Ona22
|
No, spet.... se je to že enkrat dogajalo, ampak zdaj sem pa res v takem dvomu... Z mojim sva skupaj 2 leti (včeraj je bila obletnica). Dobila lepo rožico, meniva se za en vikend v toplicah, živim pri njemu, hoče otročka, se poročit, plačuje doma še zame, čeprav je precej "škrtica" glede vsega. No, lani tak čas je predlagal, da bi imela , pa od junija dalje "ne jem tabletk", čeprav po resnici... sem jih hotela s tem mesecom zdele nehat jemat, ker sem jih na skrivaj še vedno jemala. No, predlani dobim od sestrične sms, da če poznam eno sumljivo tel,. št, in mi pokazala smsje, za katere sem ugotovila, da jih piše moj. Potem je tudi priznal, ampak to šele čez čas, ko sva se na mrtvo skregala. Vabil jo je na večerjo in ne vem kaj še vse. Ampak največja fora pa je bila to, da je rekel, da je vse skupaj pisal kolega. Da ni bil on, 100% ne, da priseže na mami, da on je pisal to kar mu je un rekel. Dobr.... Potem pogovor, da bi mela otroka, naj se vselim k njemu, da bova bajtico delala, vse lepo in prav. Danes pa si zamenjava telefone, malo prečekiram in spet eni sumljivi smsji. Od 2.2. pa do 4.2- spet tako sumljivi :( in grem do njega razkurjena, tja kamor je delal in ga vprašam kaj misli. če se misli poročit z mano in met otroka, poleg naju pa še eno lubico. pa je gledal debelo. in potem mu pokažem smsje, in potem spet pove, da ko je šel un petek ven, da je kolega hotel da napiše uni sms, in gor pa dol. un ma pa tut punco, je pa zelo neresen- pri 36 še vedno pri mami, punce menja kot spodnje gate, skratka .... en lolek. No, in je moral moj pisat sms je, so bili pa res malo čudni- lp iz šmarne (takrat je bil pa moj z mano), pa res je povedal vse tako, kot mi je recimo prej kej povedal-- vse se je ujemalo, da bi res bilo od unga kolega. Mi je pa danes zjutraj pokazal en sms, ki ga je dobil, iz 040 številke, tako da je rekel, da si je potem un kupil novo cifro, da jo bo imel zanjo. Ahhhhh Zdaj pa res ne vem, čem res nehat jemat tabletke in mu zaupam, ker je na mati in na pokojnem fotru prisegel, da ni nič. Kaj mi prisega na mrtve ljudi.... ampak ga je imel res tako rad, da mu je fuuul hodu, ko je umrl. pa da mene ljubi, da drugače si nebi želel otroka in naj mu verjamem da ni bil on. Nikoli ni varal nobene, ful dela- fuša in sem velikokrat zraven, tudi nobenih sumljivih klicov ni, ko sva skupaj... ampak jaz sem še vedno v taki dilemi, da se že vidim čez par dni. Vsa shujšana, ker mi tut piti ne paše. sem pa ravno prej nekaj govorila o samozavesti, ampak ko prideš pa sam v situacijo... si pa mrzel. Kaj pa vi mislite kaj o vsem tem? Lepo vas pozdravljam in imejte se radi!
|