Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 10.3.2005 11:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne razumem. Poskusi še za enako stara, kaj bo prišlo ven? A še tretji znesek?
|
|
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 10.3.2005 11:51:08
|
|
|
|
a&m
|
Ja, je možno da pride drugačen izračun.Pravilo je,da najprej vpišeš starejšega nato pa mlajšega otroka. LP:)
|
|
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 10.3.2005 12:56:10
|
|
|
|
Gina
|
A maš mogoče enega otroka prijavljenega za več mesecev kot drugega? V tem primeru je možno, da je vračilo doh. večje, če je prijavljen drugi otrok več mesecev kot prvi. Sicer pa nekaj ne štima s programom. Ime nima veze.
|
|
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 10.3.2005 13:04:49
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Tako kot si rekla,ime nima nobene veze,ampak ni logike pri tem.Oba prijavljena za vso leto. L.p.!:rozica:
|
|
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 10.3.2005 16:24:58
|
|
|
|
india
|
Kako pa je z lestvico olajšav...ne vem...sem sicer laik kar se tega tiče, a tudi pri meni je isto in tamalega, Marka mi sploh ne upošteva, v nobenem primeru:(:zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 10.3.2005 20:50:14
|
|
|
|
MB
|
Moje mnenje je, da nimate dobrega programa za izracun dohodnine. Jaz ze vsa leta delam izracune na www.dohodnina.com in vedno preizkusim vse mozne kombinacije (imava 3 otroke in vedno preverim kaj se nama glede na skupno vsoto najbolj izplaca), pa kaj takega nisem opazila. Vedno dobim do tolarja natancno enako odmero dohodnine, kot jo izracuna omenjeni program.:bravo: :bravo:
|
|
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 11.3.2005 12:32:44
|
|
|
|
Tasika
|
Nemogoče, poiščite drug program za izračun, kajti ta ki ga uporabljate ni dober. lp
|
|
|
|
Ne razumem kako je to možno...... 11.3.2005 20:22:19
|
|
|
|
Nani-nani
|
Strinjam se z Gino. Tudi meni je prišlo do različnega izračuna, ko sem dala najstarejšega 1-6 mesecev, drugega pa 1-12 mesecev. Zaj pa me zanima kako je pravilno. A prvo napišem najstarejšega ali tistega ki ga uveljavljam celo leto? Hvala za odgovor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?