pablica
|
Hvala vsem za vaše odgovore. Niti enega negativnega odgovora v smeri, kaka nesposobna diplomantka EF sem, he he... tale sindrom je tudi pri meni prisoten, sploh ko smo skupaj s sošolci (eni so tajkuni, eni hudi privatniki, eni profesorji, eni zelo uspešni v podjetjih, borzniki)...tako, da se spoznam na ta sindrom...amapk ko me prime in sem zraven njih...ja, vedno pomislim, saj imam tri otroke, kaj bi še rada. Na enem takem srečanju je nanesla s kolegico debata o tem in se mi je ona kot uspešna ženska zasmilila, ker je še vedno sama. Zaradi uspešnih kolegic se jaz ne sekiram, sem zanje vesela, sekiram se zaradi sebe, ker na sebi nisem naredila veliko. Huanita, ja jaz sem že na polovičnem delavniku, tako da plačujem le pol prispevkov. Ukvarjam pa se s trgovino na debelo, sama delam vse kar spada v poslovanje. Imam pa doma, tako da vmes počnem še vse živo za gospodinjstvo. Perem, sušim, ...tako, kar se drugače dela čez vikende. noranate, kako pa shajaš brez službe. Jaz sem se naveličala doma delat, mi postaja dolgčas. Imam premalo samokontrole. Nimam nobenega, da bi me brcal in preganjal. Poleg tega pa imam še probleme s zdravjem, amapak tega ne bi tu pisala. Gina, ja točno to, jaz čakam na dobro poslovno idejo, da se mi odpre in da mi končno zalaufa. Išem po netu že dolgo ideje, ki bi jih z veseljem realizirala, upam, da se mi bo kmalu posvetilo. Šarki, saj jaz imam končano fakulteto, se ne sekiram, kaj imajo drugi, sekiram se, ker nimam tistega, kar si jaz želim. Naj poudarim, da so moje želje v normali. Si zrihtat do konca stanovanje, en povprečen dohodek in eno stabilnost. Ja in pri meni je res problem, da moram začet malo bolj delat na tem, da mi bo prihodnost prinesla tisto, kar si želim in potem bo zame to uspeh. Otika, ja tudi meni je bilo malo nerodno na obletnici mature, ker kot uspešna srednješolka sem bila tam med najmanj uspešnimi.
|