|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne razumem....
21.11.2007 9:01:50   
Anonimen
Lep pozdrav RR!

Upam, da boste tudi meni znali pomagati z vašimi bolj ali manj dobrimi nasveti oz. mnenji. Kot verjetno v vsaki zvezi je prišla kriza tudi v mojo. razlogov zato je več, sicer manjšh ampak vseeno...
Kot prvo se moj dragi zelo malo pogovarja....z mano..-in to na splošno, ker je tak tip. Vsa svoja čustva, strahe, probleme drži za sebe...ne vem zakaj, vem pa da je to zanajino zvezo izredno slabo...
Kot drugo kaže rahle znake hiperaktivnosti in mora biti ves čas v pogonu...zelo redko (kakar težim) se z mano vsede ali vleže...non-stop more nekaj delat...če pa že nima kaj za delat gre pa k sosedu..in to tudi če je treba 3 krat na dan...
daje mi občutek, da nisem dobra družba, da se z mano nima kaj pogovarjat,...vse to seveda zanika...pravi da on pač takšen je...
Kar me pa trenutno najbojl boli je to, da sva se skupaj odločila za otroka, zdaj pa kot da sem sama v tem boju za zanositev. Imam namreč zdravstvene težave in nimam kaj čakati...ali zdaj ali nikoli..on ne pokaže nobenega interesa, zvečer zaspi, nikoli o tem ne govori, sploh ne vpraša ali nama je uspelo ali ne....nič...čista 0...
Ne morem verjet...

Jaz sem pa čisto kontra oseba od njega...rada se pogovarjam, posvečam svojemu partnerju...ljubezen je zame največja vrednota...brez nje ne morem živet....

Vem da me ima rad, ampak ima težave z izazovanjem le tega...do zdaj sem lahko živela tako...zdaj me pa ta občutek ubija in sem že čisto obupana...

ko bi se vsaj potrudil....ko bi vsaj malo interesa pokazal....kako naj mu dopovem, da tako nebo mogel živeti...niti z mano niti z drugo...

on je prepričan, da pač potem takem nisma za skupaj...da mi ne more dat to kar jaz rabim...ali pa to noče dat?...ne zaveda se da bo vsaka normalna ženska od njega pričakovala to kar pričakujem jaz...

Upam, da veste kaj sem hotela napisati in hvala ker ste me brali...

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne razumem....
21.11.2007 9:09:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
on je prepričan, da pač potem takem nisma za skupaj...

A to je njegov dokončen odgovor? To je torej enkrat resnično izrekel? Torej ni pripravljen za nobene kompromise, ampak mu je v bistvu nekako vseeno ... on se spremenil ne bo, ti pa kakor hočeš ... A imaš občutek, da je to tako? Ker jaz ga po brebranem imam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 9:35:24   
smigli
Imam izkušnje s takim človekom (moj bivši). Sedem let sem upala,ga prigovarjala, da rabim več, ampak nič, ni bilo ne želje ne volje po kakšni spremembi. Vse kar ti lahko svetujem, da z otrokom počakajta, prej se pogovori z njim, jasno mu povej o svojih pričakovanjih, občutkih, kaj si želiš. Razščistita vajin odnos. Daj mu nekaj časa, da vidiš ali je pripravljen na kompromise. Ljubezen žal ni vedno dovolj, partnerja morata biti tudi prijatelja, imeti skupne interese, rasti morata skupaj. Načet oz. nestabilen partnerski odnos lahko otrok le poslabša, medtem ko dober stabilen odnos, pa poglobi. Na koncu pa lahko najbolj nastradajo otroci. Govorim ti iz lastnih izkušenj in upam, da sem ti kaj pomagala.

lp in srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 9:36:16   
Anonimen
hm, jaz ti bom napisala takole. Še zveza, ki je pred rojstvom otroka oh in sploh, če se partnerja razumeta, se pogovarjata , izpopolnjujeta ZAGOTOVO po rojstvu otroka tudi taka zveza "zaškripa" . Mislim na mamine hormone, stalno skrb, neprespane noči, manj fizičnih dotikov . Zato menim , da dolgoročno res nista za skupaj - vsaj po napisanem ne. Predstavljaj si ,da v tej stiski kot si sedaj, da imaš še malega otročka za katerega moraš skrbeti. Šele potem ti bo hudo.
Vprašaj se: Ali želim vse življenje preživeti z neko s katerim ne zadovoljuje mojih potreb (pogovor, bližina)? Ali želim biti z nekom, ki ima drugačne vrednote kot jaz (ti ljubezen , on sosed)? V mislih pa imej tudi, kot sem ti že napisala, da otrok da večino vez na preskušnjo (ne vse) in če pred rojstvom ne štima bo po rojstvu še huje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 9:37:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 9:52:22   
Anonimen
pravi, da je za kompromis in da se bo tudi on potrudil...to ga drži max. 1 teden, pote papozabi in živi svoj ritem naprej...ko ga opozorim na lep način me ne jemlje resno...ko znorim in kričim kot da sem zblaznela, pravi da semkriva jaz ker nimam pravega nastopa...ne vem več kdo izmed naju je nor..
konstantno se borim s salbim občutkom, da mu nisem dovolj pomembna,....

Ni mu vseeno, vem da me ima rad ampak ne zna to pokazati....ne vidi krivca v sebi...

vse probleme vedno pomete pod preprogo in se dalje obnaša kot da se ni zgodilo nič...v meni se pa te stvari nabirajo in jih ne morem pozabiti...

težko je biti pameten....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 9:55:47   
Anonimen
Oh, anonimna, saj je samo Moški. Ti so opisala pač tipičnega Moškega.

Najbolje, da ga sprejmeš takšnega, kot je. Spremenila ga ne boš.

Edino tale sosed me malo moti? Kaj pa počne tam?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 10:00:01   
cmokec
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Večje resnice od resnice ni.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 10:13:14   
Detece
saj s tem,da je moški se tudi tolažim...trudim se ga sprejet..ampak sem preveč čustvena in se bojim da tako nebom mogla živet...

no sej tudi mene vabi k sosedu..sej sta fajna ta soseda (mlad par)...pa tudi rada grem tja...ampak menda so nekje meje...s sosedom sta od malega skupaj, sta zelo navezana...razumem...tud sem vesela če ju povabiva k sebi...ali če kam gremo...samo itak že nimama časa za sebe, ker delama oba, doma urejava novo stanovanje, jaz hodim še poleg službe na fax...tempo da te ubije...potem pa pride kak dan ko bi se lahko posvetla drug drugemu, takrat pa on sklizne...user posted image

Kar se pa otrok tiče...vam dam prav...ampak kot sem omenila, zaradi zdravstvenih težav morda ne bom dobila nikoli več priložnosti da zanosim....nimam možnosti čakati...in se igrati s svojim zdravjem..pa zdaj bi mela, pa zdaj nebi mela, pa spet bi mela...nemogoče...ko sem se zato odločla sem tudi tako mislila...za njega pa več ne vem...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2007 10:13:50   
Detece
no pa sem se odkrila:).....nenamenomauser posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2007 10:14:16   
Anonimen
Oh, anonimna, saj je samo Moški. Ti so opisala pač tipičnega Moškega.  Najbolje, da ga sprejmeš takšnega, kot je. Spremenila ga ne boš.

Se podpišem pod tole... iz mojih izkušenj, pa sva skupaj živiva že 12 let zelo podobno...s tem, da on res ne leta nikamor sam, ampak kaj večino časa potem ko je doma presede za knjigami in računalnikom... jezi me to, ker vedno vlači delo iz službe domov, pa čeprav ga res ne bi bilo treba... Vendar na začetku, ko sva bila sama so se našli  večeri za naju. Sedaj pa ko so otroci, pa čez dan enostavno ni časa, zvečer je pa on utrujen user posted image ... Zame pa pravijo, da sem hiperaktivna... OK, jaz res ne rabim več kot 4-5 ur spanja, ampak vseeno...Pa on tudi misli, da je ultra pozoren...ko na čase malo "ponorim" je 1 teden bolje potem pa spet stara pesem...  drugače pa opažam, da je v bistvu vsepovsod, kjer jaz lahko opazujem, podobno. S tem, da nekje ima nekdo to slabost, drugi pa spet drugo...
OK sem se sprijaznila s tem, da on pač vedno nekaj dela, če ne dela gleda TV (vmes sicer rfes pazi malo), ampak nikakor pa ga ne morem razumeti, da je zvečer utrujen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in to zgleda tako, da se uleže in zaspi... Večinoma še tako, da ko pelje starejšo spat zaspi on, mala pa še 3 ure leta naokoli... Grrrrrr... Pa kaj naj naredim??? Je pa tko, da se je po njegovi hudi bolezni izpred 2 let vse samo še potenciralo...dela več, čustvena odzivnost je pa omejena... No slednje so mu še na psihofizičnih testih potrdili...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2007 10:25:51   
Stefka
Ne bi te rada spravila v slabo voljo, ker ne poznam cele zgodbe, ampak ko je moj bivši enkrat začel s takimi izjavami in takim obnašanjem, je bilo med nama v glavnem konec. Ker nisva šla takoj narazen, me je začel varati in je bila zadeva na koncu zame zelo boleča.

Ne vem, rekla bi, da mu je vseeno, da sta se mogoče preveč odtujila, da živita vsak svoje življenje. Če je rekel, da bosta šla pač narazen, bi jaz na tvojem mestu o tem resno razmislila. Ker tudi zate je nekje nekdo, ki te bo imel rad in ti to tudi kazal, in kljub zdravstvenim težavam ti ne predlagam imeti otroka zato, ker se ti mudi. Za vse se najde čas. In pride tudi tvoj, ne skrbi. In pravi očka za tvoje otroke.

Drži se, saj bo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2007 11:08:55   
piščanc
pri nama je pa rahlo obratno - jaz sem bolj tiho, on pa čveka. kaj pa vem, meni je obupno vsako stvar razlagati na dolgo in široko. in se ne bi mogla za nikogar spremeniti! hvala bogu od mene to nihče ne pričakuje. in prav je tako, da se srečava nekje na sredini.

ne bodi ljubosumna na soseda in se sprosti

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 12:33:01   
sokec
Sem ti hotela odgovoriti zasebno, pa si anonimna. Jaz te cisto zastopim. Sem na kar podobni situaciji. Prejsnji teden ste lahko brali moje tezave.  Z možem sva načrtovala drugega otroka. in se je zgodilo, ko pa se je zgodilo pa je reku, da on otroka noce in da ne moramo biti vec skupaj. Zadelo me je do konca. Sedaj tuhtam in premišljujem kaj in kako naprej. Imam se nekj casa, da se dokoncno odločim.  Ampak vidim, da z njim ne bo slo več.  Odloči se sama, če si se tako odločila stoj za tem. Lahko mi pišeš na ZS. Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.11.2007 15:48:29   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Večje resnice od resnice ni.

Jaz se pa skor ne morem strinjam s temle.. Ce si nekdo neki zeli in mu drug tega ne daje, to sploh NI ok!! Vsaj ne, ce gre za tako pomembno stvar, kot govori anonimna.. oz detece, ce se ne motim!? In ocitno ji je to pomembna stvar, ce o njej tok tuhta in razglablja... Ocitno jo to moti in to zelo, drugace nebi niti pomislila na to, da ji kaj manjka...

Ne vem no. Lahko da so tipicni moski taki... niso pa vsi. In tista ki si ne zeli imet ob sebi takega partnerja, si pac isce cimblizjega... takega, ki ji bo nudil to, kar ona sama potrebuje... oz najbolj potrebuje. Za vse tiste, ki si recete, da je to pac tipicno mosko, pa bi rekla, da vam to ni tok pomembno... ta toplina in blizina partnerja...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2007 16:38:27   
Detece
Hvala vsem za svoja mnenja...z vsakim se po svoje strinjam, čeprav so mi najbolj všeč ta ki ga opravičujejouser posted image ...nekaj bo treba narest...se bom probala z njim pogovorit, ampak se mi zdi da od naju več noben ne verjame, da bo tokrat kaj boljše, ker sva se že tolikokrat pomenila o tem, pa sva vedno prišla nazaj na isto..oziroma je vedno šlabše....

želim pa si da bi nama uspelo...

lepe pozdravčke

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2007 17:17:43   
baguSka
čeprav so mi najbolj všeč ta ki ga opravičujejo

seveda.. ker ga opravicujes tud sama in se s tem tolazis.. lazje ti je pri srcu, ceprav ti to ni ql.. zdej je pa vse odvisno od tebe, ce si takega zelis za vse zivljenje.. in ce si s takim partnerjem zelis otroka.. kaj pa ce bo do otroka isti? da se bo namesto pogovoril raje umaknil in mu ne bo glih posvecal veliko pozornosti..? to je le vprasanje.. ne govorim da bo nujno tako.. kot tipicni moski, naj to nebi ocitno poceli.. vendar vprasanje je, cesa si ti zelis..

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2007 17:19:02   
baguSka
želim pa si da bi nama uspelo...

tud jaz vama zelim to.. ne me napacno razumet.. spremenilo se ne bo nic, razen ce ga ti ne bos sprejela taksnega kot je in se s tem zadovoljila.. na ta nacin, da ne bos vec pogresala njegove blizine oz vsega tistega, kar ti manjka..

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.11.2007 17:21:32   
baguSka
s tem sem ti hotela povedat to, da bos sele takrat zadovoljna, zadovoljena in s tem srecna.. drugace ti bo vedno neki falilo.. in ce v vezi fali nekaj tako pomembnega, potem ni nekega povoda za sreco.. vsaj jaz vse tole dojamem tako.. vse je odvisno od tega, koliko si en drugemu dajeta in se s tem zadovoljita..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.11.2007 18:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Kar se pa otrok tiče...vam dam prav...ampak kot sem omenila, zaradi zdravstvenih težav morda ne bom dobila nikoli več priložnosti da zanosim....nimam možnosti čakati...in se igrati s svojim zdravjem..pa zdaj bi mela, pa zdaj nebi mela, pa spet bi mela...nemogoče...ko sem se zato odločla sem tudi tako mislila...za njega pa več ne vem...

Meni pa se tudi malo zdi, da je on zate "zadnji vlak" za dobit otroka in zato iščeš opravičilo za njegovo obnašanje. Zdi se pa, da se njemu prav nikamor ne mudi. On s tabo noče imet otroka in mu je njegova hiperaktivnost in umikanje dober izgovor in alamrni znak, ki ga ti očitno nočeš razumet.
Sem preživela podobno zgodbo (na srečo brez otrok oz. brez načrtovanja) in sem zdaj vsa blažena, da se je končala.

Povej mi po pravici, če bi srečala drugega, ki bi se s tabo pogovarjal in ti namenil pozornost in bil pripravljen s tabo imet otroka v zelo bližnji prihodnosti - bi menjala? Moje mnenje je, da bi  menjala.

Da je Moški "samo tipičen Moški" se pa ne strinjam in se nikoli ne bom. Po nesrečni zvezi namreč sem spoznala Moškega z veliko začetnico, ki si  jo tudi zasluži zaradi svoje dobrosrčnosti, poguma, ljubezni, prijateljstva in spoštovanja, ki mi ga izkazuje. Revica sem bila po duhu prej, ko sem še mislila, da res obstajajo "tipični Moški" - potem sem to pravljico prerastla.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.11.2007 18:10:32   
Moyca_
poskusi se pogovoriti in priti do dna

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2007 18:18:44   
baguSka
Meni pa se tudi malo zdi, da je on zate "zadnji vlak" za dobit otroka in zato iščeš opravičilo za njegovo obnašanje.

Uf tistega napisanega jaz niti opazila nisem.. Se pa definitivno strinjam s temle. Poznam primer, ko je bla punca dovolj stara in ko je koncno naletela na nekoga, ki je pokazu mal zanimanja zanjo, pa ceprav je vedla da ni to to, mi je odkrito priznala, da je vazno, le da dobi otroka.. Pa je na zacetku kao govorila, da se stekata in vse, se samo sebe je prepricevala. In kaj je blo potem ko je koncno zanosila? Se slabse.. On ni z njo govoril par dni, od soka, ceprav ne vem kaksnega, glede na to, da je vedel kaj pocne.. Ona pa je rekla: ce ne bos skrbel zanj, bom pa sama. Ne rabim te... ufff.. Tocno je vedla kaj dela! Zdej se sicer se skupi.. vendar se skoz kregata. Otrok je se nerojen, kok casa bosta se ostala skupi, pa nimam pojma.. Prou dolge skupne prihodnosti nimata.. Se mi zdi da ni glih mocne zelje. Z obeh strani..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.11.2007 18:26:49   
Anonimen
...ljubezen je zame največja vrednota...brez nje ne morem živet....

...zdaj me pa ta občutek ubija in sem že čisto obupana..

bi
Torej živiš ali ne?

Zakaj ga opravičuješ? A je on edini moški na tem svetu, ki bi ti lahko pokazal ljubezen kot tvojo najvišjo vrednoto?

Koliko si stara, če ne skrivnost? Zadnji vlak za otroka meni pomen blizu štirideset, a po napisanem sodeč si komot pol manj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.11.2007 21:45:46   
Gina
Ma ne vem, tako različni smo, tako različno funkcioniramo...moški...ženske...eh...meni se tudi zdi tale tvoj zelo tipičen moški. IN post se da prebrat na različne načine, veš.

Pišeš da se malo pogovarja, a veš, veliko moških poznam, ki radi probleme in vse ostalo rešujejo sami, vsekakor pa se vsi posvečajo zgolj rešitvam problemov, četudi veliko govorijo, vedno govorijo o stvareh, ne vem če se ravno poglabljajo v odnose. Moj ful govori, vendar vedno o rečeh, s katerimi se ali bi se ukvarjal ter o možnih rešitvah. Torej ne vem, če se bo kateri ravno vse življenje pogovarjal v glavnem o problemih vezanih na čustva, odnose.

Praviš da je hiperaktiven. Vsi, čisto vsi moški imajo hobije, ki so jim enako mnogo pomembni kot družina, pa naj bo to služba do poznih ur, nabiranje denarcev,, šport, prijatelji, gostilne, tv, pc, spanje, zbiranje kaj vem česa, šraufanje.... Oni nimajo družine daleč spredaj kot ženske, oni hočejo oboje. Če ne morejo oboje, gredo raje narazen in poiščejo tako žensko, ki njihov hobi razume. Zato si moraš vedno najti moškega, čigar hobi komot prenašaš. Njegov hobi tebe moti, a ne? To ni fajn. Kateri hobi bi pa komot prenašala?

Imaš občutek, da ni rad s tabo. Vidiš tukaj mi ni jasno, ali ne dobivaš od njega nobenih sporočil, v kakršnikoli obliki, da te ima rad, da je rad s tabo? Kaj pa tebi pomeni, dokazuje, da te ima rad, zaradi česa si ti z njim, kaj ti daje, nekaj ti gotovo daje? ali je mogoče tvoja vrednota čas, ki ga preživi s tabo in ti je tega premalo? V tem primeru, ko imata različne vrednote, če jih seveda imata, imata pa res problem. Vendar ne zato, ker bi bil on zanič, ampak ker imata različne vrednote. Vprašaj ga tudi, kaj njemu veliko pomeni, ali dobiva tisto, kar mu je pomembno? Mogoče je pa njemu strašno pomembno priznanje s strani partnerke, pa mu s tem, ko mu govoriš, da je grozen, ker ti česa ne nudi, ravno tega, kar je njemu najbolj pomembno (spoštovanje, potrditve) ne daješ, zbijaš cel sistem, ga odbijaš - potem ni čudno, da ti v navalu totalnega brezupa reče, da nista za skupaj - moški hitro to pomislijo, drugače so narejeni. Gensko je to. Pojma nimam no, samo ugibam od daleč, tak vtis sem dobila, pa to ni zagovor njemu, je zgolj iskanje rešitve.
Po moje je boljši sistem ta, da se vključiš v njegov hobi in uživaš z njim, pa da mu ti daješ tisto, kar on rabi in s tem bo on rajši preživljal čas s tabo. Dokler se bo počutil ogroženega, bo bežal. Saj vidiš, da on ne reagira na besede, ni take sorte, saj si že sama pogruntala, njemu so besede bla bla, on razume dejanja. Če hočeš da je rad s tabo, naredi tako, da bo rad s tabo. Če tega ne moreš, potem imata pa problem. Zelo dvomim, da bo tvoj zmogel sam premakniti to kolesje, če ga ne boš ti prva porinila v drugo smer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.11.2007 23:41:55   
Moyca_
Gina ti si pravi strokovnjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

slutnja

ste se znebile strij po porodu?s cim

jih nisem dobila (34%)

imela sem jih ze imela tudi pred porodom (14%)

da (3%)

ne (28%)

ne,se ne obremenjujem (21%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!