Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 10:00:04
|
|
|
|
Titty
|
Čau,punce! Kaj naj naredim, saj moj 7,5 mesečnik ne mara niti malo adaptiranega mleka? Poskušala sem ga tudi "skriti" med polento ali gres, ampak ko to zavoha,se kar stran obrne in noče ne jesti ne piti. Niti kašic ne morem pripraviti z adaptiranim - dobre so mu edino tiste od Alete,ki že imajo notri adaptirano. Trenutno se ravno še ne sekiram preveč,saj ga še 3x na dan dojim, vendar tudi meni počasi zmanjkuje mleko in ko ga bo res zmanjkalo,kaj naj mu dam???:(( Sem tudi že provala različne znamke adaptiranih mlek,a prav nobene noče, kaj sedaj??? Hvala, LP :rozica:
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 10:04:02
|
|
|
|
ZARA
|
Titty,ce se dojis pomoje ni panike...sej pol bo pa ze tolk velik,da mu bos lahko dala navadno kravje mleko... Pomoje pa ga je brez veze silit, da se mu se kaj ne zagravza... lp
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 10:13:41
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi moj ga ni maral dokler sem ga dojila se nisem sekirala ,potem pa sem začela rečiti mleko navadno kravje, zdaj pa imamo dieto in ga ne sme piti samo nadomestke lahko.
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 10:20:22
|
|
|
|
Titty
|
No,samo punce jaz vseeno mu kravjega ne bom dajala do 1.leta starosti, saj imamo v družini razna nagnjenja k alergijam, tako da bom raje počakala...se bojim pa,da svojega mleka ne bom imela do njegovega 1.roj.dneva... To me zanima kako se ravna v takih primerih? kakšni so tej nadomestki? a se to mleko lahko nadomesti z mlečnimi izdelki? :zmeden:
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 10:30:44
|
|
|
|
ZARA
|
Ja jst sem ji, ko je (ne povsem) zacela zavracat mleko delala vse te grisolinote razne z adaptiranim mlekom,dajala sem ji po manjse kolicine nav.jogurta,Lumpi skuto,fruhtzwerge.... Ampak ti pravis da ga ne mores prelisicit.... Jst se namrec tud zdej prpravlam, da greva na kravje mleko,stara bo pa maja 1 leto... lp
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 10:41:39
|
|
|
|
darjatimci
|
Pogovori se s pediatrom,jaz našemu kupujem riževo,ovseno seveda gledam na to,da je notr kalcij.
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 10:46:01
|
|
|
|
karmy
|
moj bivši je enkrat probal to mleko in hmal kozlal :hudicek: ...ko bi vsaj...hehe.. :hudicek: ... smrdi pa res..in okus tud ni bohve kaj... si probala zmešat z čokolinom? je pol mal boljši okus in sladkejši
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 11:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem da je pri Aptamilu trojka ful okusnejša od dvojke. Lepše diši, malo po vaniliji. Mogoče bosta takrat, ko boš nehala dojiti, že to mleko lahko pila, ki ni tako zelo zanič in ga bo maral.
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 12:00:55
|
|
|
|
darjatimci
|
Če ne sme drugega se ne moreš kaj dost zmišlevat, hvalabogu,da tega prenaša in lahko pije,eni so res zoprnega okusa so pa boljši tisti z vanilijo pa tudi sladki se že dobijo.
|
|
|
|
Ne mara adaptiranega mleka 19.4.2005 20:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mleko zamenjaj. Vem, da Comformil smrdi kot kuga, vsaj meni. Poskusi z Bebo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?