|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne pije
3.8.2007 14:41:42   
larissa78
Moj mali je dojen še zjutraj in zvečer, star je 7,5 meseca, ne sprejme nobene dude niti flaše, pije po slamici, vendar le mogoče dva požirka čez cel dan, vem da se doji a vseeno se bojim da ne zaužije dovolj tekočine.Ker je zelo zaprt, bi mu tekočina veliko pripomogla k kakanju, a noče piti.
Zanima me tudi, kako ste tiste, ki so bili samo dojeni, če vam je zmanjkalo mleka, nadomestile joško, a z različnimi kašami( ker noče flaše)?
Kako imate razporejene obroke?(zjutraj dojenje, ob 9.30 sadje, ob 13 zelenjava, popoldne kakšen jogurt, zvečer dojenje).Ali mislite da ima dovolj, ali naj uvedem zvečer pred dojenjem še kakšno kašo?

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 3.8.2007 16:49:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim nasvet
3.8.2007 15:05:09   
Erdbeere
jaz sem kupila flaško tako, da ima cucelj zelo podoben bradavici in edino po tisti flaški pije, probaj...je pa nukova

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 15:06:15   
larissa78
Hvala za nasvet, že sprobano, a jo noče

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2007 15:14:53   
Marogica
Naš se tudi ni hotel več dojiti(od 6 mes dalje). Namesto flaške sem mu kašice ponudila pač z žličko. Je bilo dosti bolj komplicirano in trajalo je dalje-saj je bil še majhen. Tako, da probaj z žličko. Pijačo mu pa ponujaj pač kadarkoli se spomniš, mogoče tudi na žličko.

Kako pa je z drugo gosto hrano? Jo že je?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2007 15:20:06   
larissa78
Ja, vso ostalo gosto hrano je po žlici.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2007 15:21:12   
kjava
A vmes ga pa nič več ne dojiš? Če ga, potem zato ni žejen. H kakanju pa bolj pripomore sadje, z njim pa tud vodo dobi, tako, da pač najbrž res ni žejen. Če ti noč prespi, tud ne rabi kašice, sicer pa delaj po občutku. Moj ni maral ne dude, ne flaše in se je do 8. meseca skoraj samo dojil.

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2007 15:34:30   
larissa78
Glede kašice, prej mi se je že od rojstva zbujal 1x na noč, sedaj pa smo bili 14 dni na morju, kjer se mi je zbujal vsaki 2 uri, je bil verjetno žejen.Po dopustu mi pa se tudi doma zbuja, sicer ne tako pogosto kot na morju, a vseeno.Včeraj sem mu dala kašico in jo je pojedel, čez en o uro pa mi spraznil še joško, nato pa spal v enem kosu od 8.00-4 zjutraj, tako da ne vem.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 15:59:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2007 16:36:02   
majda12
Pri nas je bilo isto,dokler sem dojila ni pil nič drugega,samo par žličk čaja in to je to,ko sva pri 7m nehala z dojenjem je z veseljem sprejel flaško, mi imamo od aventa,tako,da zdaj pije vse po flaški,men se zdi prav fajn,samo v svojo posteljo     ga še spraviva pa bo ,čeprav je vedno manj upanja,ups sem zašla.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ne pije
3.8.2007 21:40:28   
darinkan
Moj je bil isti. Jutri bo star eno leto, pije pa šele en mesec. In začel je kar naenkrat in to samo iz flaške po slamci. Nobene dude ne mara. Se pa še vedno dojiva, vendar sedaj samo popoldan in zvečer, ker ga navajam na vrtec.
Tako da se nesekiraj, ko bo žejen bo že pil. Edino malo bolj mu sili piti ko bo res vroče zunaj (če sploh še bo).

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2007 21:47:30   
larissa78
Res hvala za spodbudne besede, sem se res sekirala ker noče pit

(odgovor članu darinkan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2007 22:31:41   
Naja30
Tekočino mu le ponujaj. Lahko pa mu jo daš predvsem preko kašic, narediš lahko tudi bolj tekoče. Ali pa mu ponujaj juhice. Saj se da. Za zaprtje pa kakšno kuhano slivo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?