gordy
|
Torej, za tiste, ki še ne veste... Po začetnih pregledih zdravljenja neplodnosti, sem aprila zagledala dve modri... Že en teden kasneje sem bila zaradi krvavitve hospitalizirana... Dobila Dabroston, kljub temu manjše krvavitve ša naprej, vsake dva dni... V sedmem tednu (6T 5/7 od zadnje M) sem imela redni pregled, pa me je gin. še z UZ pregledal. Videl je gestacijsko in rumenjakovo vrečko, ploda pa ne. Naročil me je čez dva tedna. In takrat mi je povedal, da ploda ni... Tema, vse črno, niti bele lise... Čez dva dni sem šla na abrazijo... Prej so me še enkrat pregledali z UZ in tudi sama sem se prepričala, da je vrečka prazna... Poleg tega so se že začele pojavljati temne lise... Luščenje se je že začelo... Do posega tešča, ko sem se zbudila iz narkoze, pa sem bila presenečena nad tem, kako dobro sem se počutila!!! Nobene slabosti, nikakršnega občutka krivde, niti sledu o občutku izgube!!! Danes je en teden od posega, upam da izcedek počasi ponehuje... Šest tednov od posega bo minilo ravno takrat, ko bova prve dni na morju. Do takrat imava post, potem se pa lahko zgodi, da s sabo prešvercava otočana ))) Tako... Rabila sem nekaj časa, da sem predelala pri sebi stvari, zdaj vam javljam... Za Božička torej zibka ne bo postlana, bo pa nekaj mesecev kasneje ))) Kitty, še enkrat najlepša hvala za tvojo skrb! Se pa resnično počutim super in mislim, da ne bo nobenih negativnih posledic na moji psihi. Je pa ena zelo pozitivna: LAHKO ZANOSIM!!! Lep dan in lep vikend! _________________ Gordy PS: A vas lahko prosim, da me daste s seznama nosečk??? Za nekaj časa se bom umknila... pa da bo seznam ažuren... Pa če je katera še na katerem RR forumu, kjer so seznami, imam isto prošnjo... Najlepša hvala!!!
|