PikicaStonoga
|
Florecita,pri sebi moraš najprej razmislit, kaj ti več pomeni. ko sem bila jaz mala, sicer nismo več zidali, ampk smo se že preselili v hišo( ki smo jo potem še dolga leta dokončevali) Zaradi zidajna nismo hodili redno na dopust (2x na morje in nekajkrat v Čatež) v celi moji mladosti. Pa mi ni ničesar majnkalo. Starša sta e imela rada in me še imata :), bili smo trije otroci in v svojem otroštvu sem se naučila to, da je bolj pomembna vzgoja in ljubezenstaršev kot pa to, da ti nudijo vse kar lahko (finančno). Tudi oblačila smo nsili eden za drugim (sama sem najmlajša), kolo sem dobila vedno rabljeno ...pa kaj ... Zdaj sem poročena in z možem sva se tudi odločila za hiško. Da ne omenjam, da sva sva prva (ne poznam nikogar), ki sva se podala na tako dolgo pot - kupila parcelo, uredila papirje, pozidala klet, zdaj je na vrsti škarpa, potem pa v septembru montažna hiška do 4. gradbene faze, potem pa naprej v lastni režiji. S tem, da imava skupaj prihodkov okol 2000€ in oktobra prčakujeva prvega dojenčka :) Ampka nama nič ne manjka. Ravno v avgustu sva podpisala kredit, ki bo pojedel eno celo plačo. Ampka SKUPAJ bova zmogla!. Veva, da ne bova mogla na morje vsako leto, pa kaj. Bova pa iela hiško. veva, da najini otroci ne bodo vedno v novih oblačilih, pa kaj, saj sotudi oblačilca od bratrancev in sestrien, ki so jih će prerasli ravno tako lepa. So čista in cela. Glavno je, da midva veva, da je smisel v tem,d a smo skupaj, pa naj si bo to na morju, pri starših za vkend, vplaninra, naŠmarni gori ali pa doma v dnevni v novi hiški. :)
|