|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne pričakujemo M januar/februar 09
17.1.2009 2:11:09   
mojca345
Zdravo punce,

Ne zasledim več tem za skupne pogovore, da JO NE user posted image user posted image user posted image  PRIČAKUJEMO...pa sem odprla kar sama novo...user posted image ....se boste pridružile ?

Ker je februar blizu sem dodala še februar...

Midva sva bila PRIDNAuser posted image  ta mesec...ker imam neredne, sva pač po domače..čim večkrat..in koker nama je cajt dopuščal...zadnja je bila 37 dni...kok bo zdej "pitaj boga"...oz...je ne bo....ja tko je treba govort - pozitivno...user posted image

sem sicer najdla fajn koledarček...za ovulacijo...ki ni sam za tipičnih 28 dni narejena...user posted image

http://www.babyhopes.com/pages.php?pageid=23

če bo zopet na 37 dni, jo pričakujem konec meseca... zadnji teden, ko se poročiva...tko, da upam, da bo user posted image  da mu bom dala lepo novico za poročno darilouser posted image ...

mi je pa zadnje dni na vsake toliko kr strela z jasnega prav zares slabo.....user posted image ...lubi bil že čist v skrbeh...sam je pol popustil....čudno sumljivo....sam znaki nej bi bili šele v 6 tednu....kje je še to....sam sej veste, svaka nosečnost ( če to je mogoče ) je čist drgačna....oz...vsaka mama jo doživlja drugače...

se beremo punce

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne pričakujemo M januar/februar 09
17.1.2009 10:01:55   
pikicao.
pjet na upajmo skupaj.. tam je ista tema sam naslov je drug
II pricakujemo februar/januar/....

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne pričakujemo M januar/februar 09
17.1.2009 19:02:20   
Bonnie_RR
Tema že obstaja, zato tole zaklepam.

Lp, Bonnie

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?