Majči
|
Pozdravljene, Verjetno se me nekatere še spomnite - predvsem "fosilke", katere smo dobile po nekem čakanju tukaj. Ne vem, če se spomnite mojega primera a samo na kratko.....leta 2001 sem rodila zdravo , veselo sončico in kasneje, ko smo se od sredine leta 2002 začela matrati za drgega otročka - vseskozi brez uspeha. Novembra 2003 sem imela s. splav in to z dvojčki - enojajčni, po tem sem bila čisto na dnu, a vseeno dokaj hitro prebolela. Od takrat dalje sva se spet mučila a vsak msec brez uspeha, konec novembra lani sem imela HSG in zvedla nič dobrega, desen jajčnik čisto nič prehoden, drugi za las prehoden. Rekli so mi, da brez laporoskopije ne bo šlo in tako sem od januarja mislila samo na ta poseg, prejšni mesec nisem še prišla v Ljubljani na vrsto, saj so nore gužve, upala sem na ta mesec, vednar moje m. ni bilo in ni bilo pa nikakor nisem mogla poklicat, da se dogovorim in povptrašam, ali zdaj v marcu zihr to opravim. Pa je ni bilo in sem včeraj naredila test, saj sem se zelo čudno počutila in zagledam dve četice.....nisem verjela svojim očem, pa sem naredila test še enkrat danes zjutraj na tešč (Baby check-lističi) in ponovno dve močni čertici. Punce, sploh ne dojemam da je to res, pa ravno zdaj, ko bi morala na poseg, ko niti slučajno nisem upala na tak rezultat.......kako je sploh ratalo? Ne vem, kaj naj sploh mislim....?! Čisto sem zmedena! Sedaj ob 12 bom klicala svojo ginekologinjo in jo prosila, da me čimprej pregleda, naredi UZ, da ne bi bilo kaj narobe .....da se mi ne bi zgodili ponovno tisto, kot takrat, ko sem splavila. Nisem si mislila, da mi bo tako uspelo brez posega.....pa toliko časa smo se matrali, da sem že skoraj obupala.
|