zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Hvala obema! Hmm... kaj pa zdaj? Zmaja, kaj je bila res tako slaba? Tista na sliki je videti precej stabilna. Pa tale tudi: Ja naša je bila po videzu precej podobna, lepa, stabilna in vse, en del se je še izvlekel (to se je sicer še celo dodatno plačalo), tako da je bilo potem vse skupaj eno ležišče, kar je bilo sicer super, vendar pa je bila - kot rečeno - že od vsega začetka precej neudobna in pa enostavno nam ni zdržala več kot 3 leta, pa nikakor nismo neki uničevalci. Saj ne rečem, da je bila čisto uničena - tkanina recimo se ni čisto nič uničila (ok nekoliko smo jo popackali, ampak to bi se dalo oprati in bi bila sama tkanina skoraj kot nova, ker ni bila niti najmanj zguljena), se nam je pa polomil tisti izvlečni del (moj je samo stopil gor in je šel adijo - potem smo ga pač zložili notri in smo bili brez tega) in pa v bistvu ta notranja pena ali vzmetenje, kar koli je že, se je čutilo, kako je povsem zdelano - ponekod si prav čutil, kako te žuli vzmet v hrbet. Saj na videz ji sploh ne bi rekel, da ji kaj manjka, samo ko si se pa ulegel nanjo je bila pa že živi obup in enostavno nismo več mogli prenašati njenega neudobja in smo jo menjali. Zase vem, da je v Neckermannu ne bi več nikoli kupila, čeprav so na videz res zelo lepe (tudi naša je bila). Takrat pač nisva imela dosti izbire, ker sva bila brez denarja, tu sva jo pa dobila za nekih 20 eur na mesec na 2 leti in sva pač rekla ok, naj bo, pa četudi ne zdrži več kot ti dve leti, kolikor bova plačevala obroke - in dosti več res ni zdržala. Pa še to je bilo, da ko sva iskala sedežne po trgovinah, nobena ni bila zares to, kar sem hotela, ta mi je bila pa po dizajnu takoj všeč in sem rekla, da to je to. Sorry, če sem te zdaj zmedla, ampak naša izkušnja je bila žal pač taka - pa če sem iskrena, kaj več od sedežne iz kataloške prodaje dejansko niti nismo pričakovali. Morda so pa zdaj kaj boljše, kot so bile 3-4 leta nazaj ... Če jo pa recimo primerjam s to, ki jo imamo sedaj, je pa v kvaliteti za par sto procentov razlike, sicer smo morali zanjo seveda odšteti več, kot za tisto pri N, ampak ne vem kako draga pa tudi ni bila.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.7.2010 23:33:33 >