Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 18:44:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Dobila sem excelovo razpredelnico, da jo izpolnim, pa jo izpolnim, ko pa hočem poslat, je prazna A jo moram prekopirat al kam shranit al kaj? Mogoče samo ko jo izpolniš, klikneš save.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 18:52:43
|
|
|
|
kjava
|
ŽE, AMPAK POL MORAŠ NEKAM SHRANIT OZ DAT IME DATOTEKI IN NE VEM KAM MI JO SHRANI, MED DOKUMENTI JE NE NAJDEM
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 18:54:51
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Sej pa lahk sama izberes, kam ti shrani...
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 19:05:12
|
|
|
|
kjava
|
Evo, takole gre: izpolnim razpredelnico, jo hočem zapreti in me vpraša, če hočem shraniti spremembe. Kliknem da in jo zapre. Pol pa tega nikjer ne najdem.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 19:10:23
|
|
|
|
Mesečnica
|
Ko jo izpolniš, pojdi na ukaz "Shrani kot" ("Save as"), pa jo boš lahko shranila tja, kamor boš sama hotela. Šele potem jo zapreš, pa ne bo problema, jo boš lahko našla.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 19:12:58
|
|
|
|
kjava
|
A pol jo moram it že 30-tič izpolnjevat
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 19:15:06
|
|
|
|
Mesečnica
|
Lahko pa greš v Windows Explorer, pa jo tam poiščeš s pomočjo ukaza Search. Izbereš možnost, da ti išče dokumente, spremenjene v današnjem dnevu, pa ti jo mora najti.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 19:17:14
|
|
|
|
Mesečnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica Lahko pa greš v Windows Explorer, pa jo tam poiščeš s pomočjo ukaza Search. Izbereš možnost, da ti išče dokumente, spremenjene v današnjem dnevu, pa ti jo mora najti. Zmotila sem se, išči dokumente, spremenjene v tem tednu (možnosti iskanja dokumentov, spremenjenih v današnjem dnevu, ni).
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 19:57:44
|
|
|
|
kjava
|
No zdej mi je uspelo shranit in pošljem kot priponko, mam pa drug problem. Ko pošljem, takoj pride odgovor: This Message was undeliverable due to the following reason: The user(s) account is temporarily over quota. The following attachments have been removed from the bounce message: Zavarovanje 2009.xls Če pošljem navaden mail, brez te priponke, je ok.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 20:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava No zdej mi je uspelo shranit in pošljem kot priponko, mam pa drug problem. Ko pošljem, takoj pride odgovor: This Message was undeliverable due to the following reason: The user(s) account is temporarily over quota. The following attachments have been removed from the bounce message: Zavarovanje 2009.xls Če pošljem navaden mail, brez te priponke, je ok. Napizdi ga, naj sprazni mail. Priponko ti je pa samodejno izbrisal.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 20:25:17
|
|
|
|
kjava
|
No, nataša, a si vseglih prišla . Zakaj pa pol tazga brez priponke sprejme?
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 20:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava No, nataša, a si vseglih prišla . Zakaj pa pol tazga brez priponke sprejme? sem imela inštrukcije matematike odgovor: ker tolk minimalno placa pa še ima
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 20.2.2009 20:39:02 >
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 20:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Dobila sem excelovo razpredelnico, da jo izpolnim, pa jo izpolnim, ko pa hočem poslat, je prazna A jo moram prekopirat al kam shranit al kaj? še to ti moram odgovorit. itak moraš priponko shranit in nato naprej poslat. ne moreš shranjevat nazaj v isti mail oz na internet.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 20:49:26
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: kjava Dobila sem excelovo razpredelnico, da jo izpolnim, pa jo izpolnim, ko pa hočem poslat, je prazna A jo moram prekopirat al kam shranit al kaj? No, to sem pol pogruntala, da moram dat najprej shrani, ne pa odpri. Kok sem jest pametna Aha, tko pol praviš, da je zarad priponke preveč unih bajt al kaj so že in ne more dobit. Vse jasno še to ti moram odgovorit. itak moraš priponko shranit in nato naprej poslat. ne moreš shranjevat nazaj v isti mail oz na internet.
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 21:00:27
|
|
|
|
kjava
|
Eh, kako sem pa citirala Nataša, daj mi še to povej-ko sem izpolnjevala tisto excelovo razpredelnico, sem morala vnašat tud EMŠOte. Ampak, ko sem se premaknila v naslednje okence, je tisto cifro kar v neko decimalko pretvorlo
|
|
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 20.2.2009 22:07:52
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Pravilo št. 1: vse datoteke si najprej shrani z maila na disk. In pol čaraš naprej
|
|
RE: Ne znam odgovort na mail 21.2.2009 8:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Eh, kako sem pa citirala Nataša, daj mi še to povej-ko sem izpolnjevala tisto excelovo razpredelnico, sem morala vnašat tud EMŠOte. Ampak, ko sem se premaknila v naslednje okence, je tisto cifro kar v neko decimalko pretvorlo sorry, sem šla spat. ja, emšo avtomatsko vzame kot številko, zato moraš prej cel stolpec oblikovat kot besedilo. šele potem pišeš noter.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?