|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne razumem kako je to možno......
10.3.2005 9:50:11   
Metuljčica04
Pri izračunavanju dohodnine mi pride izračun drugačen,če imam mlajšega otroka vpisanega prvega,starejšega pa drugega,znesek je večji.Če pa vpišem najprej starejšega otroka, pol pa mlajšega pa je znesek manjši,kako je to MOGOČE.Ali katera ve zakaj????:zmeden:

L.p.!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.3.2005 11:20:46   
Anonimen
Ne, ne razumem. Poskusi še za enako stara, kaj bo prišlo ven? A še tretji znesek?

(odgovor članu Metuljčica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2005 11:51:08   
a&m
Ja, je možno da pride drugačen izračun.Pravilo je,da najprej vpišeš starejšega nato pa mlajšega otroka.

LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2005 12:56:10   
Gina
A maš mogoče enega otroka prijavljenega za več mesecev kot drugega? V tem primeru je možno, da je vračilo doh. večje, če je prijavljen drugi otrok več mesecev kot prvi. Sicer pa nekaj ne štima s programom. Ime nima veze.

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2005 13:04:49   
Metuljčica04
Tako kot si rekla,ime nima nobene veze,ampak ni logike pri tem.Oba prijavljena za vso leto.

L.p.!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2005 16:24:58   
india
Kako pa je z lestvico olajšav...ne vem...sem sicer laik kar se tega tiče, a tudi pri meni je isto in tamalega, Marka mi sploh ne upošteva, v nobenem primeru:(:zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2005 20:50:14   
MB
Moje mnenje je, da nimate dobrega programa za izracun dohodnine. Jaz ze vsa leta delam izracune na www.dohodnina.com in vedno preizkusim vse mozne kombinacije (imava 3 otroke in vedno preverim kaj se nama glede na skupno vsoto najbolj izplaca), pa kaj takega nisem opazila. Vedno dobim do tolarja natancno enako odmero dohodnine, kot jo izracuna omenjeni program.:bravo: :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2005 12:32:44   
Tasika
Nemogoče, poiščite drug program za izračun, kajti ta ki ga uporabljate ni dober.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2005 20:22:19   
Nani-nani
Strinjam se z Gino. Tudi meni je prišlo do različnega izračuna, ko sem dala najstarejšega 1-6 mesecev, drugega pa 1-12 mesecev. Zaj pa me zanima kako je pravilno. A prvo napišem najstarejšega ali tistega ki ga uveljavljam celo leto?
Hvala za odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2005 7:59:07   
MB
Seveda pride do razlike, ce je CAS uveljavljanja pri otrocih razlicen. Za prvega otroka dobis 10 % olajsav, za drugega pa 25 %. Je pa treba otroke vpisovati po starosti. Ce pa za vse otroke uveljavljas celoletno olajsavo, potem prakticno vrstni red nima nobenega pomena - vsota mora biti vedno enaka.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?