|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne zna s hrbta na trebuh
24.3.2006 17:31:44   
Tejcika
Moj fant je star 5 mesecev in se še ne zna prevaliti s hrbta na trebuh. Če ga damo ležat na trebušček se včasih uspe prevaliti na trebuh, včasih pa ne. Tud nogic si še ne daje v usta, drugač pa med previjanjem fajn kolovrati z njimi. Zanima me kdaj so vaši otroci začeli počet take stvari.

lp,T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne zna s hrbta na trebuh
24.3.2006 17:41:21   
sezam
Brez skrbi. Naša je obvladala iz hrbta na trebuh kaj vem, tam nejke 9 m, se mi zdi. Sicer ji je prej sem pa tja kdaj ratalo, ampak da je pa to postalo rutina pa ni blo prav kmalu. Iz trebuha na hrbet pa je prvič začela pri 4,5 M. tko, da bo že še obvladal.

malo poglej po forumih, so bile že debate na to temo. user posted image  obvladajo to zelo različno.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2006 20:27:36   
Anonimen
Joj, ne sekiraj se...jaz sem tudi celo paniko naredila, ker ni hotel na kravce, pol ni hotel iz trebuha na hrbet, zdaj sem bila panična, ker še ni znal pleza, zdaj ko zna plezat, bi rada, da se že počas dvigne na noge user posted image  Nikol nam ni prav user posted image
Ampak, verjemi mi, sej bo...res bo user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2006 20:52:36   
taška30
Ne sekiraj se, res ne, vsak pač gre s svojim tempom. Naša se je sicer obrnila na trebuh pri malo manj kot 5 mesecih, ampak recimo NIKOLI ni dajala nogic v usta, čeprav je zelo gibčna. Sem jo pa vidla, par dni nazaj, ko je dala nogico pod nos, jo povohala in se skremžila.user posted image
Aja, pa do 9.meseca sploh ni vedela zakaj ima noge, zdaj je pa ves čas na njih ( eni se recimo že pri 6 mesecih dvigajo na noge).

Vse ob svojem času.user posted image

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
24.3.2006 22:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 7:43:14   
lelaval
Moja je hitro 'spoznala' nogice in jih veselo talčila v usta. Ampak preobrat s hrbta na trebuh in obratno pa je osvojila pri 9,5 mesecih. Ji nikoli ni bilo všeč, če smo jo dali 'kravice past'.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?