Anonimen
|
Drage punce, Ne vem kam naj prilepim tale post; upam da bo tukaj v redu, saj po imenih vidim, da ste aktivne povsod po malem. Pravzaprav tudi ne pricakujem vase sodbe in mnenja, predvsem me zanima, ce je katera imela podobne izkusnje in bi mi lahko dala kaksen nasvet, mogoce me bo to potolazilo, razvozlati stisko pa vem, da bom pac morala sama. Gre za to: s fantom sva skupaj skoraj 3 leta, lani jeseni sva se tudi skupaj preselila v stanovanje in ga lepo tudi uredila. Ne vem kako naj razlozim najin odnos in ljubezensko zvezo, ce ne z eno samo preprosto besedo: popolnost!! Ta precudoviti odnos pa je zacela kalita moja neizmerna zelja po otroku. Vem, da je (bil) moj pristop glede otrok napacen in zgresen…naneslo pa je tako, da sedaj dobre 3 mesece ne uporabljava vec zascite, vendar izgleda,kot da mi on dela uslugo. Enkrat sva se o tem tudi pogovarjala in dejal je, da se mu zaradi mojega pritiska ne zdi ozracje primerno za otroka. Glede na to, da se neizmerno ljubiva in da imava vse postimano, tega nisem in se vedno ne razumem. Sedaj pa k problemu: teden dni opazam, da se je spremenil (brez kakrsnega koli razloga). Je manj pozoren do mene, manj se heca in je postal bolj resen. Ko ga vprasam zakaj, pravi da ni res in da me ljubi. Ostaja pa seveda najin problem glede otroka, pravi pa da se problemi ne resijo zdaj in takoj, ampak, da ga bo resil cas. Pac gre za to, da jaz ne bom vec govorila o otrocih in priganjala, pa bomo videli, kako bo potem on to sprejemal. Ceprav seksava brez zascite, se moram prav brzdati, da tega ne omenjam, lahko pa bi se na to temo skupaj hecala in smejala in pogovarjala o najini prihodnosti. Skratka zatrjuje, da se ni spremenil in da me ljubi. Ceprav imam jaz v to mocne dvome, pa imam naslednje vprasanje: imam ta strah in paranojo mogoce za to, ker sem noseca? Naj povem, da imam (obicajno) cikle dolge na prib. 40 dni, menstruacijo pa naj bi dobila nekje konec meseca. Vem, da sem nametala en kup enih podatkov in vprasanj, zato resnicno nisem vedela kam vprasat: med “zelimo si novega clana”, “noseca sem” ali “partnerski odnosi”. Kot se, upam, zna razbrati, se pri meni prepletajo vse 3 moznosti. Zahvaljujem se vam za vse prijazne besede.
|