|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne razumem
21.2.2006 18:56:33   
Ayo
Punce, imam novo vprasanje. Kar veckrat berem o tem, da ni ovulacije pa se sprasujem kaj je potem M ce ni od O? In pa, ali manjse krvavitve lahko opozarjajo, da kaj ni v redu? Obicajno krvavim 1-2 dni v zmernih kolicinah potem pa se par dni v minimalnih, no prejsnji mesec sem jo imela pa samo 3 dni komaj opazno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne razumem
21.2.2006 19:40:26   
emaa
Krvaviš zato, ker se maternica sčisti, za maternico je vseeno ali je jajčece do nje prišlo ali ni prišlo (v primeru, da ni O), zazna, da ni prišlo do oploditve in se sčisti. Jaz imam vsak mesec M (sicer neredne cikluse), nimam pa O.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne razumem
22.2.2006 9:50:30   
Grizo
Emamair, kaj pa je vzrok tega, da ne pride do ovulacije? Zamaseni jajcevodi ali kaj drugega?
Kakor sem jaz razumela G, ce jemljes k tabletke se vsak mesec sprosti prazni folikel, brez jajceca. Pa je menstruacija ravno tako normalna. Je tu kaj skupnega?  user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?