Gina
|
Joj, točno tak je bil moj bivši. Na koncu sva samo še bevskala en na drugega. Jaz enostavno nisem zmogla biti služkinja, čistilka, mama, partnerka, ljubica, delavka z veliko plače, pa po njegovem naj bi še živela družino skoraj sama.....Pa sva se razšla, seveda. Moram ti pa povedat, da obstja še druga možnost. Mogoče sta samo v enem kriznem obdobju, ki ga ima ogromno družin. Po porodu se življenje obrne za 1000% na glavo. Ogromno je obveznosti, ne spiš normalno, ne funkcioniraš normalno, nimaš več časa zase, vsakič ko se usedeš, moraš spet vstati, od moža, žene, začneš pričakovati popolnoma nekaj drugega, kot si do tedaj. In vidiš, na tem izpitu marsikdo pogrne. Vendar ti moram povedati, da vendarle nekateri moški ta izpit malce kasneje opravijo in to zelo ok. Marsikateri mož se adaptira in z vsakim otrokovim letom boljše funkcionira. Mene pri tem, kar si napisala skrbi samo ena reč. Ponavadi tisti možje, ki ne sitnarijo ženam ker niso popolne, sicer manj naredijo doma, kot tisti, ki sitnarijo.. Vendar kolikor jih jaz poznam, tisti, ki ženam težijo, s tem ne nehajo. Do sebe so tako zelo kritični, zato so tudi do žene. In vse jih moti že itak na tem svetu. No, mogoče se pa motim. Mogoče pa vendarle tvoj ni med njimi.
|