|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem več kaj naj naredim?
4.2.2005 21:34:15   
niki5
Naš dojenček že 8 dni ni kakal, revčka napenja, poskusili smo pa že vse in nič ne pomaga :( Sladke kamilice, donat je samo eno žličko popil ostalo je popljuval ven (mimogrede prav oblada ;)), s termometrom (kar mi je bilo dokaj neugodno, on se je pa samo smejal), jaz sem vse živo pojedla, tako da namesto njega hodim tudi po 4x :ups:
Star je pa 3 in pol mesece in je polno dojen..

A ima še kdo kakšno idejo :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.2.2005 21:38:22   
Anonimen
Jutri pojdi za vsak slučaj svečke kupiti. Sicer ene pravijo, da otroci tudi dlje ne kakajo, pa da je to v redu. Ne vem, res pojdi po svečke, če jih nimaš, pa mogoče čez kakšen dan...

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2005 21:39:34   
*HONEY*
Sok hrušk viljamovk, ali pa mu zdaj ko je tako hudo daj žilčko ali dve fejst sladkane vode. Tako smo mi večkrat nardili, ko smo prešli na gosto hrano,ker jo je vsaka druga stvar full zaprla.

Vso srečo
LP

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2005 21:41:36   
Sabla
Tega ne smeš velikokrat narest-majheh košček njegove žajfice mu daj v ritko.To je men mami dajala,ko sem bila majhna,drugo ni pomagalo.Moja Maška ne gre po 10 dni.Potipaj mu trebušček pod popkom in če ni trd je vse ok.
Sporoči

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2005 21:57:30   
niki5
pediatrinja mi je rekla, da je imela tudi dojenčka ki je kakal na 11 dni in da ni nič narobe, samo če ga ne napenja. Svita pa in tako prdi, da ne moreš verjeti da je dojenček. Vonj je tak kot pri odraslem človeku, pa to je dojen otrok.

A ni tako, da hruške lahko povzročajo krče, ker on jim ima že tako brez tega :zmeden2:

Me pa čudi, da ko sem mu s termometrom v ritko, da nič ni bilo, ker če bi kaj imel bi verjetno šlo takrat ven, ko mu zdražiš :zmeden2:

Mu bom trebušček potipala ko ga bom zjutraj previla in javim.
Splišni, a za dojenčke so tudi svečke? Ene imam doma..

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2005 22:29:28   
Anonimen
Ja, so tudi za dojenčke, vem, ker Tibor na začetku ni kakal, sem jih imela. Sicer sem mu jih potem samo enkrat dala nemsto tistih za vročino, ker sem se zmotila, tako da ne vem, kako sicer delujejo... Vročine definitivno ne zbijejo!

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2005 22:30:05   
Anonimen
Tudi dve ne, potem ko ena ne prime... Joj, kakšno mamico ima Tibor!

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2005 22:33:50   
niki5
:)-:)-

dober da vem, da ne bom poskušala ;)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2005 23:21:59   
Gina
Kaj pa, če bi mu veliko sladkanega čaja dala vmes za spit. Našemu je to pomagalo, res pa nikoli ni bil tako dolgo zaprt, je pa kakal na 2 dni kot kakšna srnica. Napenjal se je revček kake 20 minut, jamral kot kakšen stari ata, potem pa spustil 3 bobke.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2005 23:28:18   
Maxica
Našemu Maxu tudi pomaga sladek čaj. Že od začetka. Mi je pa ravno zadnjič patronažna rekla, da dojenim otrokom nič ne dajo, tudi če ne kakajo po 10 dni.:zmeden: Čeprav se to meni zdi too much, no.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2005 11:43:34   
HuAnita
je normalno, da dolgo ne kakajo - meni je zdravnica rekla, da njihovo telo absorbira skoraj vse mleko, kar je prav, zato ostaka po 1 dnevu niti ni veliko.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2005 12:10:41   
dunja1
Pri nama je najbolj pomagalo,ce sem mu zmasirala trebuscek.Malo otroskega olja in potem z neznimi kroznimi gibi masiras trebuscek.Seveda,ne takoj po dojenju.Ponavadi je delovalo se isti dan.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2005 13:06:14   
niki5
Pediatrinja mi je rekla, da ni nič narobe, razem če ga pa napenja pa mu je treba pomagati. Sladek čaj je pil in sicer na 100 ml 2 žlički sladkorja ali laktoze. Masiram ga vsak dan večkrat z oljem Bubchen proti vetrovom. Občutek pa imam, da ko sem mu s termometrom hotela spodbuditi da bi kakal se ni nič zgodilo, tako lahko pa res nič nima :zmeden2: Na tešče mi je uspelo, da je popil eno žličko donata, ostale je spljuval ven.. Tako, da danes ni še nič.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?