Pa tisti bodiji na preklop me tudi mikajo. Mogoče kaj veste, kako je glede številk? Za H&M pravite, da so velike številke in da se splača kupiti tudi 56 številko. Kaj pa neckermannove številke? Za obleke za odrasle vem, da so zelo velike. Kaj pa za dojenčke? Če kupim "ta lep kompletek za iz porodnišnice" - bi bilo v redu, če vzamem številko 56? Pa en komplet bodijev na preklop (4 v kompletu) številko 56? A pri neckermannu upoštevajo, da na začetku široko povijamo?

Lep vikend in veselo pričakovanje vam želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neckermann oblekice
11.8.2006 10:35:59   
Anonimen
user posted image , če počakaš do naslednjega tedna ti lahko kaj več povem,...sama sem naročila komplet bodijev z dolgimi rokavi, ampak sem pozabila katero št. user posted image , Pa ti povem kako zgledajo, pa za spat sem vzela tisto spalno vrečo za 1.490 sit user posted image
Baje, da naj bi naslednji teden dobila paket, pa bomo videli, če pa ne bo za nobeno rabo pa lahko še vedno ponucam za doma in pa nikoli več nič ne naročim (otroškega), z ostalim imam kar vredu izkušnje.

(odgovor članu Paci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 10:53:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2006 11:05:37   
ljubezniva
ojla a mi lahko poveste tel. št. za naročilo kataloga za dojenčke

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2006 11:24:44   
Anonimen
Soncica, H&M ima velike številke, so se punce tule o tem že večkrat pogovarjale. Tako da po moje lahko vzameš ta kompletek.

(odgovor članu ljubezniva)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2006 11:26:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ljubezniva

ojla a mi lahko poveste tel. št. za naročilo kataloga za dojenčke

številka je enaka:
02/300 45 55

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2006 12:26:06   
ljubezniva
hvala za št.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2006 14:19:43   
Paci
Soncica, meni so všeč tisti rumeni in modri kompletki na prvi strani in komplet štirih bodijev na preklop z dolgimi rokavi (to je pa bolj pri sredini kataloga). Je res kar drago, ampak sem si mislila vseeno privoščiti kakšen kompletek. Bi pa bila vesela, če bi katera povedala, kakšne izkušnje ima. Mi mogoče Matejka81 sporoči, ko jih dobi...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2006 14:46:29   
Anonimen
Bom sporočila user posted image

(odgovor članu Paci)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2006 18:28:44   
Annny
Št. 56 je za prvi mesec več kot dovolj, povprečnemu novorojenčku je še prevelika. Tako da kar pogumno v nakup.P.S.- neckerman je za otroke kar drag...jaz osebno bi TOPLO PRIPOROČALA bodije in žabice Clar (in sploh vsa oblačila Clar) iz Baby Centra- izredno kvalitetna oblačila, ki jih jaz svoji punčki še pri skoraj 2 letih z veseljem kupujem!Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2006 10:50:23   
Anonimen
Evo sem jih danes dobila bodije, naročila sem št. 50/56 pa je dokaj majhna, jaz sem vzela bolj malo, ker sem ugotovila, da nimam kaj dosti malega z dolgimi rokavi (ko sva še z lubijem kupovala pred dopustom sva dobila vse s kratkimi, takrat pa naju še ni nihče poučil, da to ni pametno user posted image ), no bomo pa s takratkimi imeli pod pižamico user posted image , ali pa pod kakimi bolj debelimi majčkami in jopicami.

Torej na pogled zgledajo kar vredu, sem zadovoljna user posted image . Kako pa so ostale njihove stvari pa ne vem,...poglejte kaj po trgovinah še prej mogoče pa se da še kje dobit kaj bolj poceni. user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
12.8.2006 11:56:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2006 18:33:33   
Anonimen
Nimajo vsi dojencki 56cm ze v startu, tako da bi jaz na vasem mestu, razen ce vas ne moti, da na dojencku vse dobesedno visi, kupila stevilke 56, edino 50 ravno ne. Ce vas pa predolge zabice/pajacki in zavihani rokavi ne motijo, potem pa kupujte 62user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2006 21:49:02   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Nimajo vsi dojencki 56cm ze v startu, tako da bi jaz na vasem mestu, razen ce vas ne moti, da na dojencku vse dobesedno visi, kupila stevilke 56, edino 50 ravno ne. Ce vas pa predolge zabice/pajacki in zavihani rokavi ne motijo, potem pa kupujte 62user posted image

LP

To že, samo vse, ki pa sušite v sušilnem stroju se pa zavedajte, da je na teh malih krpicah še hitreje videti, koliko se skrčijo. Pri meni je bilo včasih tud več kot za številko razlike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2006 22:42:08   
Jessy
Tudi jaz sem istega mnenja, kot Ribica, da mora otrok imeti nekaj cunjic tudi v št. 56. Naši je bila 62 prav šele okrog 4. meseca starosti (ob rojstvu je bila 48 cm), tako da ji tistega nisem niti oblačila prej, ker mi je bila "grda" s prevelikimi cotkami.
Moj sušilec ne skrči prav nobene cunje, pa sem se tega tudi bala na začetku. Očitno so s tem zelo napredovali (imamo ga manj kot 1 leto).
Drugače sem pa jaz z Neckermannovimi stvarmi zelo zadovoljna.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
13.8.2006 22:44:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.8.2006 13:42:34   
anjaa
tudi jaz sem za svojo avo naročila nekaj malenkosti. dve dvodelni roza pižamici s strani 16 in 17. stara je 2 meseca, naročila pa sem številko 62/68. za zdaj tako ali tako imamo pižamice v pajackih tako da bojo za kakšen mesec kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.8.2006 14:18:32   
marrussa
čau!
sm vzela pižama-pajce in sm zadovoljna. naš miško je star 3 mesece in je velik 62 cm in sm vzela št. 62/68 in 74/80 (za kasneje). perem ne 60 in so pižamce čist uredu.
lp

(odgovor članu Paci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!