Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne zna s hrbta na trebuh 24.3.2006 17:41:21
|
|
|
|
sezam
|
Brez skrbi. Naša je obvladala iz hrbta na trebuh kaj vem, tam nejke 9 m, se mi zdi. Sicer ji je prej sem pa tja kdaj ratalo, ampak da je pa to postalo rutina pa ni blo prav kmalu. Iz trebuha na hrbet pa je prvič začela pri 4,5 M. tko, da bo že še obvladal. malo poglej po forumih, so bile že debate na to temo. obvladajo to zelo različno.
|
|
RE: Ne zna s hrbta na trebuh 24.3.2006 20:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ne sekiraj se...jaz sem tudi celo paniko naredila, ker ni hotel na kravce, pol ni hotel iz trebuha na hrbet, zdaj sem bila panična, ker še ni znal pleza, zdaj ko zna plezat, bi rada, da se že počas dvigne na noge Nikol nam ni prav Ampak, verjemi mi, sej bo...res bo
|
|
|
|
RE: Ne zna s hrbta na trebuh 24.3.2006 20:52:36
|
|
|
|
taška30
|
Ne sekiraj se, res ne, vsak pač gre s svojim tempom. Naša se je sicer obrnila na trebuh pri malo manj kot 5 mesecih, ampak recimo NIKOLI ni dajala nogic v usta, čeprav je zelo gibčna. Sem jo pa vidla, par dni nazaj, ko je dala nogico pod nos, jo povohala in se skremžila. Aja, pa do 9.meseca sploh ni vedela zakaj ima noge, zdaj je pa ves čas na njih ( eni se recimo že pri 6 mesecih dvigajo na noge). Vse ob svojem času.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2006 22:55:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?