|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nealergeni
19.6.2008 22:08:22   
Sonrisa
Mene pa zanima, če obstaja kakšen spisek živil, ki niso alergena? Da pri vseh navzkrižnih alergijah ne padejo v nobeno skupino in jih lahko mirne volje ješ? Moj 6,5-mesečnik je alergičen na jajca, mleko, sladkor, pšenico in pršico pa bi se rada v velikem krogu izogibala potencialnih alergenov, ampak jesti mu pa vseeno moram dati. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nealergeni
20.6.2008 10:59:27   
Jakisonček
Tiniga, bi bla jaz tudi vesela, če bi tak spisek obstajal, pa mislim, da ne. Moj Jaki ima tudi alergijo na to kar si naštela, a kar se tiče GH bomo morale same pogruntat, kaj otroku paše in kaj ne. Pa seveda hrano posebej pripravljat. Verjemi, se jaz že tudi veselo ubadam, kaj bo sploh lahko jedel. Nekaj jedilnikov sem našla tu na forumu in se jih bom poslužila. Pa srčno upam, da bodo te alergije izvenele v prvih dveh letih tako kot pravijo.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2008 20:56:02   
tatam
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1572308

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4479574

Malo tu preglej.Meni je pomagalo!!!user posted image

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2008 22:28:00   
Sonrisa
Tatam, to sem tudi jaz že prečesala podolgem in počez. Je res zelo uporabno. user posted image

Drugače sem pa pediatrinjo vprašala, ker sva bila ravno na pregledu, če ima ona kakšen tak spisek, pa je rekla, da naj bi bil nealergen samo riž. Za ostalo moraš pa sam ugotoviti, kaj ti paše in kaj ne. Ah, bo že. user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2008 18:20:02   
izabella1
Najbrž ni nekega univerzalnega spiska živil... Recimo kaki hiperalergiki odreagirajo na krompir, ki ga pa alergiki na kml načeloma brez problema uživajo.

Pri nas se je takole izkazalo:
- ok zelenjava: krompir, cvetača, brokoli, bučke, korenje, grah, koruza
- ok sadje: jabolko, banana, hruška, melona, lubenica, marelice, jagode
- ok žita: ajda, koruza, riž, zadnja 2 meseca, tudi pšenica
- ok meso: zajec, sedaj pa uvajamo tudi piščanca, kasneje še govedino (pač navzkrižna alergena)  

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!