citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Tudi meni se je začelo, z jogurtom, temu pravijo refluks, zdaj bom šla ponovno na gastro, ker po cca 6letih ni nič bolje, idina stvar ki pomaga meni je, da med jedjo ali zraven kave...pijem mlačno vodo, in to cca 3dcl na enkrat, to mi sprosti mišico, sicer mi je šlo prej večkrat vse ven, posebej ker sem se ustrašla, zdaj sem se navadla, je pa ful zoprno.... Citrončica, hvala za tvojo izkušnjo. Šele ko sem tvoj post prebrala, sem se konkretno odžejala. Pravzaprav sem bila kot balon , ker nisem mogla nehat. Prej sem pa pila le po požirkih. A so ti rekli, zakaj do tega pride? Si dobila kakšna zdravila ali kaj podobnega? Caillou, mah....sej veš da se ponavadi takšne zadeve lotijo ljudi, katerim je tega še najmanj treba. Jaz bi kvečjemu morala pridobit kakšno kilo gor in ne dol. Ronči, kaj je to Helex? Ja, takoj sem dobila eno "kuro" ultopa proti kislini, vendar refluks ostaja, tega sem malo zdravila privat z "Bovnovo terapijo", vendar ne mine, včeraj sem po 6ih letih - sm vidla v kartoteki datum, spet dobila ultop, najbrž ga bom mogla kr skoz jemat, pa še kapsule so, in jih moram odpirat, ker je ne morem pogoltnit, oz.jo, pa pride nazaj , meni je začela kislina sklenino razjedat in se mi zobje lomijo, tako da sem zato spet šla.... srečno!!
|