|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne najdem teme o dojenju med nosečnostjo
27.12.2006 20:24:48   
Vesnika
A mogoče katera izmed vas ve, kje se nahaja tista tema, kjer govorijo o dojenju med nosečnostjo (torej da prvi otroček še doji, medtem ko je v trebuščku že drugi...)?

Prosim za kakšen link ali drugačen napotek...

Hvala!!!!!

Andražek je pa smeheca pojedel... :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne najdem teme o dojenju med nosečnostjo
27.12.2006 21:54:43   
muki1
Hmm, tudi sama sem malo iskala pa nič ne najdem. Najbolje, da poizkusiš še na med.over.net.
Drugače pa kolikor sem slišala sploh ni nevarno. Tudi sama sem bila noseča in sem dojila (ne več polno, zgolj za crkljanje). Pa sem dojila, dokler me niso noro začele boleti prsi. Takrat sem pa nehala, ker več ni bilo za vzdržat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Vesnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2006 22:03:45   
Seven*
Ni ti treba iskat, ce mi ne verjames kar bom napisala, lahko poiscem odgovor dr.Pusenjaka.

On pravi (in tudi vecina ginekologov) tako. Dojenje med nosecnostjo je VARNO. Moznosti, da bi zenska zaradi tega splavila ni, ker dojenje sicer povzroca krcenje maternice, ampak priblizno tako kot orgazem (pa sex ni odsvetovan user posted image user posted image ). Sicer obstaja moznost, da se porod nekoliko pospesi na koncu, zaradi drazenja bradavic in sproscanja oksitocina, ampak v tem primeru je otrok ze itak pripravljen in dovolj zrel in je zadeva se samo "blazev zegen". user posted image

Poznam tudi primere, ki so brez problema dojile dva. V tandemu..

Gospa sem.

(odgovor članu Vesnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2006 22:09:35   
Seven*
Ah, kaj bi ve brez mene.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=74508&t=74508#reply_74508

Gospa sem.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2006 8:25:22   
April
jaz sem v iskalniku najdla kar nekaj na to temo.

tukaj si poglej

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?