|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne morem pozabit.
19.3.2008 16:45:35   
Anonimen
Trenutno sem zelo srečna in imam partnerja s katerim upam, da bova skupaj res za vedno. Sam v preteklosti se mi je zalomilo in sem naredila eno bedasto napako zaradi katere me vsaj enkrat na teden peče vest.
Nekaj let nazaj sem bila varuška enemu super fantku, ki ima starejšega brata,ki je vseeno kakih 6 let mlajši od mene. Fant je res lep vendar ga sama nisem nikoli gledala v tej luči in sem se vedno jezila na kolegice, ki so skozi vzdihovale za njim. V glavnem sem pri njih spala tudi po en teden, ko so njuni starši odpotovali na kakšen dopust in sem se vedno lepo vedla. On se je do mene vedno vedel kot da sem mu všeč, sam sem jst vedno to dojemala kot puberteto.
Enkrat je prišel k meni domov na inštrukcije anleščine in sem ga učila tri ure-zunaj se je stemnilo in meni se je tudi stemnilo v glavi-ne vem kaj mi je blo. Mel je za it domov in me je poljubil-pristala sva v postelji in vem, da ni izgovorov. Z njim sva sklenila, da o temu ne govoriva več, dokler mi ni povedal, da sem bila prva in me je skoraj kap zadela.Pravi, da me nikdar ne bo pozabil in da mi je hvaležen za lepo prvo izkušnjo, sam mene je tako sram in tako se počutim kriva, da bi se najraje pogreznla v zemljo. Sploh pa, ko se srečam z njegovo mamo.
Zanima me samo, če ima katera podobno izkušnjo in kako se rešiti občutka krivde. user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne morem pozabit.
19.3.2008 17:02:54   
Anonimen
Če je bil polnoleten...

Če pa NI bil...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2008 17:07:13   
baguSka
Zakaj se pravzaprav cutis krivo?? Men sploh ne kapne.. user posted image  A si ga posilila??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2008 17:08:32   
Anonimen
Ja imel je 18 let in kak mesec-sam ni take veze po moje, če je bil al ni bil polnoleten-zagotovo se nebi spustila v nič s 15letnikom.Sam meni je tako hudo pri srcu, ker je izgubil nedolžnost z mano. Sej je on to zelo pozitivno doživel-sam meni je vseeno grozno, ker se poznamo že kakih 10letuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2008 17:10:16   
Anonimen
Zakaj se pravzaprav cutis krivo?? Men sploh ne kapne.. A si ga posilila??

user posted image user posted image user posted image Še sam to bi se mi manjkalo, da sem ga posilila ja.user posted image user posted image Ne sploh ne zato-sam smo družinski prijatelji in sem sebe vedno imela za zelo moralno bitje in se mi zalomi pri taki zadevi.Verjetno sem razočarana sama nad sebojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2008 17:11:15   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sam v preteklosti se mi je zalomilo in sem naredila eno bedasto napako zaradi katere me vsaj enkrat na teden peče vest.

1. Zakaj "zalomilo"? Človek je spolno bitje in prakticiranje spolnosti se samo po sebi ne more jemati za "zalom".

2. Zakaj je bila to "bedasta napaka"? Predpostavljam, da nihče od vaju ni nikogar posilil ali drugače prisilil v spolni odnos. Bila sta pač ob pravem času na pravem mestu, preskočila je iskra in naredila sta tisto kar ljudje počnemo.

3. Zakaj te peče vest? Ker si spolno bitje? To smo vendar vsi, take nas je narava ustvarila.

Ko boš spoznala, da spolnost v osnovi ni nekaj grdega, slabega, prepovedanega ..............
.... bo bolje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2008 17:13:21   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

in sem sebe vedno imela za zelo moralno bitje in se mi zalomi pri taki zadevi.Verjetno sem razočarana sama nad sebojuser posted image

Ja, no .... kolker mi je znano, tudi "moralna bitja" tu in tam seksajo. Spolni nagon pač ne izbira user posted image  ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2008 17:15:23   
baguSka
Ne bodi razocarana nad sabo, ce je on zadovoljen s tabo!! Moski nedolznost cisto drugace jemljejo in on je verjetno ponosen nate in te kuje v visave... te ima kot za boginjo!! Torej bodi tudi ti ponosna nase, da se ni kaksna druga spravila na njega... in ga izkoristla in zavrgla... taka, ki bi jo enkrat vidu in nikoli vec. Tebe je pa vseeno ze poznal itn.
Verjetno te samo obcutek krivde daje pred njegovimi starsi. Niti ne pred njim ali pred sabo. Ampak to je stvari, ki se tice le vaju in nikogar drugega.. Probaj jih na tem podrocju locit.. Da je on en drug fant in da sta onadva starsa nekega drugega fanta.. Da nimajo nic skupnega. Pa bo mal lazje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2008 17:16:18   
Seven*
Ah... Jaz sem se prvič lizala s fantom iz tretjega razreda OŠ. No, pol mi je oproščeno, ker sem bila sama v 7. razredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2008 17:26:55   
Anonimen
Ej punce-ste me nasmejale-hvala vam.
Zadnjič mi je pod prste prišla revija in na naslovnici...on. Moram priznat, da sm bla malo smotano polaskana-zdej je manekenček za eno zelo priznano znamko oblačil.user posted image
Sej je zdej že VELIK dečko-počasi me bo tudi minilo-upam. Mogoče se res preveč obremenjujem s tem.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2008 17:51:25   
Anonimen
Res ne razumem, zakaj te je sram? A se nista oba imela lepo? On ima lepe spomine, zakaj ne tudi ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2008 18:36:15   
taja27
Sej je zdej že VELIK dečko

hmmm ... a zdej bi pa še? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2008 18:41:00   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Sej je zdej že VELIK dečko

hmmm ... a zdej bi pa še? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zakaj pa ne? Si že postala kar ponosna, da si bila njegova prva se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2008 7:41:47   
srki
Verjetno te je sram samo zato, ker je bil v bistvu on takrat zate še "mladič", pa njegove starše si poznala, pa še sedaj se poznate....ah, boš pozabila.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2008 7:45:14   
orhideja75
čas bo pokazal svoje. mislim pa, da vsakič ko ga boš pogledala v oči, se boš spomnila trenutka, ki sta ga preživela skupaj. sicer pa kaj bi se sekirala. sej vama je bilo lepo ane? pa kaj, če si mu bila prva. lahko si samo ponosna na to, da mu boš tudi ti vedno ostala v lepem spominu.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2008 7:45:52   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: srki

....ah, boš pozabila.

Če je bil seks dober, potem ni razloga, da bi pozabila .... ali pač user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.3.2008 7:53:46   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

....ah, boš pozabila.

Če je bil seks dober, potem ni razloga, da bi pozabila .... ali pač user posted image

Pozabila na tisti sram al kar jo že mori, ne na seksuser posted image .

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.3.2008 7:57:29   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

....ah, boš pozabila.

Pozabila na tisti sram al kar jo že mori, ne na seksuser posted image .

To pa ja ..... to bi lahk pa že zdaj. Spomin na tisto pa uporabla le še kot inspiracijo za trenutke, ko je sama user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.3.2008 8:08:09   
srki
Saj jaz se tudi še zdaj vseh spomnim, pa me ni nič sramuser posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.3.2008 10:03:17   
entip
Imaš podobne izkušnje kot jaz samo, da sem jaz inštruiral sošolko, pod rjuhe pa skočil z njeno mamo... Mama je bila vsaj kakih 20 let starejša, sex z njo pa, da - lahko bi rekel - nepozaben! In mi zaradi tega ni žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.3.2008 10:26:02   
daddy
O ti pacek pohotni user posted image  ........

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.3.2008 10:27:26   
jagoda77
in zakaj te peče vest?
če se ti je tip še zahvalu, si lahko rečeš samo, vsa mi čast, da sem tipu popestrila in olepšala prvo izkušnjo v seksu, tle pa res ni treba nič slabe vesti met, halo

(odgovor članu entip)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.3.2008 10:30:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: entip

Imaš podobne izkušnje kot jaz samo, da sem jaz inštruiral sošolko, pod rjuhe pa skočil z njeno mamo... Mama je bila vsaj kakih 20 let starejša, sex z njo pa, da - lahko bi rekel - nepozaben! In mi zaradi tega ni žal.

Ti pa preveč filmov gledaš, a ne g.minister? Je teh tvojih "doživetij" že na onem forumu polno.

(odgovor članu entip)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2008 11:13:37   
gojska
zakaj bi pa pozabila, spremeni spomin v dober spomin, pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?