|
RE: Ne vem, če ga še ljubim 13.1.2012 10:53:57
|
|
|
|
ronja
|
Ampak se vseeno sprašujem, kje je tista meja/razlikovanje? ne vem, kako je pri drugih. Pri meni je tako, da tudi ko sem jezna, vem, da se bova zmenila in bo vse ok. Eno tako zaupanje nekje zadaj, da veš, ad te ima res rad in ti njega. Da mogoče res zgleda vse tako grozno, ampak da sem gotovo nekaj še spregledala in v bistvu on ne misli tako, kot jaz mislim, da misli (kar je navadno potem res v takih primerih). Res pa je, da me še vedno privlači, tako fizično kot po karakterju, tako da verjetno nismo čisto na istih valovnih tu... (hvalabogu, ti ne zavidam). Ma svoje fore, ampak res ne bi mogla rečt, da me odbijajo. So mi včasih trapaste, tako kot njemu moje, ampak večinoma pa čisto simpatične . Eno skalo moraš met v življenju - no, ne da moraš, je pa vsekakor lažje . Pri meni je to on, vsaj zdaj - samo midve verjetno nisva ravno v podobni situaciji... Jaz sem svoje iskanje potencialnega partnerja zaključila (upam, da mi ne bo treba še kdaj), v pričakovanju 3. pa tudi človek navadno ne razmišlja tako - navsezadnje moraš bit še par mesecev nazaj zelo ziher, da se za to odločiš;). Najbolj pa me moti to, ko bi moral pokazati vsaj kanček ljubosumja (me npr. bivši kliče sredi noči), je vse kar reče, da se je verjetno zmotil...eh hehe, kako smo si različne - jaz bi pa ravno ljubosumje težko prenašala. Lubi tudi ni ljubosumen, pa mi je ravno to ful všeč pri njem. mala kepica, odnosi se spreminjajo in nihajo, ni nujno, da gre vedno samo še dol - odvisno, kaj misliš naredit. Glede na to, kar si napisala, se mi zdi, da bi se splačalo probat obudit oz. na novo vzkalit čustva, če bi šlo. Pogovorita se, kaj pogrešata, pomisli, kaj sta počela skup, pa ti je bilo všeč in to še kdaj probajta naredit. Zgubit itak nimaš kaj, razideta se še vedno lahko. Ni pa fajn, da ti sama tuhtaš, a je to to, on pa mogoče tudi ali pa se mu sanja ne in ga potem samo enkrat zapustiš. Se mi zdi boljše, da se vsedeta, pogovorita, pa poizkusita it skupaj čez to - in če gre, super, če ne gre, pa se lahko vsaj skup odločita, da sta probala, pa to pač ni to in se sporazumno brez nekih hudih traum razideta (to je potem vsekakor boljše za otroke kot da je on ves paf in nesrečen, ko ga zapustiš in dela še kako štalo v svoji prizadetosti ali pa da se matrata skup toliko časa, da se res zasovražita).
|