|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 8:50:02   
Majči
Pozdravljene,

Verjetno se me nekatere še spomnite - predvsem "fosilke", katere smo dobile po nekem čakanju tukaj. Ne vem, če se spomnite mojega primera a samo na kratko.....leta 2001 sem rodila zdravo , veselo sončico in kasneje, ko smo se od sredine leta 2002 začela matrati za drgega otročka - vseskozi brez uspeha. Novembra 2003 sem imela s. splav in to z dvojčki - enojajčni, po tem sem bila čisto na dnu, a vseeno dokaj hitro prebolela. Od takrat dalje sva se spet mučila a vsak msec brez uspeha, konec novembra lani sem imela HSG in zvedla nič dobrega, desen jajčnik čisto nič prehoden, drugi za las prehoden. Rekli so mi, da brez laporoskopije ne bo šlo in tako sem od januarja mislila samo na ta poseg, prejšni mesec nisem še prišla v Ljubljani na vrsto, saj so nore gužve, upala sem na ta mesec, vednar moje m. ni bilo in ni bilo pa nikakor nisem mogla poklicat, da se dogovorim in povptrašam, ali zdaj v marcu zihr to opravim. Pa je ni bilo in sem včeraj naredila test, saj sem se zelo čudno počutila in zagledam dve četice.....nisem verjela svojim očem, pa sem naredila test še enkrat danes zjutraj na tešč (Baby check-lističi) in ponovno dve močni čertici. Punce, sploh ne dojemam da je to res, pa ravno zdaj, ko bi morala na poseg, ko niti slučajno nisem upala na tak rezultat.......kako je sploh ratalo? Ne vem, kaj naj sploh mislim....?! Čisto sem zmedena! Sedaj ob 12 bom klicala svojo ginekologinjo in jo prosila, da me čimprej pregleda, naredi UZ, da ne bi bilo kaj narobe .....da se mi ne bi zgodili ponovno tisto, kot takrat, ko sem splavila.
Nisem si mislila, da mi bo tako uspelo brez posega.....pa toliko časa smo se matrali, da sem že skoraj obupala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 8:52:16   
simi73
Čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ja nova :nosecka: si in držim :miska::miska::miska:, da bo vse OK. Naj tebe in :duda: čuvajo :angel::angel::angel::angel:

simi73

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 8:53:22   
Špela100
Bravo Majči.Vidiš, da je nekaj tam gori in da te tvoja:angel: čuvata.Izpolnila se ti je največja želja in sedaj uživaj.Boš dojela ko boš videla pikico na UZ.
Čestitam pa javi se še kaj.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 8:58:26   
larisa
ja Majči, kok je to lepo. Zanositev je pa res ena nerazložljiva stvar.Važno da si srečka :nosecka:. No pa tud fosilke počasi letimo višjeeeeeee9nebesa

:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:03:42   
urši77
:bravo: :bravo: :bravo:
Č E S T I T A M O :sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:04:49   
tinkamiška
Majči ČESTITAM:bravo::bravo::bravo::bravo:
Joj, kako je lepo prebrat tako novičko:rozica::rozica::rozica:

Želi lepo in mirno9nebesa in zdravega:duda:

LP,
Tinka

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:08:13   
Sara3
Ko si najmanj pričakuješ se zgodi nekaj najlepšega. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
ČESTITKE in držimo :miska::miska::miska::miska::miska:, da je vse OK.

Lp, :metulj:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:10:19   
biba77
:bravo::bravo::bravo::bravo:
CESTITKE!!!
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:11:49   
emaa
čestitam, vedno več nosečk imamo :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:13:42   
cmokec
Majči, iskrene čestitke. :bravo::bravo::bravo::bravo:Taka novička pa res razsvetlji cel RR. :bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Moja pot do :duda: je lažja in krajša, a mi je uspelo približno tako kot tebi. Čakala sem na M, da grem na HSG. M ni bilo, pokazali sta se najlepši :modri::roza:, napotnica pa v smeti.

Vse dobro,

:nosecka: cmokec

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:23:41   
žlička
čestitke majči....evo dokaz, koliko psiha vpliva na :nosecka::bravo::bravo::bravo:

pa virus se širi, pazite se!!!!!!!! tiste ki ga ne zelite in izpostavljajte se rr, tiste ki zelite:duda:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:27:47   
Majči
Hvala, hvala punce za najlepše želje, upam, da bo res vse vredu, ja in nadvse bom z užitkom zalučala tisto napotnico za laporoskopijo v koš!

Sploh se ne zavedate, kako zelo, zelo sem -sva vesela! To je neopisno! Zdaj le čakam uro 12, da pokličem svojo ginekologinjo in prenesem naprej......

jaz:nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:30:55   
Natka1
Malči ISKRENE ČESTITKE!!!!

Želim vse dobro v naslednjih 9 mesecih.

Uživaj, misli poziitvno in verjemi ĆUDEŽI SE DOGAJAJO!!!

Natka

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:35:05   
muriel
CESTITKE IZ SRCA!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:36:53   
Majči
Ja, res je to skoraj čudež a tudi psiha, kot je ena od prejšnih omenila. Verjemite mi, da nisem o nosečnosti tako močno razmišljala ta zadnja dva meseca, kot prej, bila sem prepričana, da bom zdaj morala narediti ta poseg, da brez njega ne bo nič, bili smo vseeno pridni a nismo tako kot ponavadi upali na zanositev.

Morda pa je res to pripomoglo....kaj vem, teško je to reči. Morda je pa zasluga HSG-ju.....pravijo, da tudi po tem posegu marsikatere zanosi.
Kakor koli, važno je, da nam je uspela, da se bo obdržalo.....in dočakalo 9 mesecev.

Hvala za čestitke!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:42:01   
cmokec
:rozica::modri::rozica::roza::modri::rozica::roza:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:43:59   
Anonimen
Majči!!!

Evo mene fosilko! Dobro se te spomnim in večkrat sem pomislila nate in upala, da si dobro... Kako sem vesela!!! In da si se nas spomnila!!! Super truper!

Naj se tokrat vse dobro izteče. Vse najboljše ti želim!!!

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 9:48:07   
judy
Vse najboljše ti želim in da bi stvar pripeljali do srečnega konca! Držim pesti! Judy

:bravo::bravo::nosecka::bravo::bravo:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 10:01:33   
hhanahh
Majči, držim pesti zate !!!
Vse bo OK!
:bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 10:04:42   
Anonimen
Ooo, jaz se te spomnim:)

Super!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 10:05:58   
bambi
Tja, draga Majči tako to je..... najprej ti čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: in da ti povem, se je meni zgodilo podobno.... jaz po 1 letu neuspeha dobim januarja napotnico za ambulanto naplodnosti, sem bila čisto na tleh, čakam na marec, ko sem dobila termin in na mojo srečo zagledam pred enim tednom :modri:... Tudi jaz še ne dojemam, v četrtek imam prvi UZ in me je na smrt strah..... Ampak vem da bo vse OK, ker mora bit!!!!

Želim ti lepo nosečnost in čuvaj se

LP Bambi :nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 10:13:10   
Urša76
juhu, majči!

čestitam!

urša

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 10:40:36   
Majči
Bambi, tudi tebi čestitke, to je res superrr. Ja, tudi jaz se spomnim tebe in vem, da tudi ti pašeš med fosilke tega foruma.
Končno upam, da je posijalo sonce tudi za nas - je tako.
Pred enim tednom? Ja, potem pa res nisva veliko narazen. Jaz sem imela zadnjo m. 27.1. (prvi dan) - pa ti?
Tudi jaz upam, da me bo zelo hitro naročila na pregled oz. UZ, da vidim, če je vse vredu, če je eden ali spet dva......Ja, moja prva punčka je bila na začetku tudi dvojčica a dvojajčna pa drugi plod ni imel sreče, pri splavu novembra 03 sem imela spet dvojčka a sta bila enojajčna......in kaj me čaka zdaj? Ja, res je čudna ta narava, saj v familiji nimamo dvojčkov......kaj vem, kar koli, samo da bo zdravo! Tudi jaz bom trepetala do prvega UZ-ja!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 10:43:31   
mujcek
čestitam :rozica::rozica::rozica:

Hvala, da si z nami delila svojo zgodbo in nam pokazala, da nikoli ne smemo obupati in da nam bo uspelo :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Ne dojemam ??!!!!!
28.2.2005 10:45:31   
Skorpija
Majči!

Čestitke in čimbolj mirno v vse. Saj veš - vse je možno in lepe stvari nas velikokrat presenetijo ko že čisto obupamo!!!!

Vesela za vas in vam pošiljam eno:rozica:!

S.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?