Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 19:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolje da test ponovim čez ene dva dni ne? Ja.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 19:48:30
|
|
|
|
Fargesia
|
Živ. Ne vem zakaj je bila črtica širša od kontrole...najbolje bo res, da ponoviš test čez dva dni zjutraj. SRČNO UPAM DA ZAGLEDAŠ MOČNO !
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 19:51:22
|
|
|
|
nicolina
|
Jaz tudi mislim, da bi bilo dobro, da test ponoviš. Ti pa iz srca želim, da si . Držim pesti zate.... LP, nicolina
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 19:54:09
|
|
|
|
mončka
|
tudi pri moji nosečnosti je bila črtica čisto nežna......in sem bila vseeno noseča ... pa tudi nosečnost se je obdržala...... veliko sreče .......pa poročaj kako bo pokazal nov test
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 19:56:44
|
|
|
|
sjug
|
Anonimna, če res čutiš, kar pišeš, potem si ne domišljaš. Vsekakor ponovi test čez dan ali dva, najbolj bi bilo počakati nekaj dni skupaj, da naraste raven hormonov, ali pa kupi CB. Držim pesti, ti pa kar verjami temu, kar vidiš in čutiš.
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 22:34:33
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi moje mnenje je, da ponovi test; vsekakor pa ti želim, da ponovno zagledaš 2 črtici Srečno, katrin
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 22:42:12
|
|
|
|
Slončica
|
Tud moja črtica je bla čist nežna, test sem delala v službi, ker pa je blo bolj temno sem stopla vn pogledat v tistem pa moj šef mimo.Mi je že kr takoj čestitu pa na porodniško poslal
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 22:59:19
|
|
|
|
neimenovana
|
Punce je slika v albumu! Bi prosila vaše mnenje. Hvala
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 8.1.2007 23:10:05
|
|
|
|
Fargesia
|
JA ČE MENE VPRAŠAŠ JE KR NA MESTU, DA TI ČESTITAM!!! za ziher pa čez dva dni še ne test...al pa krvni test in ne bo več dvoma
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 9:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v soboto delala BC mini prvi dan izostanka in je pokazal , čeprav je bila testna pol manj močna od kontrolne. Tam pa le je. Iz izkušenj vem kako zgleda BC mini (ker kupim vedno tega) ko je negativen. Videt ni čisto in popolnoma nič. Tako, da je tudi rahla črtica plus. Sem pa naredila včeraj še drugega in niti ne z jutranjim urinom in je bila črtica že za malenkost močnejša. Tako, da ti je samo za čestitat, če pa še ne verjameš pa naredi še enega čez dva dni. Pa se srečava v septemberskem forumu, kjer se bomo nabrale tiste, ki smo v zadnjem času zanosile.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 9:49:29
|
|
|
|
ursi84
|
Lep dober dan! Naj povem, da sem tudi jaz že imela tako "pozitiven" test in nisem bila noseča. Naredi test še čez dva dni in če bo črtica močnejša .....je na poti Držim pesti za močne
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 9:55:29
|
|
|
|
petraz
|
Tudi jaz ti predlagam, da test ponoviš čez nekaj dni. Ob enem pa upam, da boš ugotovila, da si 100% . Držim pesti.....
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 13:54:07
|
|
|
|
bodoča
|
Meni je test pokazal takšno slabo (mislim, da je bila celo še slabše vidna) črtico 2 ali 3 dni pred M in je pokazal pravilno. Sem po tem testu sicer naredila še tri in vsak je bil močnejši. tako, da počakaj kak dan in naredi še enega, čeprav mislim, da si , no v tem primeru, se pa vidimo pri semptemberkah.
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 21:44:45
|
|
|
|
pupica25
|
tudi jaz ti svetujem, da jutri še enkrat ponovi raje test in nam sporoči veselo novico, da si med srečkami .
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 21:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je novega?? Si naredila nov test? In? Močno upam, da si . Sporoči kaj in kako.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 22:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zjutraj delam nov test in sporočim. Hvala ker držite pesti zame
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 22:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj si anonimna, če smem vprašati? Si prebrala kakšne so moje "dogodivščine" s testi?
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 22:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna sem zato ker še sama ne verjamem da bi blo lahko res. Nisem niti mojmu še nič rekla ne nikomur. Na RR ma pa kar nekaj ljudi pozna tako da... Jutri zjutraj se pa razkrijem. Prav?
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 9.1.2007 22:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav, saj razumem. Srečno! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 10.1.2007 14:23:00
|
|
|
|
Fargesia
|
Draga anonimna! Kakšen je rezultat današnjega jutra? sem firbčen otrok že od nekdaj!
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 10.1.2007 14:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Test čisto rahlo pozitiven. Ampak res rahlo. Je bila dva dni nazaj bolj vidna črtica Se bojim da bo spet eden tistih zelo zgodnjih splavov. Bom videla, če do vikenda ne bo M bom naredila še enega-kakšno drugo firmo. Sem pa upanje že izgubila, ker je to že drugič da se mi dogaja . V bistvu je bil prvič test , drug dan pa . Moja ginekologinja pravi da je to zelo pogosto. Da se tako konča 40-50% nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 10.1.2007 14:43:44
|
|
|
|
Fargesia
|
Ampak jaz vseeno verjamem, da je to to! Držim pesti!
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 10.1.2007 14:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 10.1.2007 21:24:15
|
|
|
|
natalia
|
kaj pa če probaš Clearblue?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?