pika74
|
...jaja, sm probala, pa ne gre. Se mi je preveč stvari nabral v glav :ups:. Pa vam morm mal popestrit jutro :)-:)-:)-. Kok sm skrbna ane. Kaj bi ve brez mene :)-:)-:)-. A vam povem, kva se mi mota: - dons je v službi dala ena odpoved in je malo "škatljiva" situacija, ker mormo neki na hitr rešit, da ne bo vse skup šlo v maloro. In jest sm kot vodja vkleščena med lastnike na eni strani (ki vidijo samo profit €€€, pa zmanjševanje stroškov) in med delavce na drugi strani (ki so zaradi vedno hujšega zategovanja in vedno večjih obremenitev že čist na konc:ups: ) - Pia73:rozica: je v bolnici...pa stiskam pesti:miska::miska::miska: in ji pošiljam :angel::angel::angel:, da ji pomagajo pri prenašanju bolečin - sama čakam na izvide odščipa po PAP III (OK sam še en teden pa bo ;) ) - še vedno kaplja in curlja zaradi odščipa po PAP III :(:ups: - mogla bi pisat mag., pa sem 10000000X rajš na RR, kot da se spet lotim mag.:grrr::grrr::grrr: pouhn kufr jo mam že. - naše RR srečanje 29.9. najbrž odpade, ker ni ravno zanimanja. Razen andrejke76 in mene, se nobena ni prfočkala:(. Sej vem, najbrž je krivo vreme, pa kakšna gužva v službi, pa razni opravki, pa sred tedna je... pa mogoče ura ni taprava... OK pa drugič. - pa spat ne morem :ups: - zjutrej pa vstat ne bom mogla, pol bom pa cel dan čist šašava 8)8)8) Eh ja...:ups::(:(( No, zdej sm se mal zjokala na vaše rame... ampak to nikamor ne pelje. Kr čudn mi je tkole sama s sabo govort ampak - 8) - kaj pa nej, če je pa ura skor 1 in nobene ni več gor. Vse že pridno pančkate v miškovi deželi 9nebesa9nebesa9nebesa. Vas kr vidim - ene mal smrčite;);), druge se stiskate ob svoje lupčke... jaja8)8) sej prou;););). Enkrat sm bla na enem seminarju, pa so nam povedal, da je treba vsak dan pisat dnevnik in tko že zjutrej definirat najlepše 3 stvari, ki so se nam zgodile prejšnji dan. Pa dejmo: + dobila sem sms od kolega iz Amerike (ki trenutno tam študira) + svojemu dragemu sem danes polepšala dan z majhno pozornostjo (prinesla sem mu en slasten :)-:)-:)-kos torte) + .... madona, kok je težko najdit še tretjo. Včasih sploh ni nč dobrga...OK ... en bivši sodelavec pride za 3 tedne na pomoč v našo firmo delat, ker gre ena stran. Zgleda, da je tole pisanje na RR moj dnevnik :). Se opravičujem že vnaprej, če bom dons mal daljša:):):). Zdej bom pa mal napisala še en načrt, kako bom tele minuse gor spravla na +: + jutr grem s svojimi predlogi do svojih nadrejenih in jim povem dejstva. Če jih ne sprejmejo, ne bom odgovarjala za posledice. Pa kr po miz bom udarla. + Pia73:rozica: vem, da si močna in da boš stisnla zobe, kar se da. :angel::angel::angel: te bojo pa čuval. + moji izvidi bojo OK - že vnaprej vem. Ne bom se sekirala, dokler ni problema. Če je tko, pol bi se lohk že zdej sekirala za vse probleme, ki me bojo še doletel. + tud če še mal kaplja. Glavno je, da ne krvavi zelo močno. + zdele bom še ene pol urce pisala mag. in nardila en delček. Jutr pa spet in tko naprej, dokler ne nardim. + RR srečanje bo enkrat drugič, ko bo več zanimanja in bo bolj primerno za vse. + ko bom pol ure delala mag., bom glih prou zmatrana, da padem v postlo in zaspim. Jutr bom pa vseen mal šašava 8)8), ampak bom vsej vedla, da sm neki pametnga nardila. Punce, hvala, da ste prisluhnile in mi pomagale. Res ste zlate. Če bo pa kera mela kdaj podobne težave, pa kar z besedo na dan. Jst bom sigurn prebrala;););). Pa mirno noč še naprej. Se jutri spet kaj beremo. Lp, Pika74 :metulj:
|