Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 24.1.2011 14:02:11
|
|
|
|
kristinaj
|
moških verjetno ne boš dobila.... kupi pa roza...
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 24.1.2011 14:04:24
|
|
|
|
Pia*
|
A pa to sploh obstaja? Jaz na tvojem mestu bi gate kupila pa jih nesla tiskarju naj na rit vtisne hello Kitty ali pač kamor bi se tebi zdelo pametno. Aja pa prosim opiši potem rekcijo tega moškega
|
|
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 24.1.2011 14:05:28
|
|
|
|
Mesečnica
|
Jaz bi kupila roza bokserice (če jih ne bi dobila, bi pa bele pobarvala na roza), potem bi pa v Mullerju in kakšni otroški trgovini pogledala, če imajo "nalepke" Hello Kitty (tiste iz blaga, ki jih z likalnikom gor prilepiš).
|
|
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 24.1.2011 14:53:53
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* A pa to sploh obstaja? Jaz na tvojem mestu bi gate kupila pa jih nesla tiskarju naj na rit vtisne hello Kitty ali pač kamor bi se tebi zdelo pametno. Aja pa prosim opiši potem rekcijo tega moškega Saj nisi mislila erekcijo , a?
|
|
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 24.1.2011 16:03:56
|
|
|
|
Pia*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: Pia* A pa to sploh obstaja? Jaz na tvojem mestu bi gate kupila pa jih nesla tiskarju naj na rit vtisne hello Kitty ali pač kamor bi se tebi zdelo pametno. Aja pa prosim opiši potem rekcijo tega moškega Saj nisi mislila erekcijo , a? hehehe (tiskarski škrat, ampak itak mi nobena ne bo vrjela , da sem se zmotila)
|
|
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 24.1.2011 17:47:49
|
|
|
|
peronija
|
Tele modre ma pa moj in jih je nosil na poročno noč... Pravi, da so ful dobre za nosit, ima pa še ena par podobnih samo z drugimi slikicami. lp
|
|
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 25.1.2011 11:18:06
|
|
|
|
malajka84
|
peronija...kje pa je tvoj nabavil take boksarce? ebay? ker to je za mene španska vas:) pa še v roku 14 dni rabim..
|
|
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 25.1.2011 14:16:40
|
|
|
|
peronija
|
V bistvu sem mu jih jaz nabavila na ebayu. Mislim, da so bile direktno iz Kitajske. 14 dni bi šlo pa zelo na tesno. Čisto odvisno, koliko imaš sreče pri pošti. Včasih traja en teden včasih pa 3 ali 4. lp
|
|
|
|
RE: Ne se smejat..ampak iščem... 23.11.2011 20:38:47
|
|
|
|
rihhana
|
aaarrrrrrr a mi lahko prosim da katera link kje naročit te boksarce???:)))))hvalaaaaaa v naprej
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?