Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 17.3.2009 17:26:29
|
|
|
|
Hana76
|
Nekatere tukaj pišete, da ko ste nehale mislit na zanositev, se je pa zgodilo... Ja, to še mogoče lahko po par neuspelih poskusih, potem pa, ko ti leta grejo, pa še vedno ni nič, pa nisi več tako neobremenjen. Sicer pa je tako giotti napisala, da pri njej sploh ni bilo tako... Po mojem je pri vsaki drugače. Sama sem že kar precej jezna, ker mi ne gre. Najprej sem bila malo žalostna, potem strašansko optimistična - v smislu, saj bo, samo verjeti je treba, pa se čim manj obremenjevati... Zdaj sem pa že lezna ko ris, če mi kdo samo namigne tako preko ovinka, kao saj boš vidla ko boš mela svoje, pol pa bi sploh popenila - se mi taki filmi kot v raztreseni Ally odvijajo - ko s pogledom koga prestreliš ali kaj podobnega... V glavnem, ko t vidite, sem precej razborita trenutno. Nekaj so verjento tudi hormoni krivi, ker mi zaostaja kljub nenosečnosti.... Aja, katera mi lahko pove, kako pogledam, če imam kaj zasebnih sporočil?
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 17.3.2009 17:36:22
|
|
|
|
ursa30
|
hana, trenutno sem v isti situaciji kot ti, ampak močno upam, da se bo to čimprej obrnilo na bolje.. glede ZS: zgoraj desno je vpisan tvoj nick, zraven pa odjava. klikni na svoje ime, da se ti odpre moja ringaraja. nato klikni nanjo in videla boš rdeč napis ZS. klikni in poglej med prejeta sporočila
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 17.3.2009 17:47:38
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 hana, trenutno sem v isti situaciji kot ti, ampak močno upam, da se bo to čimprej obrnilo na bolje.. glede ZS: zgoraj desno je vpisan tvoj nick, zraven pa odjava. klikni na svoje ime, da se ti odpre moja ringaraja. nato klikni nanjo in videla boš rdeč napis ZS. klikni in poglej med prejeta sporočila Oprosti, da ti gnjavim, ampak ko stisnem na svoj nick, se mi nikjer nič rdečega ne odpre, tako da ne vem... Če stisnem na ZS, potem se mi odpre okence, da bi kao sebi poslala ZS...??? Nekoliko zmedena
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 17.3.2009 18:09:52
|
|
|
|
*alja*
|
Klikni na MOJA RINGARAJA ko se ti ofne pa imaš prejeta ZS
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 17.3.2009 18:25:36
|
|
|
|
ursa30
|
zgoraj čisto na vrhu v desnem kotu imaš napisano tvoje ime in zraven in potem kot sem ti napisala..a bo šlo
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 17.3.2009 20:27:25
|
|
|
|
golobica82
|
Čisto razumem vse napisano!!! Meni so tudi rekli kao odmisli in bo. A naj mi kdo pove kako hudiča odmislit nekajh kar si zelo želiš in je tolikim paromčisto samoumevno. Mislijo si, da pač ko si želiš zanosiš. ČE bi bilo res tako, bi jih midva z možem imela že več kot 10 . TO običajno govorijo tiste, ki ali še niso noseče ali pa so nenamerno zanosile... Jaz sem trenutno v fazi, ko ne morem gledati nosečnic...ooo kako je mučno v čakalnici pri ginekologinji.... takooooooo sem jeznaaaaaaaaa!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 17.3.2009 20:28:23
|
|
|
|
golobica82
|
aja še to glede ZS: če ga dobiš, dobiš tudi obvestilo na mail in potem lahko kar tam klikneš povezavo...
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 18.3.2009 12:11:42
|
|
|
|
emaa
|
Zgoraj desno nad forumi piše moja ringaraja, če imaš kak zs, ti v oklepaju zraven piše število le teh. Te razumem, nama tudi tehnika odmisli ni pomagala, ker so bile druge prepreke. Je sicer uspelo spontano, dvojčki pa to, ampak odmisliti ni imelo nič pri tem.
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 18.3.2009 12:44:34
|
|
|
|
Jane77
|
ja golobica in Hana, jst sem še ena taka, ki ima take težave in jih ne morem odmislit. Ampak za hudiča so okoli meni same nosečnice....ki jim je uspelo kr hitro ...in tud jst sem razočarana vedno bolj in tud jezna postajam grrrrrrrrrrr...sam to mi ne bo pomagalo...
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 18.3.2009 13:01:49
|
|
|
|
murkica
|
Drage punce bistvu je, da ne obupate. Sej ne vem kaj bi vam rekla. Tudi sama sem bila v podobni situaciji, sedaj pa srečna čakam na prvi pregled in samo upam, da bo vse ok!!! Sama sva se trudila tudi dobro leto in pol, poiskusila sva vse metode in sedaj na koncu sva se obrnila tudi na sodobno medicino. Jaz bi morala imeti ravno ta mesec, ko sem zanosila pregled in sem ga prestavila, ker so mi rekli, da ni ok, da je takoj po pregledu prisoten fizičen napor, jaz pa sem se ravno odpravljala smučat. No in tako smo ga prestavili in si rekli, da damo naravi še eno priložnost. In res tokrat je uspelo. Zagledala sva močni , da naju je od sreče kar vrglo na rit. Tako, da ne vem kaj je bilo tokrat. Ta mesec sva samo trikrat, ker je imel moj tik za tem neko močno trebušno virozo, še za tem pa je imel spermiogram in tam priporočajo, da se 2-5 dni prej nima spolnih odnosov. In tako sva tiste trikrat očitno ravno ujela pravi vlak. Morda je bilo res kaj na tem, da se v temu mesecu nisva kaj dosti ozirala na to ali bo uspelo, morda pa je bila samo sreča in se je vse skupaj poklopilo. Tako, da vseeno naj vam bodo zgodbe kot so moje v spodbudo in nikoli ne obupajte. Za vse pa močno stiskam pesti in upam, da boste čim prej zagledale in 8 mesecev za tem v rokah držale svoje štručke.
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 18.3.2009 17:39:18
|
|
|
|
barvar
|
No ja, da še jaz dodam nekaj na to temo. Midva sva se trudila malo manj kot eno leto. Vmes sem pozobala celo lekarno hormonskih tablet, bila na odstranitvi pregrade na maternici in začela s klomifenom. Po ultrazvokih so mi rekli, da klomifen očitno name ne deluje in sem rekla naj gre vse skupaj v ... Čakali bi naj še en ciklus, potem pa v ambulanto za neplodnost. Pa sem v tem zadnjem mesecu zanosila. Najina sreča je bila nepopisna, kar nisem mogla verjet da je to res mogoče. Pred tednom dni se je najina sreča razblinila, v desetem tednu nosečnosti so mi naredili abrazijo zaradi odmrtja ploda. Tako da sedaj in čakamo. Bomo videli kako se bo nadaljevalo...
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 19.3.2009 7:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem se odločila za otroka, še vedela nisem, da je pred mano kar dolga pot. Vedno sem poslušala, kako hitro se zanosi...pri meni so se meseci vlekli in vlekli, leto je bilo hitro okoli...velikokrat sem jokala in priznam, na koncu obupala. Pošteno sem zaklela, češ še otrok ne morem imeti in ne vem kako takrat prav nenamerno odmislila vse skupaj....tisti mesec sem veliko potovala po tujini in sem na babya pozabila....potem sem se spomnila, da res že nekaj časa ni bilo M....test je bil pozitiven....
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 19.3.2009 9:28:22
|
|
|
|
osolemio
|
...pozdravljene! jaz tudi čakam štorkljo oz. taščico ( ko pride taščica v dom naznanja naraščaj )..... in še nič . in najbolj me jezi to, da ...odmisli pa bo ! ..ja kako naj odmislim ??????? ne gre mi , jaz ne bom obupala in naprej mislila na to...in verjemite mi - BO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKO DA : PUNCE , NE OBUPAJMO, KER TAŠČICA JE ŽE TU !
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 19.3.2009 12:01:52
|
|
|
|
kajsica
|
Joj punce...nikar s takšno jezo...ko bo čas bo čas..tudi za nas.... Sama sem ena izmed vas in z dragim se trudiva že 9 leto in sedaj že 2 leti s pomočjo medicine (prej o preiskavah in težavah ne bi, ker so mi našli vse kar je mogoče in sem preživela tudi par operacij...) Lejte tako je pri meni šlo to....v začetku sem se sekirala in obremenjevala iz meseca v mesec, okoli sebe sem videla same nosečke...tudi za take sem vedela ki so šle na splav in me je notranje vse razžiralo, ker sem bila ljubosumna, še dragi mi je rekel, da sem postala totalno zatežena, brez volje in energije in nisem videla ničesar drugaga in si nisem želela ničesar drugega kot držati svojega sončka v naročju. Ko pa sem se sprijaznila s svojo situacijo, sem začela sprejamati tudi ostali svet nazaj in tudi samo življenje je postalo lažje...nisem več ljubosumna na srečke, ampak se veselim zanje, tudi z mojim srčkom se razumeva in ljubiva še bolj kot prej. Imela pa sem tudi abrazijo zaradi zdravniške napake...pa kaj morem....življenje gre dalje...res je da še vedno upam iz meseca v mesec, ali pa da nama s pomočjo medicine uspe.....niso pa več vse moje misli podrejene temu tako kot nekoč. Verjamem vase in verjamem da nama bo uspelo, če ne sedaj pa naslednjič...verjamem v to da bom nosečka in da bom imela svojega sončka, ki mi bo kradel nočne urice..... Želela sem vam pravzaprav povedati samo to, da nikakor ne opupat, prav tako pa tudi ne dopustiti, da vas ta svoja želja podredi sebi. Živite dalje in ko bo čas......vem da bo prišel naš čas! Vso srečo vsem!
|
|
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 19.3.2009 13:05:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Joj punce...nikar s takšno jezo...ko bo čas bo čas..tudi za nas.... Sama sem ena izmed vas in z dragim se trudiva že 9 leto in sedaj že 2 leti s pomočjo medicine (prej o preiskavah in težavah ne bi, ker so mi našli vse kar je mogoče in sem preživela tudi par operacij...) Lejte tako je pri meni šlo to....v začetku sem se sekirala in obremenjevala iz meseca v mesec, okoli sebe sem videla same nosečke...tudi za take sem vedela ki so šle na splav in me je notranje vse razžiralo, ker sem bila ljubosumna, še dragi mi je rekel, da sem postala totalno zatežena, brez volje in energije in nisem videla ničesar drugaga in si nisem želela ničesar drugega kot držati svojega sončka v naročju. Ko pa sem se sprijaznila s svojo situacijo, sem začela sprejamati tudi ostali svet nazaj in tudi samo življenje je postalo lažje...nisem več ljubosumna na srečke, ampak se veselim zanje, tudi z mojim srčkom se razumeva in ljubiva še bolj kot prej. Imela pa sem tudi abrazijo zaradi zdravniške napake...pa kaj morem....življenje gre dalje...res je da še vedno upam iz meseca v mesec, ali pa da nama s pomočjo medicine uspe.....niso pa več vse moje misli podrejene temu tako kot nekoč. Verjamem vase in verjamem da nama bo uspelo, če ne sedaj pa naslednjič...verjamem v to da bom nosečka in da bom imela svojega sončka, ki mi bo kradel nočne urice..... Želela sem vam pravzaprav povedati samo to, da nikakor ne opupat, prav tako pa tudi ne dopustiti, da vas ta svoja želja podredi sebi. Živite dalje in ko bo čas......vem da bo prišel naš čas! Vso srečo vsem! Zelo lepo napisano
|
|
RE: Ne razmišljaj, pa bo - larifari! 24.3.2009 9:01:33
|
|
|
|
Hana76
|
Ja, ženske, se strinjam z večino, samo meni osebno vseeno včasih malo sede, da popljuvam vse... Nisem tak tip - večni optimizem, pa rožice pa to. Imam tudi svojo temno plat... Če je še katera, kar udari - včasih takšno konstruktivno trošenje agresivnosti tudi pomaga...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......