Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 14:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
preobleči.Vsakdanje borbe so z našim Timijem.Se bojim,da bo oblečen in obut na plaži.Noče slišat za kopalke,ne za sezut nogavice in obut sandalček.Raje ima mokre potne nogice v teniskah,lepše mu je,da vse teče od njega,kot,da bi se slekel.Ko vidi kopalke začne tulit,da on pa tega ne bo obelekel,da ne gre se kopat.Pa kaj bomo vsi v kopalkah on pa komplet zimsko obelečen na plaži?!!! Sem mu obljubila,da ga bom še v zimski pajac oblekla,če se ne bo pustil sleči,pa snežke na noge.Pravkar je bilo pol ure histerije ker sem mu oblekla kratke hlače.Za sandale obut bi ga pa morala po vrtu lovit,ker beži,samo je vroče za crknt in se mi ne da.Na vse načine ga prepričujemo,ampak trdno vstraja pri svojem.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 14:44:17
|
|
|
|
total
|
dober je,moj Nik je včeri hotel met za ven debelo kapo za zimo na glavi,komaj sm ga prepričala,no danes smo se že kopali,bo tudi Tim kamlu skapiral in začek uživat poletje.
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 14:52:41
|
|
|
|
kjava
|
Tud našga mulota morm prav politično prepričat, da mu oblečem kratke hlače in obujem sandale. Pa kaj jim je
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 15:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Bogi Timi.Očitno ga je strah vode.Preberi mu knjigico "čuri muri v Afriki".Mogoče bo kaj pomagalo.Drugač pa-vrjentno mu že paše,da mu je toplo... Babica,si predstavljaš,kak bi te ljudje debelo gledali,če bi revčka pripeljala na plažo v zimskem pajasku in skibucih? Pa se ne,da bi bla ti kaj kriva,sam pomoje bi poklical rešilca zate,pa direkt na psihiatrijo... Brez zamere!
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 15:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, enak problem. Na pamet ji ne pade, da bi ji oblekla nogavice in ne žabic in da bi superge zamenjala z lahkimi odprtimi čevlji. No, ampak po drugi strani, če bi jo vprašala, če bo šla z mano naga v trgovino...to bi pa šlo.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 15:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj ni prvo njegovo poletje.Pa plaval je tudi že.Aja,danes imata plavalni tečaj,že dve ure mi mijavka,da ne bo si oblekel kopalke,Pa tudi politično se ne da prepričat.Ne vem kaj naj storim,res ne,dretja poslušat se mi pa ne da,upam,da do julija mu kapne,da je lepše biti čim majn oblečen in,da voda ofriša.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 15:51:06
|
|
|
|
ada2
|
naša Nuša je danes tudi po vsej sili hotela debel štrikan pulover oblečti za v šolo, ker o šli na pohod in njo bo zeblo komaj sem jo prepričala.
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 15:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Pa kaj bomo vsi v kopalkah on pa komplet zimsko obelečen na plaži?!!! Ne Neva, naš bo tud. Se zmenimo, da bomo na isti plaži? JAz sem danes tudi pošizditis dobila, ker se ni hotel 3/4 hlače obleč. Je kuhal mulo in trmo, da je joj . Čisto vse hlače je imel v pranju in to sem mu tud povedala, tako da mu na koncu ni preostalo drugega, kot da jih obleče. Je pa po nekaj minutah pozabil, da je v njih.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 15:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Na koncu poletja bo pa obratno,glih ga boš končno navadil na malo garderobe,bo pa jok in stok se spet kaj več obleči.Začaran krog.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 15:54:16
|
|
|
|
mika
|
jaz žal nimam pametnega nasveta....moja je včeraj šla k babici povita v deko. bogve kaj so si ljudje mislili o meni . bognedaj, da bi bila zunaj brez klobučka, uhice morajo obvezno bit pokrite, na nogah hoče met štrample, ampak sem jo prepričala vsaj za dokolenke. ko se je začelo bolj toplo vreme, si je komaj dala dopovedat, da ne rabi bundice in to mi sedaj vsakič pove, ko greva od doma. to kompliciranje se je začelp pri dveh letih, bogve kako dolgo bo še.....al bo bolje da se kar navadim doma je brez problema samo v bodiju. za ven pa komplicira bolj kot kakšna prezebla stara babika.
< Sporočilo je popravil mika -- 22.5.2007 15:56:52 >
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 16:39:35
|
|
|
|
Primoza
|
Ja, zanimivo s temi oblačili. Očitno je to razširjen pojav. Tudi pri nas ima zelo rad jopice, ki morajo biti obvezno zapete.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 18:12:35
|
|
|
|
ana b
|
Mi smo pa nekje vmes. Zjutraj kriči, da ne bo jopice, popoldan ko pa je noro vroče, pa ne želi kratkih hlač .
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 18:41:48
|
|
|
|
viv_
|
Kje jih najdete... Pri nas je pa zjutraj borba dat jopico gor, ker ona bi šla že v vrtec v kratkih rokavih. Lih komaj zjutraj spravimo na noge čevlje in štumfe. Doma že pred vhodnimi vrati leti to vse z nog in non stop leta bosa po dvorišču. Ona bi bila stalno bosa, pa ne v kakšnih natikačih, ampak bosa...
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 19:44:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Eh ja...zgleda, da ima vsak svojo foro. Naš noče obleči oranžnih oblačil in se dere "to ni lepo, to ni moje"; pravzaprav noče obleči skoraj nič novega in za vsak artikel moram pošteno vpreči domišljijo, da mu ga prikupim. Recimo čevlje sva v končni fazi kupila v Hoferju, ker sem mu jih pokazala v letaku in rekla, da jih bom kupila sebi, nakar je rekel, jaz jih bom tudi imel. Prej sva pa hodila po štacunah in se je za vsake klinčeve šuhe drl "niso leeepiiii" . Ko sem mu kupovala garderobo za tople dni, sem že pri nakupu gledala, da sem mu kupila kaj takega, ob čemer lahko napletem kakšno zgodbico. Recimo na enih hlačah je narisan slonček in ta slonček mu je kao poslal hlače, da bo lep v njih. In to pali, neverjetno .
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 22.5.2007 20:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
glede izbire garderobe,pa naj bo zimska pletna ali karšnakoli,je pa že spet druga pesem.Spet žalsotinka,ne bolj rečeno živčejedka To ni lepo,ono še majn,to ne bom,ker ni lepo,mi ni všeč,meče ob tla hlače la majco(včasih me pošteno dlani zasrbijo)aane bom plavih hlač,bom rdeče,mu dam rdeče,mu ne odgovarja,ne bom une druge.Lasje mi gredo pokonci.Jaz bi kavbojke,mu dam kavbojke,čez pol ure ga že tiščijo bi raje trenirko.Pa ne morem več,ej,pa hujši je kot baba
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 8:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A fantki so tut taki? Sem mislila, da imamo mi take težave, ker je pač punčka. Bog ne daj ji sploh pokazat kaj v modri. Par dni nazaj mi je rekla, da modra je pa gnila barva. Pa sem ji rekla češ kakšna beseda je pa to. Ona pa meni "ja, gnilo je tisto, kar ni dobro!". Vse mora biti roza, včasih je sprejemljiva vijolična. Zadnje čase se ji hvala bogu da oblečt tudi kaj oranžnega. Ampak ne ne ne, če ni gor bleščic, rožic, metuljčkov ali srčkov, pol je lažje če naredim samomor kot da ji tisto oblečem. Aja, pa črna ji je všeč. Pa najdi človek črne cunje za tako male. Pa itak zmeri hoče nosit ene in iste stvari. Tako moram dat prat in sušit zvečer, ko zaspi, ker drugač živčnega faše. Pa če je zjutraj neoprano, pol ravno tisto, ta najbolj umazano stvar hoče oblečt. Saj prerastejo a ne?
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 8:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj prerastejo a ne? Srčno upam,da ja vsaj fantki,za punčke pa se bojim,večje so huje je Saj veš,puberteta dela svoje
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 9:42:24
|
|
|
|
duhica
|
Ah, hvalabogu nismo edini! NAš triletnik je tud obvezno v dolgih rokavih in dolgih hlačah, ponočioblečen v toplo pižamo in pokrit z debelo odejo. Očitno se rad savna, ker res teče od njega. Pol pa se je včeraj zvečer shladilo, je pa še brez spodnjih gat okrog letal in je pravil, da mu je vroče. Upam, da bo minlo!
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 10:31:43
|
|
|
|
elizabeta p
|
Tudi mi imamo te probleme. Naš je ful občutljiv na vse spremembe in smo ga začeli vnaprej pripravljati. Star je pa 4 leta. In člansko leto je bilo grozno. brez štumfov ni bilo šans, kratke rokave ne, kratke hlače ne. Letos sem mu pa že kakšen mesec pred vročino začela razlagati, da bomo nosili kratke rokave, ker nam bo drugače vroče.... Pol sem jih pa najprej jaz mela, pol pa še on. Tudi včeraj popoldne mu je babica oblekla 3/4 hlače brez problemov. Če kupimo kaj novega, gledamo da ima gor številke ali pa črke, ker pol je v redu in to obleče. Pa zadnjič je dobil vojaške hlače, pa smo mu natvezili, da kakšen frajer je in jih zdaj tudi nosi. V trgovino čevlje iti kupovat je pa groza. Ne boš teh, ne boš unih, preden mu jih pol na noge spravim, da jih proba, že vse živce zgubim. Upam, da prerastejo.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 10:59:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, ponoči ima tudi fore. Jaz že kak teden recimo spim gola, celo moj ledeni mož ima pižamo s kratkimi rokavi - Vasja pa hoče imeti spalno vrečo in čez še kovter . Ta teden ima vodene koze in eno noč ga je ful kuhalo. Ko sva mu slekla vrečo, je fasal živčnega in potem smo se pol ure pogajali, preden je pristal na to, da bo imel samo vrečo brez kovtra. Zjutraj je vsak dan mehko kuhan, ampak mali se ne da. Zdaj smo napredovali toliko, da nima pižame, ampak tanek bodi z dolgimi rokavi, pa vrečo in seveda kovter. Danes zjutraj, ko se je zbudil, se mu odprla zadrgo na vreči, da bi se malo zluftal, pa si jo je zaprl nazaj . Popeniš.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 11:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj prerastejo a ne? Srčno upam,da ja vsaj fantki,za punčke pa se bojim,večje so huje je Saj veš,puberteta dela svoje Neva, hvala za tolažbo.
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 14:33:10
|
|
|
|
Pilar
|
Hm...pa sem mislila, da je naš čudak ...nikakor ni hotel kratkih rokavov, kar dol si jih je vlekel....in pol smo mu pokazali, da smo vsi tako oblečeni, pa se je malo umiril...zvečer pa so pokrije čez glavo in tako tudi spi....ga grem vedno odkrit, ker če ne tako švica tam notri, da ne moreš verjet....
|
|
|
|
RE: Ne se sleči ne se v poletno garderobo 23.5.2007 23:00:37
|
|
|
|
Anja**
|
ot bi brala zgodbo izpred 4 let. V trgovini so novi čevlji leteli v vse smeri, še s police je jemala tiste, ki ji jih sploh nisem ponujala, zraven pa kričala: NEEEEEEE! Če ne bi bilo ostalih ljudi zraven, bi me kdo še česa obtožil. Takrat sem mislila, da sem mama najbolj čudnemu otroku na svetu. Pa kje še človek vidi danes, v super potrošniški družbi, da otrok ne želi imeti nekaj novega??? Ja, in zdaj se nam zadeva ponavlja pri drugem otroku...že 2 tedna traja tekma sandali : zaprti čevlji. Naslednji boji pa so napovedani za odprte sandale. Gremooooo našiiiiiii aja, preverjeno, po nekaj mesecih mine jeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.