|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem več, kaj naj delam!!!
21.9.2008 16:32:22   
divans1
Ej zdej se mi pa res že zdi vse skupaj brez veze. Spet sm mela upanje, da mogoče pa bo kaj, še svečo sva delala, pa spet neč.... Januarja sm mela ss, tko da bi lahko že blo kej. Pa me zanima punce, kaj menite, moj dragi je pred 14 dnevi nehal kadit, skadil je nekje 6, 7 cigaret na dan, a mislite da bo to kej vplivalo na spermo. Ma kira mogoče izkušnje s tem? Dost mi je tega res, tud do sexa mi sploh več tak ni, k mi je res brez veze, pa da še ne vem kak uživam, pa ni pol spet neč. Potolažite me malo!!! Hvala!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne vem več, kaj naj delam!!!
21.9.2008 16:43:39   
Volga
S tem, da je nehal kadit, ne bo nič boljše. Edin živčen bo bolj.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2008 16:51:24   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

S tem, da je nehal kadit, ne bo nič boljše. Edin živčen bo bolj.

Po moje tudi to nima neke strašne veze. Veze bi imelo, če bi vsakodnevno pil. Tisto zihr vpliva na plodnost. Vprašala si, kaj naj delaš? Pojdi k zdravniku, naredit preiskave, naj te pošljejo naprej (če tega še nisi storila).

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2008 17:04:41   
divans1
Sem že bila pri zdravniku, naredil mi je uz in bila sem tudi na slikanju maternice, pa je kao vse ok. Sej enkrat sm zanosila, pa je bil žal ss. Ne bi se strinjala s tabo Volga, da ni nč bolš, tudi cigareti lahko negativno vplivajo na spermo, pa ni nč živčen, preverjeno, čist dobro mu gre tud brez cigaret.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2008 17:05:25   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Sem že bila pri zdravniku, naredil mi je uz in bila sem tudi na slikanju maternice, pa je kao vse ok. Sej enkrat sm zanosila, pa je bil žal ss. Ne bi se strinjala s tabo Volga, da ni nč bolš, tudi cigareti lahko negativno vplivajo na spermo, pa ni nč živčen, preverjeno, čist dobro mu gre tud brez cigaret.

Ja kul, potem bo mogoče pa pomagalo. Ni panike.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2008 17:06:55   
Anonimen
Mogoče bi blo pa fajn da nehaš paničarit, da nehaš načrtovat, da nehaš takoj k mu pride z ritjo v luft skakat, da ne računaš, da ne šteješ čikov, da ne premišljuješ o njegovi spermi.....ampak samo seksaš iz želje. Valda da se ti ne da seksat, če sploh ne seksaš....ampak delaš otroka. Mism umiri se. K sam sebi škodiš. Pa vajini vezi tud.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2008 17:17:14   
Serendipity
Umiri se. Seksaj iz užitka. Pusti času čas. Bo. Če je uspelo enkrat bo pa drugič tudi. Določi si neko časovno mejo (npr marec 09) in če vama do takrat ne uspe naredi korak naprej. G, Spremiogram, mogoče posvet z G za napotitev na kliniko?

In kar je glavno - ne paničari. Svet se vrti naprej, pa če gre nam lepo vse po načrtu ali pa ne. Ne zamudi lepot okoli sebe s tem da čakaš na čas, ko vama uspe. Živi. Dihaj. Sexaj. Uživaj.
In govorim ti iz izkušenj. Po prvem letu neuspehov mi je vse padlo v vodo, svet se je vrtel le okoli mojih ciklov, okoli delanja na otročičku. Ampak, potem sem se zbudila. Svet  je ''čudežno'' drvel naprej, pa če sem se jaz tega zavedala ali ne. In jaz sem na nek način zamujala njegove lepote, trpela zaradi ... nazadnje sem ugotovila, da zaradi same sebe. Ker sem padla v svet kjer se je vrtel filmček le o neuspehu in neuslišani želji. Ne delaj si/vama tega.
Sprosti se. BO ko bo. In takrat bo lepo. čeprav tudi zdaj ni slabo, ali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2008 17:22:09   
natasarobi
Poskusi delati nič! Daj možgane na off, uživaj v seksu, ker je seks seks in ne pot do otroka.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2008 19:43:12   
timika
Sem prej odgovarjala že enkrat, pa me je zabrisalo ven...skratka, pišem še enkrat, ker res moram delit svojo izkušnjo s tabo;
vem, namreč, kaj preživljaš, tudi jaz sem zadnjih 9 mesecev živela v istem pričakovanju, računaju plodnih dni, seksala, ko naj bi bila ovulacija, pa še seveda prej in kasneje, pol od tega samo zaradi delanja otročka, da ja ne bi zgrešila....potem spremljala vsak zbodljaj, upanje tisti teden pred m, pa neskončno razočaranje, ko je priletela m. Pa naslednji mesec cel panični cikel znova....to ni življenje.

K sreči imam zlatega moža, pa dveletnega nagajivčka, in smo vseeno dobro prebrodili ta čas, ampak sem vedela, da moram nekaj narediti pri sebi, tako se delanja potomca nisem več želela it. Tudi  mojemu bi slej kot prej počil film, čeprav si otročka želi morda še bolj kot jaz. Enostavno, po zadnji m sem rekla - dragi možek, ne delamo več otrok in prvič tudi resno mislila. Seksala sva, ko nama je pasalo, pol manj kot ostale mesece, po dolgem času je bilo tako kot v začetku. Enkrat vmes mi je mož rekel, pa daj, dvigni malo noge, sem samo dvignila nos, da se mi ne da in odlaufala nekaj naprej počet. Mi je viselo dol, ali v sekundi vse ven steče ali ne - prej bi na lustru visela, da le pomaga user posted image ...

Da dokončam tole mojo štorijo, o vsej zadevi sem začela razmišljat, ko je po rednem 28-dnevnem ciklusu ni bilo 30., pa 31. dan in včeraj zvečer, ko sta moja dva moška šla nekaj iskat v btc, sem se polulala  na palčko- kak jutranji urin!, samo da je ne bi čakala bv - in glej, debeli dve črtici!!! Me je skoraj kap. Vedela sem, da možnost je, vendar nisem pričakovala ničesar.
Ob 2. zjutraj je še CB v sekundi pokazal debel plus, dvoma ni nobenega, konec maja bom, če bo vse po sreči, drugič mami.

Edino kar je potrebno, je, da narediš ta klik v glavi, ki pri enih pride prej, pri drugih kasneje. Želim ti ga čimprej!!!!! Nama je prinesel malo pikico, ki upam, da zdrava zraste do dne, ko jo spoznava.

Srečno in predvsem uživajta!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2008 19:55:34   
Tanja55
Timika!!!!user posted image user posted image user posted image super, čestitke!!!srečka user posted image . Jst isto mislim, človek ne sme preveč pričakovat, ker pol psiha svoje naredi in noče in noče ratat. Jst se grozno trudim, da ne mislim preveč na otročke pa mi bolj slabo ratuje...ja je težko, sam se splača! Si krasen vzor! user posted image  in user posted image  za vse nas!!!

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2008 7:39:05   
puncica
nehi se obremenjevat s tem pa bo tud hitrej ratal, se mi zdi da si čist preveč obremenjena in pod stresom.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2008 8:49:17   
Anonimen
mi2 sva se prvič trudila skoraj eno leto, da sem zanosila. sem pa vsak mesec delala teste, jokala ko je bil-,... potem sem obupala. sem rekla mi pa očitno ni usojeno. sva si kupila psa in pozabila na "delanje"user posted image . in sem zanosila takoj!¨ne moreš verjet, ampak psiha zelo vpliva na to! sedaj je dva meseca odkar spet delava na user posted image in nič, ker očitno spet preveč pričakujem. 

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2008 9:01:18   
murkica
No ne bom ti govorila, da se nehaj obremenjevati s tem in da bo kar čudežno uspelo, ker vem, da je lažje reči kot narediti. Vsekakor pa res poskušaj odmisliti vse zadeve in se preprosto prepusti užitkom. Ratalo bo, ko pač bo. Nimaš na to nobenega vpliva in stres k temu sigurno ne bo nič pripomogel.

Predlagam ti, da si najdeš kakšno dodatno zapositev, da ne boš imela toliko časa razmišljati o teh zadevah in bosta z dragim dejansko sesksala zaradi užitka in ne zaradi tega, ker je pač treba, da bo uspelo.

timika- tebi pa čestitke in seveda srečnih 9 mesecev ti želim.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.9.2008 13:42:47   
obayifo
tudi jaz ti ne bom rekla, sprosti se... ker vem, kako je mene vsakič zarezalo v živo..
predlagam ti pa, da če tudi po 'sproščenem' seksu še nekaj mesecev ne bo nič, da se oglasiš pri G.
v mojem primeru je bilo tako, da mi nobeno sproščanje ne bi pomagalo, ker partner v izlivu nima semenčic..

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.9.2008 13:43:52   
witto
Po  2letih poskušanja, sva obiskala ambulanto za neplodnost, kjer so mi odkrili pco sindrom. Pa se je začelo: klomifen, pa merjenje temperature, pa spet klomfen...... po 6 mesecih neuspeha, me je ginekolog poslal na laparoskopijo, ker se situacija ni izboljšala. Imela sem samo eno v glavi.Moram zanosit, pa sem začela bit pozorna na vsak zbodljaj, krč, slabosti itd.itd. videla sem tudi "črtice" na testih, čeprav jih ni bilo. Sex, je izgubil ves čar, vse je šlo le navzdol. Januarja, ko sem prvič zagledala user posted image , je bila sreča nepopisna, pa se je končalo prav tako z nepopisno žalostjo,ss. Pa smo šli  Februarja v nove boje. Spet klomifen, pa injekcije, pa uz na 2 dni, na koncu spet  pozitivna, pa vendar user posted image , pa spet ničuser posted image . Pa Marca, ponovno, cel enak postopek, le da mo dodali še iui(inseminacijo), spet polni upanja, da tokrat bo le ratalo, na koncu meseca spet user posted image . V Aprilu, smo vse skupaj ponovili, in ko sem 30.4. spet dobila user posted image , sem klicala ginekologinjo, in ji povedala, da želim odnehat, da si želim malo pavze, ker sem bila totalno napsihirana, uničena, od vsega skupaj. To ni bilo več ničemur podobnouser posted image . Pa sva se zmenile, da bova naredila 2-mesečno pavzo, in bom ponovno dala kri na kontrolo, po naslednji user posted image , torej 27.5. In čakam, pa čakam.........user posted image  ni in ni bilo........ danes sem v 20t. Nikar ne obupaj, vse se zgodi ob svojem času, ko si najmanj pričakuješ.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.9.2008 18:00:58   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ej zdej se mi pa res že zdi vse skupaj brez veze. Spet sm mela upanje, da mogoče pa bo kaj, še svečo sva delala, pa spet neč.... Januarja sm mela ss, tko da bi lahko že blo kej. Pa me zanima punce, kaj menite, moj dragi je pred 14 dnevi nehal kadit, skadil je nekje 6, 7 cigaret na dan, a mislite da bo to kej vplivalo na spermo. Ma kira mogoče izkušnje s tem? Dost mi je tega res, tud do sexa mi sploh več tak ni, k mi je res brez veze, pa da še ne vem kak uživam, pa ni pol spet neč. Potolažite me malo!!! Hvala!!!!

Lepo se umiri in naj ti bo SEKS,RES SEKS,ne pa zato ker pač moraš!
vpliva pa lahko vse,najbolj pa tvoje pritiskanje!

lepo se sprosti in uživaj

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.9.2008 14:39:03   
tejčica30
Tudi sama sem bila še nedavno od tega (beri dva tedna) čisto na tleh, zadnje leto odkar ob vsaki M jočem je bilo neznosno. Kaj pa se je torej zgodilo? Morda vam bo hecno, ampak v roke mi je prišla knjiga Samozdravljenje s karmično diagnostiko, avtorja Marjana Ogorevca. Ravno včeraj sem jo prebrala do konca. Veliko piše o neplodnosti, o tem, kakšni podzavestni vzorci vplivajo na neplodnost in o spočetju, ki se ne dogaja le na telesnem nivoju. Priporočam za branje!
Morda, kdo misli, da je vse to larifari, ampak jaz verjamem v to, Smo veliko več kot le telo. In pomagalo mi je, da sem se umirila.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2008 10:33:29   
Še ena T
Tale Karmična diagnostika pa tudi mene zelo zanima... Imam že nekaj časa namen prebrati knjigo. Ok, saj jo bom, ampak dokler ne pridem do nje, ali lahko poveš kaj zanimivega na to temo?

Pa še nekaj me zanima, punce, če ni preveč osebno. Seksati je treba iz užitka, pravite. Ampak midva kadar ne delava user posted image  , seksava bistveno redkeje, da se bojim, da bi moral biti že prevelik slučaj, da bi kaj uspelo. Časa pa nimam ravno 10 let. Ali sva potem edina, ki "na mus"  user posted image

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......