Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 12:31:36
|
|
|
|
Blink1
|
&%$#%&/&/(()/&%$#$#$%&&//& (ker ne smemo uporabljat grdih besed) SVINJE!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 12:33:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
HALOOOOOOOOOOOOOO!!! :grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 12:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobila... pa nič ne verjamem. Dej no! Mene je skušala kolegica pred porodom prepričat, da bo šla moja posteljica direkt v Krko, da jo bodo predelali v kremo (to so menda res včasih počeli) in tudi to, da v KR porodnišnici vsakemu dojenčku takoj po rojstvu dajo en šluk viskija za boljšo prekrvavitev :zmeden: Haloooo... ne vsega verjet.
|
|
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 12:38:41
|
|
|
|
itta
|
:)-:)-:)-:)-, ta z viskijem je pa dobra!!!!
|
|
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 12:39:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
:)- Meta. - ta prvo ne verjamem, ampak glede prekrvavitve, to pa :)-
|
|
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 12:39:58
|
|
|
|
Tiamo
|
Upam Meta., da je res kar praviš :bravo::bravo::bravo: Vseeno ni lep pogled na slide... Lp Tia74
|
|
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 15:27:04
|
|
|
|
vesnaRR
|
Ne verjet vsemu kar dobite po mailu - pri meni take stvari romajo direktno, brez pogleda, v koš. Junk. Lp, Vesna
|
|
|
|
Ne vem kaj naj rečem..groza 9.5.2005 16:00:37
|
|
|
|
Pupica
|
Meta. sej če b rekl, da mamici dajo šluk wiskija po porodu bi še verjela:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- a ma dojenčkom, ta je pa bosa;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?