Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne mara adapt. mleka... 27.9.2007 23:12:21
|
|
|
|
Bubacka
|
Zanima me koliko mlekca (maminega ali adaptiranega) naj bi spili dojencke? Moji bo 10m. Jema ze vso hrano, dojim samo ponoc pa zjutraj! NE MARA adaptiranega mleka, na bruhanje njej gre. Kasice od Milupe ali druge katere ze vsebujejo adapt. mleko ma rada, te katere moram dodat adapt. mleko pa noce sploh, in tud skoraj bruha od njih. A mislite njej dovol mojega mleka? Brala sem da se vedno rabijo 500-600 ml. na dan? Ali lahko nadomestim z skutami in jogurtami? Pa kravjim mlekom? Kake mlecne kasice na kravjem pri 10m. mislim da bi ze lahko???
|
|
RE: Ne mara adapt. mleka... 28.9.2007 9:04:40
|
|
|
|
aluš
|
Kravje mleko priporočajo po 1 letu. Vendar, kaj pa jogurti, pa gres, pa skute, saj so tudi iz kravjega mleka. Jaz bi probala z navadnim (alpskim) mlekom. Ker adaptirano mleko je meni tudi bljak- mi smrdi, čeprav je ta velik od njega gor zrasel. Ta malemu sem pa tudi tam okrog 11 meseca začea ponujat alpsko, ker ni hotel adaptiranega, pa sem mi je tudi zdelo, da dojenje zjutraj in zvečer ni več dosti, pa še počasi sem ga hotela odstavit.
|
|
|
|
RE: Ne mara adapt. mleka... 28.9.2007 9:10:11
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz bi probala z navadnim (alpskim) mlekom. Ne z alpskim!!!! Kupi navadnega in ga prekuhaj!!! Drugače pa zanemnja znako adaptiranega, Hipp kupljen v Mullerju prav nič ne smrdi ali kupi unega z okusom vanilije...
|
|
|
|
RE: Ne mara adapt. mleka... 28.9.2007 10:39:29
|
|
|
|
Aja32
|
Zadnjič sem opazila v Mullerju, da imajo novo mleko - BEBA3 z okusom banane... Poskusi, mogoče ji bo pa všeč... Drugače ji pa nadomesti z mlečnimi izdelki (jogurti, skute, kefir, itd...) LP A
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?