ronja
|
Ronja je komaj leto in pol stara, tako da še ne govori, ampak me je pa odrivala od sebe, ko sem prišla iz p. Je ibla očitno jezna, ker me ni bilo tiste 3 dni, pa še dojenčico sem prinesla sabo (ki jo je sicer vedno samo lupčkala in božala - je vedela, da tamala ni nič kriva ). No, jaz sem se takrat ful ukvarjala z njo, tudi če ona ni kazala kakega interesa zato in sem jo objela tudi, ko me je odrinila (prvič ne, ker sem bila paf, drugič sem se dobesedno zjokala, ker sem mislila, da me ne mara več, tretjič pa sem se že sestavila in jo objela in ji povedala, da jo imam rada. ne vem, pri nas je palilo, res pa da je bil konkreten razlog, zakaj se je to začelo dogajat - verjetno se ji je malo zamajal svet in je iskala svoj prostor v njem. No, zdaj je očitno ugotovila, da se nima kaj bat za svoj status, da jo imam zeloooo rada ne glede na to, koliko otrok bova imela in je zadovoljna in ne teži (še vedno pa malo teži lubiju, če nosi Lejlo po rokah, hoče, da ima tudi njo v drugi roki. Jaz jo še lahko malo zamotim vmes s kakim opravilom, če pa nisem zraven, potem sta obe v rokah ali pa nobena ). Tako da ne vem, mogoče je to res faza, ki jo imajo otroci, ampak včasih je pa tudi kak konkreten razlog, zakaj se začnejo tako obnašat. če je razlog, po moje ignoranca ni najbojlši način, če pa je faza, pa je verjetno čisto vseeno, kaj počneš, eč bo itak minilo . Ne vem, bomo videli čez par let .
|