|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne-kakanje,ko smo brez plenic
24.4.2007 8:34:27   
Anonimen
Kaj naj naredim?Dva tedna smo brez plenic(razen za spat),lulat gre brez problema kakat pa nikakor ne!
Zdaj je šel po petih dneh,zj.v pleničko,enkrat pa se je tudi v hlačke.Sploh ne vem kaj naj naredim,naj mu dam plenico za kakat al kaj?Kadar ne kaka tudi ne je,postane siten...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne-kakanje,ko smo brez plenic
24.4.2007 8:38:58   
Aja32
Jaz bi mu sigurno dala pleničko za kakat... Bolje da se pokaka, kot pa da zadržuje blato v sebi... Že zaradi zdravstvenih razlogov...
Bo že čas prinesel svoje - še vsak se je odvadil prej ali slej plenice...

Lp A

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2007 8:48:47   
muki1
Koliko pa je star?
Moja hčerka je imela enak problem. Pri 26 mesecih je začela lulati v kahlico, kakat pa ni mogla. Je imela preventivno ves čas pleničko. Najprej sem se osredotočila na to, da sva osvojili lulanje, sem mislila, da bova pa kakanje potem.
Se je navadila, da je povedala, za lulanje nekje po dveh tednih. Je bila plenica vedno suha. Takrat sem ukinila pleničko, ampak kakat pa ni mogla, pa sva se zmenili, da ko jo bo kakat, bo povedala in dobi plenico. Ker ona je med kakanjem ponavadi odšla v kakšen kot in mirno opravila user posted image .
Se je pa ta zadeva zavlekla in je kakanje v plenico zavlekla do 30 meseca. Je imela obljubljeno nagrado, pa je zelo težko šlo.... ampak vsega se enkrat naučijo. Le silit ga ne preveč.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2007 8:50:57   
muki1
Za starost pa vprašam zato, ker je naša bila že dovolj stara, da je razumela, da mora povedati za kakanje, ker če je še majhen, mogoče ne bo razumel, da se mora držati nekega dogovora.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2007 8:53:08   
Marogica
Naš sinko je to delal skoraj do 3 let. Bil je "čist", ko pa je hotel kakat, je vedno rekel, "mama, daj pleničko", se postavil za fotelj v dnevni sobi in opravil svoje. Ga nismo sili-sicer smo preizkusili vse možne finte, vendar smo odnehali. PRide trenutek, ko otrok samo hoče na stranišču/kahlici kakat.

Bo že...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2007 8:53:24   
Anonimen
Ni zlatega pravila, naša je od 26 mesecev dalje lepo kakala in lulala v kahlico oziroma školjko, plenice smo ji odstranili podnevi in ponoči praktično v enem dnevu...in je vse lepo trajalo do sedaj...Sedaj user posted image  pa kar naenkrat neče več kakat na kahlico oziroma školjko (to traja že dober mesec). Sploh nima trdega blata, ampak ne vem kaj jo je pičilo. Ne pomaga nič... Ker se bojim, da bi predolgo zadrževala mi ne preostane nič drugega kot da toleriram da se "pokaka" v hlačke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 8:59:25   
Anonimen
Star je 2,5 leti razume vse in ve kdaj bo lulal,kakal...sam v stranišče ali na kahlico noče.
Bom naredila tako kot pravite ve,za kakat bova dala pleničko,enkrat bo že.Tudi mi smo mu obljubili že vse mogoče,pa nič ne pomaga.Hvala za nasveteuser posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2007 9:34:22   
*jasminika*
user posted image saj čez čas bo boljše..naš je bio star 1.5 ko sem mu vzela dolplenice...niti ponoči jih ni imel...kakih mesec dni se je v hlače pokakao.user posted image ampak potem je bilo dobro...sedaj pa je star 2.5 pa se še vedno polula v hlače...to je ponavadi ponoči ko dosta soka spije

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2007 10:55:41   
facka
mislim, da se to dogaja pri veliko otrocih, ki grejo ven iz plenic. Tudi sami smo imeli isto težavo, samo to se je zgodilo samo parkrat, se ga pa spomnim, ko je enkrat stal v gatkah na dvorišču in ni upal, potem pa se je tolko časa napenjal, da je bil revež že čisto poten

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2007 11:21:33   
Anonimen
O ti otročki naši....so pa res bogi!Ma sej bo bolš user posted image

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2007 21:59:02   
Anol
Naš Ažbe ima samo različne postavitve kahlice, ko gre lulat jo postavi na sredi dnevne, ko pa kakat jo pa postavi za sedežno, potem ga morava pa midva še zabarikadirat iz vseh strani in vzame s seboj kakšen avto ali bager, midva ga pustiva čim bolj pri miru in se očitno sprosti in rata konkretna potička user posted image .
Probaj se pogovoriti z njim kje bi mu ustrezalo, da se postavi kahlica, skupaj se dogovorita, mogoče bo uspelo.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2007 22:11:41   
bini
naša dela točno tko kot je napisala Marogica... silit smo nehal.. damo gor plenico in to je to...
od božiča je drugače že suha za lulat, ko se bo odločila bo pač pa še za kakat... ima pa očitno neko fobijo pred tem, da na školjki pa kao boli - zadnjič sta z možem meditirala na školjki in je celo kakala, ampak ga je prej 10krat vprašala, če res ne bo bolelo user posted image .. nimam pojma od kje ji to, ker nikol ni imela kakih dolgotrajnih težav z zaprtjem... kak dan že,.. razen če se ji je to tolk utrnilo v spomin...

tko da, naša pride, reče "dej plenico, bom kakala".. jest sicer vedno mimogrede mal bluzim o školjki al pa kahli, pa ponavad ni haska...  in potem "dej me uštimej mami".. če ne bo hujšga, lahko tud s tem še živimo nekaj časa user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?