|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne spanje ponoci 1 letne puncke!
10.12.2007 15:03:00   
Bubacka
Nasa mala ima 1 leto! Zdaj med dobivanjem zobkov zelo slabo spi, zbuja se 4-5 krat na noc! in to tezko zaspi nazaj, najbol kriticno nekje ob 1-2 uri. Tako da njo moram vzeti k sebi! potem pa spi, pa vmes nekaj se premetava, pa njo bozam pa spi naprej! Zdravnica rekla da so zobki krivi, naj potrpim se kaksne pol leta!user posted image user posted image user posted image  
A ima katera mamica podobne izkusnje? Ali morda ima katera kak dober nasvet, kdaj to bo mimo, in ce to res mogoce zarad zobkov?
A ja to se da povem, da zdaj bi mogel pocasi 8 zobek prikukat ven, zgornja zadnja dvojka! A bo kaj pol se umirilo?

< Sporočilo je popravil Bubacka -- 10.12.2007 15:14:58 >

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne spanje ponoci 1 letne puncke!
10.12.2007 15:42:54   
aezzy
jaz bolj sumim, da ve, da jo bos vzela k sebi . to je bolj navada. sevede so zobje zelo zoprni in boleci, samo kako pa da jo pri tebi nehajo boleti in zaspi user posted image ?
a potem preostalo noc do jutra spi pri tebi?
namazi ji zobke s calgelom, pri nas samo to pomaga.
a ponoci se je - menda tudi mleko pomaga, ne vem.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 21:18:44   
blak
Kaj pa če ji probaš dat ene pol žličke Calpola, da vidiš, če jo res bolečine matrajo?

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 22:16:51   
Bubacka
Ja Calpol njej dajam vsako noc, in calgelem tudi mazem redno! Zaspi ampak, potem vseeno se zbudi, in dokljer jo ne vzamem ven in postljice k sebi, ne zaspi! In to ker vztraja, prov izsiljuje, noce na noben nacin zaspat! Ja pa pri meni pol spi do zjutraj, tu pa tam mal se zbudi, ampak jaz njo takoj pobozam da spi naprej! Mogoce je res navadla spat pri meni?user posted image user posted image user posted image  Samo prej pa je spala sama, to je zdaj ze kaksnih par tednov traja! Za mleko nisem se slisala, ne dojim njo vec, nadaljevaljnega pa ni marala, kravjega cistega tudi, samo kakao pije, zjutraj in zvecer!

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 22:19:54   
janca
Kar potolaž se. Nisi edina, ki ne spi ponočiuser posted image . Mi tud vstajamo po dva do trikrat na noč. Sem se že navadila. Mam vedno pripravljeno flaško s čajem in takoj k zaslišim, tečem v user posted image sobo in mu dam čajček v eno rokico v drugo pa dudo. Pol pa nazaj v svojo postlo. V kolikor ga pa pustim, da se čisto predrami, pol je pa joj. Samo dvakrat smo probali.
Tudi meni mi smo mislili, da je to zaradi zobkov. Tko, da bi jih mogu meti že vse. No, ima jih pa pet. Star je 16 mesecev. Tko, da nevem zakaj se zbuja. In se tut ne obremenjujem več. Upam pa, da bo kmalu minilo.
Aja pa še to, ne morem verjet, vsako noč ob isti uri. Kot bi bil budilkauser posted image .

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 8:39:46   
pupika
Tudi pri nas je isto. Naš mali je star 15 mesecev in se še vedno zbuja na dve ali 3 ure. Ko se zbudi mu dam čaj in potem zaspi dalje, se je pa tudi naš nekaj zvijal in jokal in sem mislila, da so krivi zobki, še celi mesec čakamo trojke in nič, ima pa kar napeto dlesen in se že belo vidi, tako da bo počasi zobek pokukal ven. Mislim pa da tole jokanje ni kriv zobek, tako, da sem mu nehala dajat Calpol, ker itak ni fajn da tolko Calpola poje.

Naš mali spi zraven mene, pa se še vedno zbuja. Je pa sestra svojo punčko pri 10 mesecih dala spat zraven sebe, ker se je tudi zbujala ponoči in je potem spala celo noč. Jaz sem dala našga škrata spat zraven sebe zaradi tega, ker se je v posteljici butal in rukal, ter zbujal tudi na 15 minut, kljub temu da sem imela zaščito v posteljici, kajti naš mali zelo nemirno spi in se obrača celo noč, pri meni pa ima malo več placa.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 9:04:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Bubacka

Ja Calpol njej dajam vsako noc

Mene je pa tale stavek zbodel!
A se zavedaš, da Calpol ni 'kar nekaj'. To so zdravila, ki imajo svoje stranske učinke. Predvsem na ledvicah. A ti tudi jemlješ tablete kar vsak dan?????
Če vidiš, da Calpol ne pomaga, ga ne dajaj...Ko bo imela vročino, ji ne bo več nič pomagal.Pa brez zamere!

Glede spanja pa- mislim, da se je tvoja mala princeska navadila spanja pri tebi. Naša srednja je vsako noč, do 5.leta hodila k nama. Nama je to pasalo in sva ji dovolila. pri petih letih je nehala. Najmlajši, ki je star 14 mesecev, pa tudi že pricaplja vsako noč, tak okrog 2-3h.

Jaz nikakor ne mislim, da so pri vas krivi zobje. Glede na to, da s pri tebi umiri, se mi zdi, da pač potrebuje bližino.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 10:21:52   
fionaP
Glede na to, da se umiri, ko jo vzameš k sebi, ne verjamem, da gre za zobke.
Meni se pa zdi čisto normalno, da otroka vzameš k sebi, da ga pomiriš.
Najlažje, pa tudi najbolj logično.

S Calpolom se pa nikar ne igraj. A si ji ga mislila še pol leta dajati?
Posledice so lahko na jetrih, le preberi tisti listek, ki je zraven v škatlici.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 13:12:40   
Bubacka
Ne ne dajam prov vsako noc, ampak takrat kdaj je zelo hudo, kdaj joka, in ne zaspi, pa useska ceslja, takrat pa vem da so zobke sigurno! To mi je rekla tudi P. Ja pri meni spi, ampak vseeno se zbuja, tako da jo nahitrico pobozam, ali za pit dam! Mislim da bi se mogla se sprijazniti s tem!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 15:18:07   
Nogavica
Tudi naša je stara eno leto in je nekje do devetega meseca spala celo noč v svoji posteljici, brez prebujanja (včasih za dudo), po devetem mesecu pa so začeli rasti zobki in se je začela prebujati na 2-3 ure. Tudi midva sva jo vzela k sebi in od takrat spimo skupaj. Sicer se še vedno prebudi parkrat na noč, ampak zaspi takoj nazaj, v posteljici pa je tako dolgo jokala (izsiljevala), da se je čisto predramila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 21:56:16   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Bubacka

Ne ne dajam prov vsako noc, ampak takrat kdaj je zelo hudo, kdaj joka, in ne zaspi, pa useska ceslja, takrat pa vem da so zobke sigurno! To mi je rekla tudi P. Ja pri meni spi, ampak vseeno se zbuja, tako da jo nahitrico pobozam, ali za pit dam! Mislim da bi se mogla se sprijazniti s tem!

mISLIM, DA BI cALPOL MORALA DAJATI SAMO KADAR JE VROČINA, PA ŠE TO ZELO ZELO IZJEMOMA.

Poskusi raje z gengigelom, če je boleče. Nam pomaga. Pa čajček, pa malo božanja, poskusi vse preden ji daš kakšna zdravila!

LPa.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 9:42:58   
Naja30
Jaz tudi mislim, da ni treba preveč calpola dajat. Pomagaj ji s calgelom za zobke ali podobno mažo, če pa bo vročina, pa daj calpol. Preveč teh zdravil tudi ni dobro.
Ima pa tvoja zdravnica na žalost prav. Treba je potrpet, ko so zobki. Pri nas je bilo najbolj kritično od 6-10m, ko so prvi prihajali ven. Zdaj pa je na srečo mir in kdaj sploh ne vem, da je kaj novega.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?