|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne spi ponoči
15.10.2007 12:42:09   
zvončica30
Pomoč!
Mene pa zanima kako je s spanjem ponoči. Se mi je začel zbujati ponoči odkar hodi v vrtec. Zbudi se okoli 3 in mora k nama v posteljo. Kaj naj naredim?!user posted image Nej ga pustim, da malo joka, naj ga vzamem in upam, da bo minilo,... user posted image
Če ima kakšna dobro idejo se toplo priporočam!
lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 16.10.2007 13:49:33 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPANJE
15.10.2007 13:18:00   
Ninica
Naša tudi hodi v vrtec. Preden je hodila v vrtec se je budila več kot 3 krat na noč. No sedaj pa se še vedno zbudi in pride proti jutru k nama spat. Mene to sploh ne moti. Mi je prav fajn, da se malo še pocartamo. user posted image Sama se odloči.

LP, Ninica

(odgovor članu zvončica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 13:32:28   
MAŠKA
Kar pocartaj jo! Nič lepšega ni na svetu, kot otroka k sebi stisnit. Nisem zagovornik razvajanja otrok v materialnem smislu, ampak nežnosti mu pa nikakor ne morejo škodit. Če se ponoči zbuja, mogoče doživlja res kakšno stisko zaradi vrtca in ne vem zakaj ji človek ne bi nudil malo topline! Pa le po se cartajte!

(odgovor članu zvončica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 17:14:08   
barakuda
Pri nas pa se je začel zbujati odkar spi v svoji sobici. Najprej sem hodila tja in mu dala dudo, potem pa sem ga enkrat očitno preslišala, je pa gospodič kar sam prikoracal k nama in spal naprej.
In tako je sedaj skoraj vsako noč, da se približno okrog 3-4 ure zjutraj pritihotapi k nama in se tako fino zrine na sredino user posted image , da me čisto nič ne moti. Mi vsaj vstajati ni treba.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 21:01:54   
Pikca
Ja, po moje je stiska zaradi vrtca, naša se tudi včasih zbuja ali pa kaj v spanju govori, odkar je začela v vrtec. Mislim, da rabi tvoje crkljanje.

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 8:48:34   
zvončica30
Me veseli, da ste vse odgovorile v isti smeri. Tudi jaz mislim, da otročiček potrebuje nežnost, sploh v takšnih trenutikh, ko se v njegovem življenju dogaja nekaj novega, neznanega. Lahko ga je strah, zato ga z veseljem vzamem k sebi in ga pocartam. Le glavo so mi hotli prati, da se bo navadil spati pri nama in da ga ne bova več spravila iz postelje. Hvala vam vsem za te spodbudne besede.
LP

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.